molim vas savjet sto od ovoga kupiti i sto je po vama najbolje
samsung 40f6400
samsung 40f6320
lg 42la620s
lg 42la640s
hvala na svakom savjetu.
molim vas savjet sto od ovoga kupiti i sto je po vama najbolje
samsung 40f6400
samsung 40f6320
lg 42la620s
lg 42la640s
hvala na svakom savjetu.
F6400 osim ako preferiras 3D tu je LG bolji
hvala na savjetu :-) i ja sam htjela taj 40F6400 a prodavac me uvjeravao kako je najbolji ovaj lg 42LA640S pa na kraju nisam znala sto odabrati
Evo mene opet jel bi mi itko mogao reći jel ima razlike između LG 47LA660S i LG 47LM660S i LG 47LM670S jel tu razlika samo u vanjskom dizajnu ?
Unaprijed hvala.
Evo pa pogledaj : http://www.lg.com/hr/compare/compare.lg?category=/hr/televizori
Neznam ako link radi , ako neradi napisi pa ti napisem razlike izmedu tih modela . :D
Možda je i prije bilo govora ali novi sam u ovoj temi. Zanima me da li i koji smart tv podržava Javu i Flash, odnosno da li se na njima može gledati Filmovizija, filmovita i slično? Ili su još uvijek ovisni o jubito 
Ako netko gleda TV-ove, ovaj vikend (14-16.03.) je nekakva vikend akcija u Elipsa, na svaki artikl iznad 2000kn koji već nije na akciji ide -10%..
Radi link ali nema modela sa oznakom LM moguće je zbog starosti :(
Hvala na preporukama za 65''. Koliko sam pohvatao, svodi se na:
Samsung UE65F8000
sams UE60F7000
TX-P65ST60E
UE65F6400
mislim da nemozes uvrstiti seriju 7000 i 8000 sa 6400 od samsunga ;)
Evo mene opet jel bi mi itko mogao reći jel ima razlike između LG 47LA660S i LG 47LM660S i LG 47LM670S jel tu razlika samo u vanjskom dizajnu ?
Unaprijed hvala.
LM serija je 2012 model i nemoj ici na njih jer su imali problema sa TruMotion komponentom i jos to nije ispravljeno. Razlika bi bila u donjoj lajsni crna vs srebrna.
Možda je i prije bilo govora ali novi sam u ovoj temi. Zanima me da li i koji smart tv podržava Javu i Flash, odnosno da li se na njima može gledati Filmovizija, filmovita i slično? Ili su još uvijek ovisni o jubito 
Za Flash znam da Samsung i LG čitaju, Panasonic ne čita ali za Javu to ti neznam, najbolje da se smretko javi ako je isprobao koji model.
Takvi su bili savjeti. Velika je razlika?
pozz, dali se isplati uzeti ova https://www.technomarket.hr/products/09128940/panasonic-tx-l42et60e ili preporucujeto nesto drugo do te cijene?
hvala
Takvi su bili savjeti. Velika je razlika?
da velika je razlika serija 6400 je 200 Hz i dvojezgreni . Serija 7000 i 8000 su cetverojezgrene imaju 800 i 1000 HZ te kameru od 5MP , duple recivere i jos neke sitnice . :D
pozz, dali se isplati uzeti ova https://www.technomarket.hr/products/09128940/panasonic-tx-l42et60e ili preporucujeto nesto drugo do te cijene?
hvala
Recimo mozes dobiti veci tv elipso
Ok, istražio sam malo geizhals.eu i evo što sam našao:
Plazma
Samsung PS64E8000 1846
LCD i LED
Samsung UE65F6470 1893
Samsung UE65F6400 1797
Ostalo je ipak preskupo. Rečeno je da serija 6 Samsunga nije nešto. UE65F8000 košta više od 2600. Može završno mišljenje, obzirom na cijene? Računajte još 15% popusta koji mogu dobiti na cijenu.
Po meni ova 6470 je ok ili LG zbog vise Hz pa sad vidi . Gledaj Garanciju pa odluci :)
Pozdrav svima, gledam uzeti TV za nadolazeće prvenstvo u Brazilu, pa me zanima dali je bolje sačekati još mjesec dva, dali su najavljeni novi modeli i tako to? Nije mi bitan ni 3D ni ništa, bitno mi je samo da je doživljaj gledanja utakmice u HD-u perfektan, znači bez onog kad golman ispuca preko pola igrališta loptu, kamera je malo brže isprati, a slika počne kašljucati, za to u 2014 godini ne želim čuti :)
Koji TV bi bio preporuka do nekih 6000 kn? Može i preko nije fiksno ako vrijedi novca.
Onda najbolje plazma, Panasonic ST60 za tekme rođena
hvala
Ta velicina mi ne stane u regal max je 42 incha
hvala
Ta velicina mi ne stane u regal max je 42 incha
Onda se zadrži na tom Panasonicu jer ima jako kvalitetnu sliku.
R424 ti ima dvb-t2 tuner mislim da je to jedina razlika.
Pozdrav.
Koju oznaku ima nasljednik lanjskog modela Samsung UE32F5000? Nešto Samsungovo te cijene ~2500 kn i te kvalitete slike...
Hvala.
Oznaka je F za prošlo godiđšnju il jos trenutnu , a za nadolazecu ce bit oznaka H . Trebalo je biti abecednim redom al ih je slovo G koje sljedi poslije F previse podsjecalo na LG pa je H za nadolazece modele :)
Pozdrav.
Kakva su iskustva sa extreme digital (edigital) trgovinom? Na njihovoj stranici se čovjek žali da mu isporučeni TV nije radio kad ga je dobio...
I ako se ne varam, ljudi na ovom forumu nisu baš naklonjeni njima...
Hvala.
P.S. Sorry ako je offtopic.
EDIT: Naručio sam Samsung UE32F5000 kod njih pa šta bude... 
Onda najbolje plazma, Panasonic ST60 za tekme rođena
Uvjeravali su me još prije par godina da nove plazme nemaju problema sa burn-inom, govoreći "to se događalo samo na starim plazmama" Uzeo sam 2 plazme, obje panasonicove, jednu 2011. godine drugu prošle godine, obje su bile oko 6k kuna, znači nekakav srednji rang. Brat je spojio laptop na prvu i ostavio trajan okvir windows trake na dnu, mozille na vrhu, a youtube okvira na sredini. Kod druge u dnevnom boravku je ekspresno ostao HRT1 logo na jednoj, a NOVA ili neko slično sr..nje na drugoj strani. Tako da uz svu tu kvalitetu prikaza boja, pokreta i ostalog koja je genijalna , jednostavno ne želim baciti pare na nešto oko čega ću se brinuti da mi nakon par utakmica SP-a u gornjem desnom kutu ostane trajno urezan World Cup logo, iako ne bi imao ništa protiv da mi na sredini ostane burn in " BRA-CRO 0:3" na primjer :) A planiram koristiti svakodnevno i računalo preko njega, tako da mislim da je LED definitivno bolja opcija.
Kakva su iskustva sa Samsungovom LED serijom 6 i nogometom?
Pa ti si onda poseban slučaj ;-)
Nisam čuo jako dugo za burn in na plazmama pogotovo na Panasonicu.
Prije bi onda gledao Sony i Panasonic sto se tice brzine odziva i interpolacije pokreta.
Pa ti si onda poseban slučaj ;-)
Nisam čuo jako dugo za burn in na plazmama pogotovo na Panasonicu.
Prije bi onda gledao Sony i Panasonic sto se tice brzine odziva i interpolacije pokreta.
Ima starome na GT60 je slika zapečena jer nije slijedo proceduru pa mu se vide CMC i još neki...