Slika iz pdf-a

poruka: 12
|
čitano: 10.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Slika iz pdf-a

Pozdrav!

Imam neki pdf fajl dosta je velik preko stotinjak stranica i trebao bih izvuci sliku iz njega.Probao sam sa nekim konverterima ali pise mi da je fajl prevelik.Molim ako netko zna da pomogne.Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Slika iz pdf-a

print screen pa u paintu izrezat visak...ili sa sniping tool ak imas win 7....

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Slika iz pdf-a
zgubidan45 kaže...

Pozdrav!

Imam neki pdf fajl dosta je velik preko stotinjak stranica i trebao bih izvuci sliku iz njega.Probao sam sa nekim konverterima ali pise mi da je fajl prevelik.Molim ako netko zna da pomogne.Hvala!

Samo jednu sliku ili više njih?

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Slika iz pdf-a

Adobe Acrobat Pro. Možeš raditi što želiš u pdf-u

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slika iz pdf-a

Samo jedna slika,napravio sam preko painta nije bas savrseno ali moze proci.

0 0 hvala 0
13 godina
zgubidan45 kaže...

Samo jedna slika,napravio sam preko painta nije bas savrseno ali moze proci.

Ako mislimo na isto, na uzimanje obične slike iz pdf-a, kopiraj je u clipboard i zalijepi u paint umjesto prt screena.
Konkretno u Adobe Readeru, desni klik na sliku i Copy_Image.

14 godina
neaktivan
Slika iz pdf-a

Ja se sjecam da kad sam imao Nitro PDF citac da je bila opcija da se svaka stranica pdf dokumenta ekstraktuje kao slika u folder...

Skini trial pa probaj. 

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A ispričavam se, ja sam mislio da je želio samo određenu sliku sa PDF stranice, a ne PDF stranicu u sliku. Ako već hoćeš nekim capture alatima, probaj Frapsom. Ima odličnu kvalitetu slike, za razliku od prt screena ili Snip Toola.

17 godina
royalhero kaže...

Ako već hoćeš nekim capture alatima, probaj Frapsom. Ima odličnu kvalitetu slike, za razliku od prt screena ili Snip Toola.

Molim te da malo ovo pojasniš, jer smatram da pričaš gluposti.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina

Dobro, pod prt screen sam mislio da tu sliku iz clipboarda povuces u Paint. Zato daje losiju sliku.

17 godina
royalhero kaže...

Dobro, pod prt screen sam mislio da tu sliku iz clipboarda povuces u Paint. Zato daje losiju sliku.

Nonsens. Ne daje ništa lošiju sliku. Kad se radi screenshot, kvaliteta slike je ista - problem je jedino kod spremanja slike u odabiru formata i nivoa kompresije.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice