Pozz,
Imam dilemu između ova 2 tv pa bi mi trebala pomoć koji da odaberem ili ako Vi znate možda neki drugi model u tom cijenovnom rangu preporučite
Philips 42PFH6109 ili
Lg 42LB650V
Hvala
Pozz,
Imam dilemu između ova 2 tv pa bi mi trebala pomoć koji da odaberem ili ako Vi znate možda neki drugi model u tom cijenovnom rangu preporučite
Philips 42PFH6109 ili
Lg 42LB650V
Hvala
Pozz,
Philips 42PFH6109 ili
Lg 42LB650V
Hvala
Ne znam za taj Philips i po kojoj cijeni mozes dobiti ova dva modela , ali mogu ti reci par rijeci o ovom LG-u. Kupio sam LG 650v prije desetak dana i mogu reci da sam prezadovoljan s TV-om (masa ugradjenih djidja-midja i mogucnosti , pravo dobar prikaz SD i HD signala , prikaz 3D-a bez zamora i glavobolje ) . Uhvatio sam ga poprilicno povoljno na popustu od 25% ( izasao me malo manje od 550 eura ) . Za te pare u BiH kad se uzme u obzir ulozeno - dobijeno tesko da moze bolje . U HR su jeftiniji nego kod nas u BiH , i ako nije prevelika razlika u cijeni uzmi u razmatranje i LG42LB671V .Ima ga rodjak i isto ti iza njega mogu reci da je pravo dobar TV . Sacekaj jos koje misljenje strucnjaka s foruma , mozda ima neki drugi model koji je isplativiji .
Moja preporuka; Panasonic plazmu :-) Dvije godine već imam 42GT50 i nakon njega ću vjerovatno ponovno uzeti panasonica.
Boljka plazme, barem ove je to kaj se nenormalno zagrijava i kaj ima dosta tamnu sliku u odnosu na LCD.
Eto samo napomena; U Elipsu me prodavač, nazovimo ga, uvjeravao za LG LA660 da je puno bolji od tog panasonica hehe
Zbog takvih je i propala industrija nažalost.
Od ostalih plazmi jedino Samsung F8500 kojem je cijena dosta pala a nakon panasonica valjda naj plazma :-)
Ne mogu vjerovati da sam to zaboravio napisati; ali naravano filmovi se gledaju sa Blu-Ray-a. Šta će mi FHD ekran da gledam HRT. :P
Hvala na preporuci. W828 TV ima pozitivne reviewe i definitivno dolazi u obzir.
BluRay ce biti izvrstan na takvom tv-u.
Skoro pa sam ga i kupio ali sam pronašao Panasonic 50VT50E za 7500kn..sada imam dilemu. Ovo je 2012 model, prezadnja top of the line plazma, ili ovaj malo veći LED Sony. Ne znam šta da radim. Inače, išao sam gledati ovaj W828B i u dućanu super izgleda, samo me brine kako će doma u potpunom mraku.
VT serija je najbolje sto mozes naci od televizora pogotovo jos ako gledas u mračnoj prostoriji, posjeduje THX certifikate za sliku tako da dalje ne treba govoriti.
Ako ti ne igra ulogu 5" manji ekran onda Panasonic VT.
Može li mi netko reći gdje trenutno mogu kupiti Panasonic VT seriju?
U HR sam probao svugdje, i nema, sad sam prešao na slovenske trgovine i isto nemam sreće....
Ekipa, što mislite o Sharp televizorima ? Našao sam 39 incni FULL HD Sharp za 2200 kn. Riječ je o ovome modelu: https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-led-tv-sharp-lc-39ld145v/50515
Lega72,
Imas ovaj tv koji je dobar i sada je u emmezeti akcija ne sve samsunge do kraja mjeseca -10%.
Meni je odusevio nakon grundinga, lg-a koje sam do sada imao.
Trube,
Imas ovaj tv koji je dobar i sada je u emmezeti akcija ne sve samsunge do kraja mjeseca -10%.
http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/led-lcd-i-plazma-tv/38886/samsung-ue32h5500awxxh-full-hd-led-mpeg4/.
Meni je odusevio nakon grundinga, lg-a koje sam do sada imao.
Pozdrav,
Kupio sam LG TV 42LB650 i sada sve je divno i krasno ali imam jedan problem. Spojio sam vanjski HDD na TV naravno da pogledam film, ali imam problem da mi se ne prikazuje naše hrvatske znakove č,ć,š,ž,đ. Da li netko zna kako riješiti taj problem ?
Hvala
Pozdrav,
Kupio sam LG TV 42LB650 i sada sve je divno i krasno ali imam jedan problem. Spojio sam vanjski HDD na TV naravno da pogledam film, ali imam problem da mi se ne prikazuje naše hrvatske znakove č,ć,š,ž,đ. Da li netko zna kako riješiti taj problem ?
Hvala
Nađi di se mjenja titl kod mislim da ti treba bit code page Latin2 ili tako nešto
Postavio sam na Latinica2 i radi dobro u nekim filmovima, dok u ostalim nebitno koji postavim ne zeli mi prikazati ć i č,a u pojedinim filmovima uopce ne zeli titlove ni prikazati. Dao sam 4800kn za taj TV i sada ne mogu pogledati film kako spada. Jedino mozda da s nekim programom zalijepim titlove za film tako da uopce nema .srt datoteke, ako postoji tako nesto.
Postavio sam na Latinica2 i radi dobro u nekim filmovima, dok u ostalim nebitno koji postavim ne zeli mi prikazati ć i č,a u pojedinim filmovima uopce ne zeli titlove ni prikazati. Dao sam 4800kn za taj TV i sada ne mogu pogledati film kako spada. Jedino mozda da s nekim programom zalijepim titlove za film tako da uopce nema .srt datoteke, ako postoji tako nesto.
Nisi ti kriv nije ni tv nego različita kodiranja .srt datoteke malo googlaj i naći ćeš kako to ispraviti. to se dogaa što ljudi ne znaju.
Probaj na neki drugi postavit code
može se i titl ubacit u film samo ti to ne garantira da će i on biti pravilno prikazan
googlaj malo
Imam isti TV , i sa latinica2 kodom jos nisam naisao na titl da se ne prikazuje pravilno ili da se nikako ne prikazuje , a stvarno sam dosta filmova pogledao u ovih dvadesetak dana kako sam ga kupio. Titl mora da ima identican naziv kao i film , i mora biti u istom folderu .
neka proba sa central europe pa ima onda razne pod vrste za titl
Imam isti TV , i sa latinica2 kodom jos nisam naisao na titl da se ne prikazuje pravilno ili da se nikako ne prikazuje , a stvarno sam dosta filmova pogledao u ovih dvadesetak dana kako sam ga kupio. Titl mora da ima identican naziv kao i film , i mora biti u istom folderu .
Evo skinuo film Kingdom of Heaven i ove titlove i sve stavio u folder isto ime obe datoteke osim .srt nastavka za titlove, prebacim na USB i spojim na tv i uopce mi ne zeli prikazati titlove. U Captain America s ovim titlovima mi ne prikazuje č i ć.
Evo skinuo film Kingdom of Heaven i ove titlove i sve stavio u folder isto ime obe datoteke osim .srt nastavka za titlove, prebacim na USB i spojim na tv i uopce mi ne zeli prikazati titlove. U Captain America s ovim titlovima mi ne prikazuje č i ć.
Ako kaže error_666 da radi onda nešto krivo radiš
nazivi datoteka moraju biti isti i što se tiće velikih i malih slova npr. film.avi film.srt ne može Film.srt
drugo ti ne znam što bi ti drugo reko ??
Ma znam kako datoteka treba izgledati, pa godinama skidam filmove i gledam na kompu, no sad sam kupio taj tv i sve je postavljeno kako treba ali ne radi. Otici cu do trgovine gdje sam ga kupio i pitati njih za rjesenje.
Ma znam kako datoteka treba izgledati, pa godinama skidam filmove i gledam na kompu, no sad sam kupio taj tv i sve je postavljeno kako treba ali ne radi. Otici cu do trgovine gdje sam ga kupio i pitati njih za rjesenje.
Hmmm bas cudno .Jedino sto mi jos pada na pamet je da provjeris verziju softvera ( kod mene je 03.23.24 i to je zadnja) i da apdejtujes uredjaj ako je potrebno . Moze bit da je tu problem , jer imamo isti TV i ako radi kod mene mora i kod tebe ili bilo koga drugog. Kao sto sam vec rekao gore titlovi se uredno ocitavaju i nema problema sa nasim znakovima ni u 2D ni u 3D modu . Sretno 
Budem probao, hvala.
Prema iskustvu kad su takve neke razlike u jednom slovu, i teško je nešto pronaći na netu, to obično znači da je taj model rađen samo za određeno tržište, i po svim specifikacijama je isti onom originalu. Nikad nisam otkrio zašto imaju druge oznake. Možda frekvencije pretraživanja, il tak nešto. Ili kad je u nekim državama drugačiji standard npr. WiFi mreže pa se moraju prilagoditi. Možda će netko znati nešto više.
Btw, VT60 
Evo, nešto smo naučili! Hvala 
Btw, napiši impresije kad stigne TV ;)
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-sony-bravia-kdl40r450b.aspx
može pomoć oko ovih televizora?
koji je najbolji?
Samsung i Sony 470, prvi ima bolju smart platformu i media player.
Lg 42lb650v dakle taj tv sam nsao za kupiti u metrou za 4100kn uglavnom bih ga koristio za ps3 i gledanje filmova a ima i 3D tw wifi sto mi se cini zanimljivim, pa me zanima vase misljenje i vrijedili to tih novaca ili se za taj cijenovni rang moze kupiti i nesto bolje, svaka sugestija dobro dosla
Lg 42lb650v dakle taj tv sam nsao za kupiti u metrou za 4100kn uglavnom bih ga koristio za ps3 i gledanje filmova a ima i 3D tw wifi sto mi se cini zanimljivim, pa me zanima vase misljenje i vrijedili to tih novaca ili se za taj cijenovni rang moze kupiti i nesto bolje, svaka sugestija dobro dosla
Navedeni tv sam kupio prije nekih tjedan dana i oduševljen sam. WebOS je odlican i user-friendly za snalaziti se + dobijes i Magic Motion daljinski upravljac koji se koristi kao kursor po ekranu za lakse upravljanje. Preporuka s moje strane.
EDIT: U potrazi sam za nekakvim kucnim kinom s 5.1 zvukom do oko 1500kn pa ako netko ima kakvu preporuku.
Navedeni tv sam kupio prije nekih tjedan dana i oduševljen sam. WebOS je odlican i user-friendly za snalaziti se + dobijes i Magic Motion daljinski upravljac koji se koristi kao kursor po ekranu za lakse upravljanje. Preporuka s moje strane.
EDIT: U potrazi sam za nekakvim kucnim kinom s 5.1 zvukom do oko 1500kn pa ako netko ima kakvu preporuku.
Jesi dobio Magic motion uz LB650V ili si ga naknadno kupio? Jer koliko znam isporucuje se od LB670/671 pa nadalje.
mTamorf:
kao i kolega iznad dijelim isto misljenje. Tv je čvoka i za te pare mislim da ne moze bolje ( kad se uzme u obzir sta sve dobijas )
Uz TV sam dobio taj daljinski bez ikakvih doplata + dobiju se 2x 3D naocale i jos su mi bili ponudili 3 komada za 50kn ali nisam uzeo posto mi ne treba.