SONY DCR-SR55E, digitalna kamera s tvrdim diskom zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 3.845
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony DCR-SR55E

Koje je vaše mišljenje o kameri, da li mogu dobiti nešto bolje za te pare?

Evo link:http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3900061

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SONY DCR-SR55E, digitalna kamera s tvrdim diskom

Zar nitko nema nikakvog iskustva?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Sony DCR-SR55E

Dobra je kamera, laka za koristenje, solidne slike osim u slabim svjetlosnim uvjetima - ako ces puno snimat pod svjetlom zarulje odaberi nesto drugo, ako neces isplati je se kupiti.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Dobra je kamera, laka za koristenje, solidne slike osim u slabim svjetlosnim uvjetima - ako ces puno snimat pod svjetlom zarulje odaberi nesto drugo, ako neces isplati je se kupiti.

Pa koliko su loše slike u slabim svjetlosnim uvjetima, jer sam čitao da je među "jačima" u tom cjenovnom rangu?
17 godina
moderator
BORN kaže...
mbaksa kaže...

Pa koliko su loše slike u slabim svjetlosnim uvjetima, jer sam čitao da je među "jačima" u tom cjenovnom rangu?
Pa ono... Nesto losije nego kod drugih kamera ove klase. Pri dobrim svjetlosnim uvjetima kamera inace solidno reducira (kromatski) sum, zbog cega slika nije bas toliko ostra ko kod nekih konkurentskih (neke druge kamere opet imaju dosta kromatskog suma i pri dostatnoj kolicini svjetla - ne mozes imat i ovce i nofce u ovoj klasi kamera), no pod svjetlom zarulje filtriranje suma nije bas ucinkovito, recimo na sivim/bijelim povrsinama vide se minijaturne zuckaste flekice suma. U biti izgleda ko da se ostatak kromatskog suma relativno uspjesno filtrira, a da pobjegne nesto tog zuckastog suma. Najvise me valjda kod nje smeta to sto sum nije uniformiran - znaci istice se zuti sum, ali ne sum i u ostalim bojama. Detaljnije od ovog ti ne mogu sad reci, trebao bih ponovno pogledati.

Upotrebljiva je i takva slika, no velim ako puno snimas po unutra samo pod svjetlom zarulje mozda je bolje da odaberes nesto drugo. Ako ne, vjerujem da ces biti zadovoljan ovom kamerom. A ako ulozis duplo i kupis HD kameru imat ces osmjeh od uha do uha (cak i ako snimas SD video). Namigiva
17 godina
neaktivan

ok thx

Najvjerovatnije ću kupiti ovu jer mi je malo previše pljusnuti 6000kn za bolje.Bogataš

Ako tko ima još kakav savjet dobro je došao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolji handheld camcorder je Canon HV30 i gotova prica

Jos je crn Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo kupio sam 55e i super sam zadovoljan, kamera je prva liga.

Moderatori, plz lockSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice