VHS -DVB-T (USB Memory stick

poruka: 4
|
čitano: 4.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Snimanje: VHS -> DVB-T (USB Memory stick)

Pozdrav!

Trebala bih mi jedna pomoc u vezi snimanja videa s VHS-a na DVB-T.

Posjedujem doma Nytro Box NB-4004T HD.

Prilikom spajanja ulaz/izlaz "TV - DVB-T - VHS" sve je dobro spojeno.

Pokretanjem video kazete na VHS-u automatski mi se prikazuje video zapis VHS kazete na TV-u. Sve je dobro do toga trenutka, kada ja zelim snimiti to na USB stick preko DVB-T-a. To ne mogu uciniti, jer pritiskom na (REC) daljinskog DVB-T-a on snimi video zapis programa koji je namjesten na DVB-T-u (u mojem slucaju HRT1), a ne video zapis VHS kazete koja se trenutno prikazuje na TV-u. Osim toga prilikom prikazivanja video zapisa VHS-a na TV-u, sa ostalim komandama (glasnoca, slika...) mogu upravljati samo s daljinskim TV-a, a ne vise s daljinskim DVB-T-a.

Molim za pomoc, ako je to moguce.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Snimanje: VHS -> DVB-T (USB Memory stick)

Kupi analogni TV tuner. TIpa Terratec Cinergy 400 koju ti mogu jeftino prodati. Zagreb

15 godina
neaktivan

Pa kaj ce mi TV tuner, kad DVB-T posjeduje ulazi i izlaz, znaci ima sve pogodnosti.

Samo mi treba dio gdje mogu s daljinskim DVB-T-a snimi video zapis s VHS-a.

16 godina
odjavljen

To je nemoguće izvesti jer DVB-T tuner nema enkoder, već samo dekoder. Snimanje digitalnog signala se vrši jednostavnim izdvajanjem streama iz signala i zapisivanjem istog bez ikakve obrade na disk. Da bi mogao snimati analogni signal, treba postojati enkoder koji će analogni signal pretvorit odgovarajući format koji je onda moguće zapisati na disk.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice