Pitanje u vezi DVR-a na LCD-u

poruka: 6
|
čitano: 2.329
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam LCD televizor od LG-a model  37LT7 koji ima digitalni videorekorder pohrane 80 GB (pretpostavljam nešto kao hard-disk na compu.).

Postoji li način da prenesem neki snimljeni sadržaj sa tog videorekordera u televizoru  na računalo (nema USB)?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 9:23 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pitanje u vezi DVR-a na LCD-u

Nemam konkretne podatke o tom TV-u, no pretpostavljam da je odgovor negativan, ukoliko takva mogućnost nije baš predviđena od strane proizvođača.

Čak i da pokušaš "ekstremnijim" pristupom (vađenje HDD-a), mislim da ne bi imao uspjeha (najčešće DVR-ovi ne koriste standardan format zapisa, niti standardne datotečne sustave - molim da me netko ispravi/dopuni ukoliko griješim).

Pozdrav.

KaeR
16 godina

-dopuna... (post iznad)

Točno. ... ali.

Problem kod TVa je što nema nikakvih priključaka, teh. podataka itd.. ''black-box''.

Zapravo svi rade na isti način, npr Quadro PVR, potrebno je za konkretan model pronači njegov konverter i dobije se normalan mpg2-DVD file. Ali kod TVa je to malo teže (zbog -dva reda gore...) ako ne i nemoguće jer nema standardnih priključaka.

Znači, treba googlati za sve teh. detalje -možda može.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postoji li možda način da se može preko pcmcia kartice prebaciti na computer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
308gtsfan kaže...

Postoji li možda način da se može preko pcmcia kartice prebaciti na computer?

pcmcia je priključak-kontroler (PC-MicroCont.Int.Adapter) na notebookovima, kartica koja se ugrađuje može biti modem, HDD, TV, mreža... nevidim kako to iskoristiti (osim ako je na TVu HDD koji bi se ubacio na notebook.)
-na onim linkovima nema traženih teh.podataka, to su trgovački-TV podatci, na za ovo 'ispod haube'... -beskorisno, tražiti dalje.
Moraš pronači koji tip-marku PVRa i onda ako postoji mogućnost povezivanja, software za to.
Vjerojatno postoji servisni priključak, za programiranje i diagnostiku... ali takve kablove nećeš naći (može neki ekelt. sklopiti)
Ja sam davno uspio na linijskom DVD-R/Sat/TV Quadro PVR (mislim 8000 ili tako nešto) ima USB tako da povezivnje nije bilo problem.
-Sumnjam da se nešto može pronaći.. -jednostavnije i jeftinije rješenje je TV-kartica za PC (250-500kn) i to je to.
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice