Pozdrav!
Imam neki pdf fajl dosta je velik preko stotinjak stranica i trebao bih izvuci sliku iz njega.Probao sam sa nekim konverterima ali pise mi da je fajl prevelik.Molim ako netko zna da pomogne.Hvala!
Pozdrav!
Imam neki pdf fajl dosta je velik preko stotinjak stranica i trebao bih izvuci sliku iz njega.Probao sam sa nekim konverterima ali pise mi da je fajl prevelik.Molim ako netko zna da pomogne.Hvala!
print screen pa u paintu izrezat visak...ili sa sniping tool ak imas win 7....
Pozdrav!
Samo jednu sliku ili više njih?
Adobe Acrobat Pro. Možeš raditi što želiš u pdf-u
Samo jedna slika,napravio sam preko painta nije bas savrseno ali moze proci.
Ja se sjecam da kad sam imao Nitro PDF citac da je bila opcija da se svaka stranica pdf dokumenta ekstraktuje kao slika u folder...
Skini trial pa probaj.
A ispričavam se, ja sam mislio da je želio samo određenu sliku sa PDF stranice, a ne PDF stranicu u sliku. Ako već hoćeš nekim capture alatima, probaj Frapsom. Ima odličnu kvalitetu slike, za razliku od prt screena ili Snip Toola.
Ako već hoćeš nekim capture alatima, probaj Frapsom. Ima odličnu kvalitetu slike, za razliku od prt screena ili Snip Toola.
Molim te da malo ovo pojasniš, jer smatram da pričaš gluposti.
Dobro, pod prt screen sam mislio da tu sliku iz clipboarda povuces u Paint. Zato daje losiju sliku.
Dobro, pod prt screen sam mislio da tu sliku iz clipboarda povuces u Paint. Zato daje losiju sliku.
Nonsens. Ne daje ništa lošiju sliku. Kad se radi screenshot, kvaliteta slike je ista - problem je jedino kod spremanja slike u odabiru formata i nivoa kompresije.