Zašto sam mu predložio ta dva Philipsa..Da malo objasnim. Nijedan televizor u tom rangu ne nudi bog zna kako kvalitetan procesor..A ovaj Philips ima P5 procesor, koji je prema stručnjacima jedan od najboljih uopšte na tržišču:) Sasvim "jednako" može parirat Sony procesoru X1 extreme, i Panasonikovim HCX2 procesoru..A sad pogledaj u kojim televizorima se nude ti procesori kod Sonya i Panasonica. Pa češ vidjet, da u najvišem rangu televizora:) A philips nudi ta procesor, več u srednjem" rangu televizora..Kao drugo imata oba modela Philipsa več 10 bitni panel, drugi opet u tom rangu nemaju nijedan televizor sa 10 bitnim panelom, pa poslije ima lokalno zatemnenje itd.. Pa poslije nudi daljinski upravljač s glasovnim naredbama i tipkovnicom. Zato preporučam Philips televizore, jer nude najviše što se tiče uloženo -dobiveno:))
Gledaj,osobno stvarno nemam nista protiv tebe ali brate naporan si s tim sta da kazem drugo.
Ja u kuci imam philips ali tv ne gledam skoro nikako stari gleda sve uvecer i nekad kad ja pogledam utakmicu na njemu bolje izgleda puno nego u prijatelja na novom lg-u koji je skuplji 3 puta.
Ja sam samo napisao kakav ti dojam ovde ostavljas nekom ko dodje procitat kakav savjet da se odluci na kupovinu,iz svog istkustva govorim.Vjerovatno mislis sto vise ih prodat,a imas kontra efekt.Pogotovo jos kad sam procitao da si stare slike ili neke druge podvaljiva,ne mogu se sad tocno sitit o cemu se radilo ali znam da sam procitao to prije nekad,radi toga bas i ne vjerujem toliko ovom sto ti pises.
Aj i daj meni evo preporuku philipsa do 55" za cca 6000kn?

Modela 9103 i 9603 dolazita negdje u jesen. A i najvjerovatnije još jedan OLED model 903. I ti modeli, če možda več imat ovogodišnji najnoviji P5 procesor:)) 
vicious

A, da se to sve piše ovdje i pametuje itd..su definitivno krivi moderatori, jer to dopuštaju..