Panasonic P42GT30 vs P42ST50

poruka: 6
|
čitano: 4.372
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ako netko može brzo odgovoriti bio bih zahvalan. GT30 je po mnogima prošlogodišnji best buy Panasonic, a ST50 je ovogodišnji mid range model. GT50 mi je preskup, a ova dva su tu po cijeni.

Koju od ove dvije plazmi da odaberem? Znam da GT serija ima THX mod i to ljudi stavljaju pod bitno.... a neznam kako ST50 stoji s tim. Pregledao sam danas trgovine i slabo se i nađe već GT30.... uglavnom u tom cjenovnom rangu ga je zamjenio ST50.

Ili da čekam pad cijene GT50? Uzimam TV na duže vrijeme pa gledam kako da najbolje prođem. A već je vrijeme da zamjenim svoj CRT krš.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozes uzeti ovogodisnji st50. na hdportalu ima sjajne ocjene i svi ga preporucuju, on je ovogodsnji bestbuy :)

http://hdportal.hr/recenzije/?reviews=panasonic-tx-p50st50e

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala :)

A inače jel pretiš cijene TV-a... misliš li da bi se za koji mjesec GT50 mogao spustiti na prihvatljiviju cijenu? Sad je skoro 10k kuna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Panasonic P42GT30 vs P42ST50

to ti obično padne u 3.-4. mjesec (teško je procijeniti na koliko)

14 godina

Sry što dižem temu, ali ST50 bez razmišljanja! Jest da je cijena velika, al kad je 50'' model. Pošto imam S20 42'' već neko vrijeme razmišljam kako je 42'' na zidu već premalo, a i dizajn mi više nije nešto. A opet s druge strane, pošto je S20 vrlo dobar tv i sve, žao mi je bacat novce za nešto novije, bolje jer koliko ja koristim tv neće biti neke razlike. Znači imam i ja u planu uzet ST50 (naravno 5 godina garancije inače nikad ne bi uzeo ako nema toliku garanciju bez obzira radila mi plazma 10 godina bez problema makar je imala 2 godine ko moja sadašnja) i mogu reć, kad bolje pročitam sve te recenzije tih televizora, ništa nisu ni GT50 ni VT50 tako bolji od ST50 jer se te neke stvari, te sitnice nisu uspjele riješiti ni kod tih boljih modela, tako da definitivno tu nijansu kvalitete nebi prepoznao 100%. Možda bude pad cijena pa je opet bolje pričekat, al nadam se da neće biti nedostatak televizora kao što je bilo sa serijom 20. Ja sam S20 platio 6000 kn, pa kroz par mjeseci ta cijena je bila 4500 kn + 5 god gare i bilo mi je jako žao, no prebrodio sam to. Nadam se da ćeš dobro dobro razmisliti prije kupnje takvih stvari jer moraš gledati i paziti na svaku sitnicu koju sam ja tek sad shvatio. :)

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 2:38 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Panasonic P42GT30 vs P42ST50
DiRT kaže...

Nadam se da ćeš dobro dobro razmisliti prije kupnje takvih stvari jer moraš gledati i paziti na svaku sitnicu koju sam ja tek sad shvatio. :)

bump teme ^.^

daj plizz reci o kakvim sitnicama govoriš, pojasni malo da budem pametniji kad odem u shopping :)

thnx.

LP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice