Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.667
|
čitano: 27.649.992
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pogledajte "stručnjake" iz LG Customer Service kako pišu da model LGUJ49701V ima 100Hz  (poslao ja mail)

Ajd, objasnili su za Tru Motion ali ova pogreška je u mome selu neoprostiva..

...nu

Zašto golman ne obrani Messiju kad zna da će zabiti ? by @foodbaler
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 18:22 (Anđeo bez falinge).

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
nani kaže...
MEGATAMA kaže...

Vrijeme je da lcd kompletno nestane iz svih klasa osim one apsolutno najeftinije......

xf90 od 55inch kosta 1800eu a ovdje u Saturnu LG B7 1479eu.......70 dimming zona nasuprot preko 8 milijuna.

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1520240526

XF je 2018 g. (novi model - prva cijena) a B/C/E/G/W 7 2017 g. (modeli na izlazu - diskontna cijena) i zato je razlika u cijeni takva. Bilo bi pravedno uspoređivati cijenu sa ovogodišnjim modelima OLED televizora. Općenito su to sulude cijene po meni al eto, očigledno prolaze (pogotovo vani gdje je i kupovna moć bolja). Sad LCD vs OLED je druga priča i koliko god se recezenti i struka slagali oko toga da je OLED tehnologija bolja za prikaz slike imaš valjda 80% korisnika koji će ipak kupiti LCD modele, što zbog marketinga, cijene, veće svjetline ekrana na HDR demo-ima u dućanu, straha od burn-in-a koji su negdje pročitali ... 

Svima njima je slika na tim televizorima vauuuu i ne vidi svak razlike u panelima, jedino da ih sidneš u posebnu prostoriju di su uvjeti bliži onima u dnevnim boravcima gdje će na kraju televizor i stajati. Pa da im jedan do drugoga staviš OLED i LCD tv i ukažeš na prednosti i mane. Čak i tada ostaje pitanje da li razlika u prikazu vrijedi razliku u cijeni, ovdje ne govorim nužno o OLED vs LCD nego o razlici mid vs high-end modela unutar iste tehnologije. 

Zašto bi to bilo pravedno? Time veći fail tehnologije koja s novim modelom ni približno ne može konkurirati kvalitetom ni cijenom starijem modelu. Xf90 je fail jer imaš jeftiniji xe930 istih performansi, a xe930 je fail jer je tu B7 sada po istoj cijeni. Možemo mi govoriti i da je Zemlja ravna, možemo mi govoriti da su Qled-i i Lcd Led tv-i bolji za one koji rade noćnu smjenu, pa gledaju tv po danu dok sunčeko grije lice, a prekrasnih 1000+ nitsa dušu, možemo mi govoriti da je ovaj model starac iz 2017, pa se to ne može uspoređivati, ali kad se to sve stavi na papir i testira u svim mogućim realnim uvjetima činjenica je...

13 godina

Kao sto sam rekao 1479eu za B7....ne postoji bolji deal u TV svijetu trenutno.

https://www.saturn.de/de/product/_lg-oled55b7d-2236970.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

MAKS-PRO je naoružan Oledima, kod njih LG55B7V još jeftinije 1438 eura (10.943,16 kn). Tu valjda radi Garfield, ali mrcina šuti, slovenci furaju olede, a nama trpa Philipsa 

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dilema..

Dosla sam u trgovinu sa zahtjevima da TV mora biti SmartTv, da bude dijagonale izmedju 100 i 110, i da je Samsung, do max 6000kn te da eventualno ima dulju garanciju. 
Covjek mi je rekao da je best buy od njih model UE40MU6402.. 
Jos smo malo pricali i spomenula sam da doma imam Panasonic plazmu staru 7 god, s kojom sam prezadovoljna bila i jos uvijek sam, ali sada zelim SmartTV ,
  pa mi je rekao da bi on mozda bolje uzeo Panasonic TX-40EX703E. 

E sad.. ja sam isla na Samsunga jer kao uparila bi ga s mobitelom, sto mi zapravo i nije previse bitno.. 
A s obzirom da se u ovo kuzim koliko i krava u balet zanima me koji je od ova dva modela bolji
i ima li tko eventualnu preporuku za  nesto jos bolje ili kvalitetnije a da zadovoljava ove moje uvjete? 
Hvala unaprijed!

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Kupi to, radi kao zmaj a jeftino je.

Gledao sam ga u Emmezeti i tamo je 5300 kn a slika je vrlo dobra.

Samo treba isključiti to sranje od auto motion plus jer slika trza a to prodavači ni ne znaju pa još nafrlje na max...

8 godina
protjeran
Piere kaže...

Koje bi bile najbolje postavke za panasonic tx50ex703e...

Svakom odgovara drukčiji setup i tu ne možeš biti pametan.

Kad podešavaš sliku drži se defaul opcija za određene postavke i polako podešavaš sliku dok ne dobiješ što se tebi sviđa a ne Garfieldu ili meni...

13 godina
NathanDrek kaže...
nani kaže...
MEGATAMA kaže...

Vrijeme je da lcd kompletno nestane iz svih klasa osim one apsolutno najeftinije......

xf90 od 55inch kosta 1800eu a ovdje u Saturnu LG B7 1479eu.......70 dimming zona nasuprot preko 8 milijuna.

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1520240526

XF je 2018 g. (novi model - prva cijena) a B/C/E/G/W 7 2017 g. (modeli na izlazu - diskontna cijena) i zato je razlika u cijeni takva. Bilo bi pravedno uspoređivati cijenu sa ovogodišnjim modelima OLED televizora. Općenito su to sulude cijene po meni al eto, očigledno prolaze (pogotovo vani gdje je i kupovna moć bolja). Sad LCD vs OLED je druga priča i koliko god se recezenti i struka slagali oko toga da je OLED tehnologija bolja za prikaz slike imaš valjda 80% korisnika koji će ipak kupiti LCD modele, što zbog marketinga, cijene, veće svjetline ekrana na HDR demo-ima u dućanu, straha od burn-in-a koji su negdje pročitali ... 

Svima njima je slika na tim televizorima vauuuu i ne vidi svak razlike u panelima, jedino da ih sidneš u posebnu prostoriju di su uvjeti bliži onima u dnevnim boravcima gdje će na kraju televizor i stajati. Pa da im jedan do drugoga staviš OLED i LCD tv i ukažeš na prednosti i mane. Čak i tada ostaje pitanje da li razlika u prikazu vrijedi razliku u cijeni, ovdje ne govorim nužno o OLED vs LCD nego o razlici mid vs high-end modela unutar iste tehnologije. 

Zašto bi to bilo pravedno? Time veći fail tehnologije koja s novim modelom ni približno ne može konkurirati kvalitetom ni cijenom starijem modelu. Xf90 je fail jer imaš jeftiniji xe930 istih performansi, a xe930 je fail jer je tu B7 sada po istoj cijeni. Možemo mi govoriti i da je Zemlja ravna, možemo mi govoriti da su Qled-i i Lcd Led tv-i bolji za one koji rade noćnu smjenu, pa gledaju tv po danu dok sunčeko grije lice, a prekrasnih 1000+ nitsa dušu, možemo mi govoriti da je ovaj model starac iz 2017, pa se to ne može uspoređivati, ali kad se to sve stavi na papir i testira u svim mogućim realnim uvjetima činjenica je...

Ja nakon plazme vise nisam mogao na lcd jer mi je kod frendova slika u igrama izgledala kao da je netko kantom vode isprao boje a kontrastu ili crnoj ne pricam.

Naspram xd80 ovi oledi su svemir ali xd je bio IPS tako da ne mogu tvrdit da je takva drasticna razlika i naspram top end VA panela ali razlika u kontrastu u korist oleda je i vise nego ogromna.

Usporedjivao sam na IFA sajmu(naravno u uvjetima jednog sajma) Sony zd9 i Sony A1 jer su ih postavili jedan nasuprot drugoga i cak u tom dobro osvijetljenom paviljonu A1 oled je meni djelovao da ima poprilicno bolje i bogatije boje tojest bolje definirane ali to je mozda posljedica kontrole svakog pojedinacnog piksela na oledu.

Steta sto mi Viera nije ovdje da usporedim dubinu crne i boje plasma vs oled......

13 godina
MEGATAMA kaže...

Taj je B7D...a ne V ako ide po abecedi onda je V bolji vjerojatno

13 godina
roby27 kaže...
MEGATAMA kaže...

Taj je B7D...a ne V ako ide po abecedi onda je V bolji vjerojatno

Mislim da su to oznake za trzista tipa DE,UK itd 

13 godina

Nasao na avforums...

Thank you for contacting LG Electronics Deutschland GmbH.

The V-variant has a normal triple tuner installed. The D variant has a dual triple tuner installed. Both models can be used within the EU. The two models support reception via DVB-C, DVB-T / T2 HD and DVB-S / S2.

16 godina

Čitajući strane forume žao mi je što mi nemamo takvu uslugu kod prodavača da isprobajemo TV-e. Oni uredno kupe jedan TV pa im se ne svidi nešto pa zamjene za drugi (nekad opravdano, nekad iz hira) i na kraju ostanu na onome što im najviše paše. 

Ja osobno preferiram OLED tehnologiju jer se svi recezenti kunu u njegovu superiornost no ono što me brine su iskustva vlasnika, npr:

I'd just like to echo this. My OLED journey was limited to 3 55B7's from Currys in august. Each went back with the yellow tint/stain issue(largely documented in the thread on this forum 2017 Oled Yellow/Red tint). After giving up on them, I "settled" for an LCD, after swearing never to buy one again after 2 Panny Plasma's in a row. I needed a 4k HDR tv with a Scorpio on order. My only option seemed to be the best regarded 55 LCD or wait and hope till 2018 OLEDS hit sensible prices mid-year. Im not good at the waiting thing.

If you offered me a perfect 55B7 right now, I'd keep my 55XE9305. HDR on this thing is a different level because of the brightness it can hit. I'd tried Gears 4/BF1 in hdr on a E6 a friend had, and the B7's I'd had via the X1S, but its far more impactful on the XE93. Motion is better. Processing is better. The local dimming is some form of magic considering its edge lit. Blacks the same. Awesome uniformity, no DSE and some very minor vignetting.
There are some huge caveats. The viewing angles are poor, you really do need to be sat in front of it, but for me, its essentially a huge monitor for gaming and TV, so its not a problem. And you will see it struggle in black borders on movie content, esp HDR discs. Oh and the OS is sluggish, but I buy TV's for image quality, so whatever. My usage is probably 50/40/10 Games/TV/Movies.

Zatim vezano o burn-in:

I was set to keeping my C7 but been playing Fortnite a couple of times lately and already noticed very bad image retention from the menus so in a couple of months that could develop to permanent burn in.

Ovo su iskustva vlasnika sa AVforums-a (koji dosta cijenim i pratim kad su u pitanju audio-video tehnologije)

Još jedan primjer.

Da sad moram kupit TV bila bi dilema C7 (draža mi je crna boja okvira i postolje nasuprot B7) i XE93, s tim da bi pričekao i XF90. Odlučila bi cijena koju bi mogao dobit za ove modele

Činjenica je da ne postoji savršen TV za svakoga, netko više cijeni dubinu i prikaz crne boje boju a neko svjetlinu koju panel može prikazat prilikom HDR scena, netko gleda TV u mraku samo serije i filmove, netko puno igra, onda je tu sport, pa upscaling slike na veće rezolucije, OS ... Zato je preporučljivo naoružat se testnim materijalima i pravac u dućane davit nekog prodavača da ti dopust igranje s TV-om. Samo tko to danas radi? Jako malo ljudi i svi ga čudno gledaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni se na B6 bio pojavio burn in,logo jednog programa sa crticima koji je sin puno gledao se upekao na ljevoj strani pri vrhu ekrana.Cekao sam mozda 10 dana da se to makne sa onim automatskim ciklusima koji se pokrenu kada ugasim tv i nije se micalo pa sam pokrenuo onaj manualni proces "ciscenja" koji traje mislim 1 sat i burn in je kokpletno nestao i nakon toga se vise nije pojavio.

Na B6 sam imao jednu liniji vertical bandinga koju sam skuzio prilikom testiranja sivim ekranom i vidjelo se na 20%....moja zena to uopce nije skuzila ali ja sam znao sto moram gledat i gdje :)

Dobio sam u zamjenu ovaj B7 koji ima apsolutno perfektnu sliku po svim mogucim testovima,nema traga bandingu niti na 5% sivom testu,uniformiranost ekrana je perfektna.To je nazalost ta display lutrija ali to zahvaca sve displas tehnologije,igrao sam Forzu na Xbox X na QLED seriji 9 i tv je imao najgori vertical banding koji sam igdje vidio...nekih mozda 5-6 izrazenih linija cjelom sirinom ekrana,nemoguce ga je koristit na takav naci inace to je bilo u Saturn trgovini.

Na xd80 sam imao svijetlije ili tamnije rubove ekrana ne sjecam se tocno,light bleed,bloom,haloing itd....naravno to se ne primjeti u svijetlim scenama prilikom koristenja u jako osvijetljenoj prostoriji uopce ali u imalo zatamnjenom prostoru i sve to dolazi polagano do izrazaja.Iako sam ja bio zadovoljan i sa tim TVom jedino su me bas smetali sivi black barsi sto sam duze koristio tv vise me je iritiralo pa sam poceo razmisljat o oledu.

Sada imam display koji je po svemu sto ja zelim i trebam apsolutna perfekcija i samo da me sluzi sto duze :)

Inace ovo sto ekipa pise o koristenju TVa u jako osvijetljenoj prostoriji....gameri i filmofili koriste svoje TVe u tamnijim prostorijama isto kao sto je u kinima mrak a ne jaka svijetlost.....sve sa razlogom....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
nani kaže...

Čitajući strane forume žao mi je što mi nemamo takvu uslugu kod prodavača da isprobajemo TV-e. Oni uredno kupe jedan TV pa im se ne svidi nešto pa zamjene za drugi (nekad opravdano, nekad iz hira) i na kraju ostanu na onome što im najviše paše. 

tko kaže da nemamo tu "uskugu"

ovdje ti je jedno od eu pravila u zaštiti potrošača koja vrijede i u hrvatsoj kao članici eu, a uneseno je i u naš zakon o zaštiti potrošača - link (čl.72.)

Ako ste robu ili uslugu kupili putem interneta ili izvan trgovine (telefonski, poštanskom narudžbom ili od trgovačkog putnika), imate pravo i otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez obrazloženja.

dakle, naruči tv preko nekog našeg web shopa, možeš i od nekih web shopova izvana (bitno da su u eu - primjerice alzashop ili computeruniverse) i isprobaj, a ako si nezadovoljan fino ga vratiš u roku 14 dana 

16 godina
neaktivan

evo ako netko nije vidio...

LG predstavio novu liniju tv-a za 2018...

https://www.tportal.hr/tehno/clanak/lg-predstavio-novu-liniju-velikih-premijskih-televizora-foto-20180306

I believe Wi can Fi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li Sony 55xe7005 ima aplikaciju za IPTV, da se može ubaciti m3u lista?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Tasgor kaže...

Ako je gore Linux, trebao bi imati.

9 godina
nani kaže...

Ja osobno preferiram OLED tehnologiju jer se svi recezenti kunu u njegovu superiornost no ono što me brine su iskustva vlasnika, npr:

I'd just like to echo this. My OLED journey was limited to 3 55B7's from Currys in august. Each went back with the yellow tint/stain issue(largely documented in the thread on this forum 2017 Oled Yellow/Red tint). After giving up on them, I "settled" for an LCD, after swearing never to buy one again after 2 Panny Plasma's in a row. I needed a 4k HDR tv with a Scorpio on order. My only option seemed to be the best regarded 55 LCD or wait and hope till 2018 OLEDS hit sensible prices mid-year. Im not good at the waiting thing.

If you offered me a perfect 55B7 right now, I'd keep my 55XE9305. HDR on this thing is a different level because of the brightness it can hit. I'd tried Gears 4/BF1 in hdr on a E6 a friend had, and the B7's I'd had via the X1S, but its far more impactful on the XE93. Motion is better. Processing is better. The local dimming is some form of magic considering its edge lit. Blacks the same. Awesome uniformity, no DSE and some very minor vignetting.
There are some huge caveats. The viewing angles are poor, you really do need to be sat in front of it, but for me, its essentially a huge monitor for gaming and TV, so its not a problem. And you will see it struggle in black borders on movie content, esp HDR discs. Oh and the OS is sluggish, but I buy TV's for image quality, so whatever. My usage is probably 50/40/10 Games/TV/Movies.

Zatim vezano o burn-in:

I was set to keeping my C7 but been playing Fortnite a couple of times lately and already noticed very bad image retention from the menus so in a couple of months that could develop to permanent burn in.

Ovo su iskustva vlasnika sa AVforums-a (koji dosta cijenim i pratim kad su u pitanju audio-video tehnologije)

Još jedan primjer.

Da sad moram kupit TV bila bi dilema C7 (draža mi je crna boja okvira i postolje nasuprot B7) i XE93, s tim da bi pričekao i XF90. Odlučila bi cijena koju bi mogao dobit za ove modele

Činjenica je da ne postoji savršen TV za svakoga, netko više cijeni dubinu i prikaz crne boje boju a neko svjetlinu koju panel može prikazat prilikom HDR scena, netko gleda TV u mraku samo serije i filmove, netko puno igra, onda je tu sport, pa upscaling slike na veće rezolucije, OS ... Zato je preporučljivo naoružat se testnim materijalima i pravac u dućane davit nekog prodavača da ti dopust igranje s TV-om. Samo tko to danas radi? Jako malo ljudi i svi ga čudno gledaju

Strašan ti je taj AV forums, ima polurecenzije za 15 TV-a, od toga 12 Philipsa. Ovdje si pogledaj stranicu koja ima recenzije detaljne recenzije za 168 Tv-a i kalibracije po modelima, te su u obzir uzete i ocjene korisnika:

https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-usage

https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-features

Klikni na svaku kategoriju (HDR, SmartTV, HDR gaming, filmovi, PC monitor, TV shows, Sport) i ako negdje nije Oled najbolji, daj svoju adresu u PM i šaljem ti svoj tv + moja poštarina.

Kad pričaš o HDR-u nije ti samo bitno koliko ti je max. brightness tv-a, nego koliko je duboka crna. Dva su standarda:

STANDARD 1: More than 1,000 nits peak brightness and less than 0.05 nits black level (LCD LED)

STANDARD 2: More than 540 nits brightness and less than 0.0005 nits black level (OLED)

OLED je idealan za gledanje u svim uvjetima, ja imam svjetlinu na 80-85, neki put po noći smanjim do 55, ovisno o sadržaju koji gledam, ne znam u kojim bi mi uvjetima svjetlina od 1500 nitsa odgovarala na xe930, kad to nije realno ni zdravo za korištenje, dosta mi je žena svijetlila u oči baterijom kad sam dolazio po noći pod gasom, ali je valjda dobro za reklamu. Kut gledanja je isto bitna stavka, ta prekrasna slika na xe930 je prekrasna samo tebi koji si svoju guzicu napenalio na sredinu kauča, a svi ostali vide nešto sasvim drugo, dok kod oleda svi gledaju isto. HDR ima najtočniji prikaz boja u Cinema Pro modu i tu je poklekao svaki LCD pred Oledom.

Što se tiče famoznog BURN-IN-a, ako ti se to desi, onda si si jebeno sam kriv. Četiri su načina da to izbjegneš:

1. Tv ima screensaver koji se uključuje gdje mjenja slike, te nakon još nekog vremena se pali drugi screensaver (crni ekran s animacijom)

2. Uključiš pomicanje zaslona (micanje slike za jedan piksel)

3. Probaj se barem jednom u 3 tjedna sjetiti da uključiš "Osvježivač pixela" čiji proces će ti se odviti kad ugasiš tv i trajat će oko sat vremena

4. Dovoljno je da tu i tamo na minutu prebaciš na neki drugi program.

I dobar si. Ljudi žena i deca mi peglaju tv preko dana, ja kad dođem s posla gledam Netflix, Youtube, Blu-ray filmove, a da ne govorim da imam sesije po 12h igranja Playstationa (u biti 2x6h ili 3x4h jer mi se plejka hoće razletit), koji mrtvi Burn-in, trebaš si paziti na svoje vlasništvo i to ti je to.

Oled ekran bi trebao držati 100.000sati rada do pola svjetline, a LED LCD skoro toliko, to je 30 godina gledanja 8-10 sati dnevno, znači prije će prdnuti sve drugo, možda i mi. WebOs i daljinac perfekcija.

Znači LG B7/C7 se preporučuje ako košta 2820$ i ispod, a XE9305 se preporučuje ako košta 1530$ i ispod. Ako i jedan i drugi koštaju isto pa da ne znam koliko voliš svjetlinu, moraš uzeti Oleda.

Moje viđenje i preporuka, da se razumijemo oba TV-a su vrh ponude, ali preporučujem ti OLED-a.

11 godina
Tasgor kaže...

(Imas Ott player i ssiptv aplikacije

8 godina
protjeran
nani kaže...

Nama tu velike filozofije.

OLED tehnologija najbolje pokriva sve aspekte.

Kad sam nedavno kupio tv gledao sam dva OLED tv-a i to je nebo i zemlja naspram bilo kojega LED LCD...u bilo kojem segmentu tako da je to postalo matematičko pravilo i oko toga nema i ne treba biti diskusije.

Upscaling je teorija koja je bazirana na marketingu a matematika  je uvijek govorila da ne možeš od govna napraviti pitu i upscaling može samo biti nešto bolji od lošeg.

Kako stvoriti nešto čega nema, pitali su se alkemičari od početka vremena... 

EDIT;

Eto, sad nakon mjesec dana korištenja IPS panela ne bi ga nikad kupio jer moje oko (osobno iskustvo) ne može podnijeti gledanje tog televizora u mraku (stari LCD je bio sa S-PVA matricom) kako god podesio sliku.  

Stvar navike ili ne, vidjet ćemo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 7:08 (Anđeo bez falinge).
12 godina

Harvey Normanu izložbeni 65" XE9305 za 14000. 

Inače u Techno Magu je na akciji za 16000kn. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
gocc01 kaže...

Za takve pare, dobijaš još bolji novi FALD Philips model 8102

https://geizhals.at/philips-65pus8102-a1681907.html?hloc=at

12 godina
garfield1 kaže...
gocc01 kaže...

Ne pričaj gluposti, naporan si sa tim Philipsom. 

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b560294bc

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
14 godina
protjeran
gocc01 kaže...
garfield1 kaže...
gocc01 kaže...

Ne pričaj gluposti, naporan si sa tim Philipsom. 

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b560294bc

Ovdje si pročitaj dobro..Da nečeš ti pričat gluposti:)) Do sada bi več trebao znati, da su najbolji LCD televizori oni sa FALD-om..

https://hdtvpolska.com/philips-pus8102-test-telewizora-z-podswietleniem-direct-led-2017-ultra-hd/

Here at HDTVTest, we believe that a true HDR (high dynamic range) video experience can only be delivered by full-array local dimming (FALD) LED LCD or OLED TVs, going by the results we’ve observed on the many HDR-capable televisions we’ve tested throughout 2016. It’s logical: achieving deep blacks alongside the intense brightness demanded by HDR material is only possible when the TV’s light output can be controlled on a zonal or – in the case of OLED – pixel level.

11 godina
neaktivan

Hvala Levca5!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 10:41 (Tasgor).
9 godina
protjeran

Jel ima tko iskustva i saznanja kavi su Tesla televizori?

https://www.links.hr/hr/led-tv-tesla-55-55v505bus-uhd-dvb-t-t2-c-s-s2-smart-slim-dled-750100229

Navodno su ceho-slovacka kompanija:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_(Czechoslovak_company)

Ali na njihovoj web stranici ne mogu naci taj model.

14 godina
protjeran
Čitatelj kaže...

Jel ima tko iskustva i saznanja kavi su Tesla televizori?

https://www.links.hr/hr/led-tv-tesla-55-55v505bus-uhd-dvb-t-t2-c-s-s2-smart-slim-dled-750100229

Navodno su ceho-slovacka kompanija:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_(Czechoslovak_company)

Ali na njihovoj web stranici ne mogu naci taj model.

Što se tiče Tesla televizora, se radi o Kinezkoj tehnologiji. A u Srbiji jih samo sklapaju. Ti televizori nisu ništa posebno, solidni što se tiče kvalitet slike.

9 godina
protjeran

Nekako mi je prepovoljan za 4K UHD 55" televizor, pa zato pitam.

VIVAX tih specifikacija kosta 4900kn, a za te novce se dobije i LG tih specifikacija.

Zato pitam - za playanje BluRay filmova se cini solidan, samo ne znam nista detaljno o njemu,

nikakav link itd nema nigdje na Linkovoj web stranici.

A ima i jeftinije:

https://www.nabava.net/televizori__240/tesla-televizor-55v505bus-55-139-cm-led__58890371

14 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
gocc01 kaže...

Doktor garfild opet u elementu.

Vonj tvojih tekstova postaje nesnosan. 

I jos uz sve svoje lazi i laprdanja usporedjujes cijenu uredjaj koji se prodaje u Hrvatskoj sa onim u Österreichu.

Facepalm na kvadrat.. mislis li ikad prestati sa svojim prosipanjem blege?!

Naporno...

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
14 godina
protjeran
b4rt!mej kaže...
garfield1 kaže...
gocc01 kaže...

Doktor garfild opet u elementu.

Vonj tvojih tekstova postaje nesnosan. 

I jos uz sve svoje lazi i laprdanja usporedjujes cijenu uredjaj koji se prodaje u Hrvatskoj sa onim u Österreichu.

Facepalm na kvadrat.. mislis li ikad prestati sa svojim prosipanjem blege?!

Naporno...

Pa znam, da pojedince ovdje bole neke stvari:)) Ali takva je istina..

https://geizhals.at/sony-kd-65xe9305-a1569349.html?hloc=at

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2018 12:01 (garfield1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice