Snimanje i gledanje TV programa

poruka: 6
|
čitano: 6.325
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobar dan.
Imam jedno pitanje vezano za snimanje TV programa. Naime, koristim Quadro 40TN52T2 i mogu snimati sve programe koji su mi dostupni te ih mogu poslije gledati, kao i svaki drugi DVR. Naime, kada pokrenem snimanje jednog programa (npr. RTL), DVR u televizoru počinje snimati taj kanal, ali ne mogu prebaciti ni na jedan drugi kanal. Niti na kanal koji se nalaze na istom multiplexu (MUX). Ako želim prebaciti kanal, piše "Promjena kanala nije moguće tijekom snimanja.". Malo sam istražio i piše da se moraju u TV spojiti dva izlaza antene, jedan za snimanje i drugi da se može gledati bilo koji drugi kanal. Pa me zanima, je li to moguće jer piše da mora biti "Dual tuner", a neznam podržava li to moj televizor. Molim pomoć
Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Snimanje i gledanje TV programa
hamstercic kaže...

Dobar dan.
Imam jedno pitanje vezano za snimanje TV programa. Naime, koristim Quadro 40TN52T2 i mogu snimati sve programe koji su mi dostupni te ih mogu poslije gledati, kao i svaki drugi DVR. Naime, kada pokrenem snimanje jednog programa (npr. RTL), DVR u televizoru počinje snimati taj kanal, ali ne mogu prebaciti ni na jedan drugi kanal. Niti na kanal koji se nalaze na istom multiplexu (MUX). Ako želim prebaciti kanal, piše "Promjena kanala nije moguće tijekom snimanja.". Malo sam istražio i piše da se moraju u TV spojiti dva izlaza antene, jedan za snimanje i drugi da se može gledati bilo koji drugi kanal. Pa me zanima, je li to moguće jer piše da mora biti "Dual tuner", a neznam podržava li to moj televizor. Molim pomoć
Hvala

Jesi li pregledao upute ili očekuješ od nas da to radimo?

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
12 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
hamstercic kaže...

Dobar dan.
Hvala

Jesi li pregledao upute ili očekuješ od nas da to radimo?

U uputama ne piše ništa takvo, već sam ih detaljno pročitao te sam mislio da možda netko ovdje ima slični problem.

16 godina
hamstercic kaže...

U uputama ne piše ništa takvo, već sam ih detaljno pročitao te sam mislio da možda netko ovdje ima slični problem.

Je li?

'Za vrijeme moda snimanja, ne možete promijeniti emitirani program ili prikazati preglednik medija.'

'Napomene: Ne možete se prebaciti na drugi kanal kada je aktivirano snimanje ili tajmer na trenutnom kanalu. Nije moguće podesiti tajmer ili snimanje za dva ili više pojedinačna događaja u istom vremenskom intervalu.'

Da si pročitao upute, vidio bi ove rečenice.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
16 godina
moderator
hamstercic kaže...

To što uređaj nema neku funkcionalnost nije problem, nego feature, osobina uređaja - zato si ga i platio toliko koliko si ga platio, a ne 50, 100% ili koliko već više. Isto tako nemaš sliku u slici, ne možeš gledati videe s YouTubea itd.

Ako ti baš treba snimanje programa kojeg trenutno ne gledaš, kupi si DVB-T prijemnik s mogućnosti snimanja programa, pa njega koristi za snimanje, a televizorov prijemnik za gledanje.

9 godina
odjavljen

Citanje upustva je davno zaboravljene vjestina ocigledno potpuno strana zivlju na balkanu ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice