Deadly Premonition dobio službeni datum izlaska

poruka: 1
|
čitano: 874
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Deadly Premonition dobio službeni datum izlaska

Rising Star Games danas je objavio da će njihov željno očekivani survival horror naslov u europskim trgovinama biti dostupan od 29. listopada ove godine. Ovaj prilično mračni naslov, Xbox 360 ekskluziva na tržištima van Japana, dobio je raznolike ocjene od kritičara, međutim njegova specifičnost dovela ga je čak do statusa kultnog klasika.

 

Izdavanje ovog naslova na EU tržište donosi igračima mogućnost da formiraju vlastiti sud o igri koja je podijelila mišljenja recenzenata diljem svijeta.

 

Deadly Premonition je open-world naslov, razvio ga je Access Gaming, smješten je u Greenvale, povučeni gradić u Sjeverozapadnoj Americi. Igrač preuzima ulogu FBI specijalnog agenta Francis Yorka, koji ima zadatak riješiti uznemirujuće brutalno ritualno ubojstvo lokalne djevojke.

 

Agentu Yorku na raspolaganju su razna vozila, na putu mu se nalaze razna nadnaravna bića, ekscentrično lokalno stanovništvo te "folklorni" ubojica koji žrtve proganja odjeven u krvlju zamrljanu kabanicu.

 

Izgled našeg protagonista u igri mijenja se kao što bi se mijenjalo u stvarnom životu (brijanje, tuširanje i hrana su esencijalni), a njegova higijena ili manjak iste utječe na percepciju drugih prema njegovom liku i ima svoje posljedice. Igra sadrži i sporedne zadatke i misije, od pikada, pecanja, sakupljanja raznih kartica i slično.

 

"Ushićeni smo što možemo potvrditi datum izlaska Deadly Premonitiona," rekao je Martin Defries, izvršni direktor Rising Star Gamesa. "Kultni klasik u stvaranju, nastavlja dijeliti mišljenja recenzenata i kritičara. Ali kada se pita igrače, oni su oduševljeni, stoga je igra skupila nemalih 8.5/10 na Metacriticu."

 

Deadly Premonition biti će dostupan ekskluzivno na Xbox 360 konzoli za cijenu od otprilike 220 kn (naravno ne i u Hrvatskoj) 29. listopada ove godine.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
 
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice