NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 469.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
15 godina
neaktivan
RE: NytroBox NB-4001 T
mikica1 kaže...

A ovo je baš za one najzagriženije koji žele znati gdje im se sklapa nytro, pa eto, pogledajte koga zanima

http://skyworthdigital.manufacturer.globalsources.com/si/6008812220112/FactoryTour.htm

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 23:28 (mikica1).
15 godina
viking.software kaže...
mucamica kaže...
viking.software kaže...

dobrodošao! samo ti pitaj.

Osmijeh pozdrav! Imam još jedno pitanje u vezi snimanja na nb4001t na hard disk..Dali se mogu istovremeno snimati 2 programa(npr.htv1 i rtl)tj da se u nekom vremenu preklapaju?? totalna sam trubaSramim se

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 22:39 (mucamica).
16 godina
mikica1 kaže...
mikica1 kaže...

A ovo je baš za one najzagriženije koji žele znati gdje im se sklapa nytro, pa eto, pogledajte koga zanima

http://skyworthdigital.manufacturer.globalsources.com/si/6008812220112/FactoryTour.htm

ok, skuzio sam inace se zovu skyworth, ali su za nase trziste nytrobox, tvrtka nema apsolutno nikakv veze s australijom, nego je cisto kineska, sama tvornica je u Kini, i inace su proizvodi za kinesko tržište

edit: njihov 4001-t usb, ima i hdmi izlaz i mpeg4 tuner, sve je ostalo isto samo se zove skyworth, to nije u redu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 0:11 (mind_challenge).
15 godina

ne. iskreno, nisam siguran niti da li bi timer prihvatio dva snimanja koja se preklapaju. uglavnom, ponašao bi se kao nekada video rekorderi-završi jedno snimanje, počne drugo. za to ti treba prijemnik sa dva tunera.

@ mind_challenge

nisam čitao stranice koje su linkane o sklapanju i izradi nytra jer me ne interesira, no, ne možeš reći sve je to isti uređaj, ali njihov ima hdmi, mpeg4, drukčije se zove. samo ove dvije razlike hdmi i mpeg4 su dovoljne da jednostavno nemaju veze sa nytrom 4001t koji se kod nas prodaje i koji je uopće tema ovog topica. jer, na kraju krajeva, svi mi smo ga kupili u mke, konzumu, bauhausu ili negdje četvrto, i kad crkne, opet ćemno dobiti novi. sa novim softom unutra i jednostavno 99,7% ljudi se ne brine gdje je on napravljen i zbog čega postoji na drugoj strani zemaljske kugle neki drugi 4001t ali sa ovim i onim...

mikica1 dobro veli, hype nastane kada se pojavi novi soft, tu i tamo se javi novi vlasnik kojem još pokoja sitnica nije jasna i to je to. sve drugo je lagano mlaćenje prazne slame.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 11:14 (viking.software).
16 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Kako se pali vcr scart izlaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rockman kaže...

???????? ja sam svog samo utakno i dela

15 godina
rockman kaže...

??? pa uštekaš scart kabl u njega a s druge strane u vcr. nema tu pali ne pali. taj vcr ili vječiti drugi scart je primarno da se na televizorima koji nemaju dva ili više ulaza mogu koristiti dva ili više uređaja.  praktički, spajaš u seriju dvd i dvb-t prijemnik. samo moraš paziti jer neki uređaji koji su "glavni" da bi propustili signal kroz svoj vcr scart moraju biti upaljeni. nekima je dovoljno samo da su u struji i na stand-by, a neki moraju čak i raditi, tj. biti upaljeni.

15 godina
neaktivan
viking.software kaže...
rockman kaže...

??? pa uštekaš scart kabl u njega a s druge strane u vcr. nema tu pali ne pali. taj vcr ili vječiti drugi scart je primarno da se na televizorima koji nemaju dva ili više ulaza mogu koristiti dva ili više uređaja.  praktički, spajaš u seriju dvd i dvb-t prijemnik. samo moraš paziti jer neki uređaji koji su "glavni" da bi propustili signal kroz svoj vcr scart moraju biti upaljeni. nekima je dovoljno samo da su u struji i na stand-by, a neki moraju čak i raditi, tj. biti upaljeni.

ja cim satelitsku upalim odma salta nema tu dok dvd nece (pi*da mu mater*na)

15 godina
made kaže...
viking.software kaže...
rockman kaže...

psovao ti ili ne, očito nemaš sreće. ali, prije nego što ga baciš kroz prozor, ponovit' ću tebi što sam već sto puta napisao-provjeri koji scart kabel imaš. kablovi koji dolaze uz uređaje su često vrlo nekvalitetni i imaju spojene samo audio i video nožice. dakle, kabel je unutra 4 ili 5 žilni.

treba kupiti, makar najjeftiniji, ali obavezno 21-21 pin.

znači, jeftiniji kablovi su obično ovakvi: http://tvservis.tripod.com/p05.html

a 21-21 ovakvi: http://tvservis.tripod.com/p04.html odnosno, malo opširnije: http://www.avimaster.com/video_tv/clanak11-scart.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 20:08 (viking.software).
15 godina
neaktivan
viking.software kaže...
made kaže...
viking.software kaže...
rockman kaže...

psovao ti ili ne, očito nemaš sreće. ali, prije nego što ga baciš kroz prozor, ponovit' ću tebi što sam već sto puta napisao-provjeri koji scart kabel imaš. kablovi koji dolaze uz uređaje su često vrlo nekvalitetni i imaju spojene samo audio i video nožice. dakle, kabel je unutra 4 ili 5 žilni.

treba kupiti, makar najjeftiniji, ali obavezno 21-21 pin.

a 21-21 ovakvi: http://tvservis.tripod.com/p04.html odnosno, malo opširnije: http://www.avimaster.com/video_tv/clanak11-scart.html

nisam dobil uz njega nis kupio novog i sve radi osim dvd-a smece jedno

15 godina
neaktivan

ja bih te made uistinu molio da ne psuješ ovdje, i da pripaziš na rječnik....netko ovo ipak gleda i čita.

15 godina
made kaže...

ok, i koji kabel si na kraju kupio? ako je 21-21, a dvd se i dalje ne pali, onda nemaš sreće. uređaj jednostavno ne šalje impuls kada se upali i gotova priča. ostaje ti da svaki put sam prebaciš na av.

15 godina
neaktivan
viking.software kaže...
made kaže...

ok, i koji kabel si na kraju kupio? ako je 21-21, a dvd se i dalje ne pali, onda nemaš sreće. uređaj jednostavno ne šalje impuls kada se upali i gotova priča. ostaje ti da svaki put sam prebaciš na av.

e to neznam moram provjerit al znam da sam kupil iste kablove i dvd kod brata radi dobro a meni sere a sve je isto samo sto on ima neki drugi tv(ajmo reci bolji)

15 godina

ako su kablovi isti, ako je uređaj ispravan, onda je u tv-u. tako da ti očito ostaje ručno prebacivanje.

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

molim vas moze li mi netko dati link gdje mogu skiniti najnoviji software za NytroBox NB-4001T ? 

i neke kratke upute molim vas .. kako se to instalira 

hvala unaprijed !

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

molim vas moze li mi netko dati link gdje mogu skiniti najnoviji software za NytroBox NB-4001T ? 

i neke kratke upute molim vas .. kako se to instalira 

hvala unaprijed !

napravim sve sto trebam ... stavim usb u uredjaj i izbaci mi poruku da instalacija nije uspjela

?!?

16 godina
NytroBox NB-4001 T

jesi slijedio sve upute? jesi provjerio da nemas mozda vec tu verziju softvera?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

verzija SW-a je P5126

slijedo sam sve upute ... 

pogledao sam iza jel imam ANT IN i LOOP (imam)

spremio sam SW na USB (raspakirao sam te 2 datoteke)

u INFU sam pogledao da je verzija P5 a ne P4 sto znaci da moram inst. ''NB4001TUSB_p5xxx_xxxx.ssu''

ali izbacuje grešku

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

verzija SW-a je P5126

u INFU sam pogledao da je verzija P5 a ne P4 sto znaci da moram inst. ''NB4001TUSB_p5xxx_xxxx.ssu''

ali izbacuje grešku

ti imas loop, tebi netreba verzija 162, tebi treba verzija 161, jer je 162 verzija za uređaje bez loopa

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 18:10 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

pa i pokusavam instalirati tu 161 verziju ... 

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

pa gore si u poruci napisao da je 162

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
rebelsy kaže...

ne .. procitaj ponovno :P

126 je trenutna verzija

16 godina
rebelsy kaže...
mind_challenge kaže...
rebelsy kaže...

ne .. procitaj ponovno :P

126 je trenutna verzija

grrr, oči me izdaju, vid napušta, neznam onda u cemu je problem, srry

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Ja sam na 4 nytra već nadograđivao softver i radi bez problema, stvarno čudno...

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spakos kaže...

Ja sam na 4 nytra već nadograđivao softver i radi bez problema, stvarno čudno...

i ja sam na dva, pa je radilo na oba

15 godina
rebelsy kaže...

verzija SW-a je P5126

ali izbacuje grešku

kada i kakvu grešku izbacuje? ako sve prođe sa instalacijom, i ne dođe do restarta, onda je nešto sa fajlom. skini ga ponovo, formatiraj (nije presudno, ali...) usb u fat, raspakiraj ga u root i ponovi. nema razloga da ne prođe.

ako javlja grešku na početku, onda prvo ipak "instaliraj" onaj "temp_pvr", restart, reset natvorničke postavke, pa ponovi sa p5151. i opet restart, reset na tvorničke postavke i tek tada skeniraj kanale.

ako ni to ne pomogne, u mke, pa nek' ga oni instaliraju.

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Evo mene ponovno,stigao mi je danas nitro sa servisa iz Osijeka iz MKE,i kažu mi da nisu ništa radili da je sve bilo u redu,a stalno sam dobivao poruku da nema signala i normalno sada radi što je vidljivo na uređaju da su ga otvarali i popravljali jer više nema na njemu naljepnica za sigurnost,a znam da je   moj uređaj jer sam ga po preporuci zabilježio i taj su mi i vratili,što znači da lažu,a bio sam i juče osobno u Osijeku zbog nekih drugih stvari i navratio do MKE te mi nisu mogli dati nikakav odgovor na moje upite i probleme.Sad sam ponovno stavio nitro na isti televizor i sklonio infinity koji radi bez problema pa će mo viditi dokle će raditi,i za kraj samo da napomenem da sam danas osobno stupio u kontakt sa tvrtkom Elektron u Vinkovcima gdje sam i kupio uređaj koji mi je rekao za moje probleme da je razočaran i da zna sve te da je ovo zadnji put da mi popravljaju,ako se ponovno desi kvar na uređaju da će mi on dati da biram koji god drugi hoću da uzmem ili novac nazad a on će onda to srediti sa MKE,jer ima do sada jako puno reklamacija na isti uređaj,a kaže da mu je to sada i jasno iz razloga kad je vidio da ta tvrtka navedene uređaje prodaje po gradovima lijepe naše iz kombija po trgovima onda mu je jasno kolika je to ozbiljnost.Pozdrav pa će mo sačekati koji dan da vidimo kako se razvija situacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

formatiro sam usb u FAT ... stavio ta 2 fajla u ROOT ... 

stavim usb u uredjaj i odem pod POSTAVKE -> SW NADOGRADNJA ... izbaci mi poruku '' Uredjaj nije podrzan ''

:(

sta radim krivo???

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

stavim usb u uredjaj i odem pod POSTAVKE -> SW NADOGRADNJA ... izbaci mi poruku '' Uredjaj nije podrzan ''

sta radim krivo???

probaj formatirat u FAT32

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
rebelsy kaže...

sta radim krivo???

probaj formatirat u FAT32

ja stavim prenosni hard i pise da je instaliran i sta sad sam metenem timer i on automatski snima na njega jel??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice