NytroBox NB-4001 T

poruka: 688
|
čitano: 469.215
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
15 godina
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav svimaOsmijeh !Novi sam na ovom forumu,juče sam nabavio nb4001t ,verzija P5161,malo sam pročitao unazad 3-4 stranice ,i da se tu svašta naučiti pa ako budem imao pitanja,sigurno će mi netko znati reći,ne kužiram se previše,ali moramo se prilagođavati novom dobuSmijeh.Za sada toliko,bogOsmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
RE: NytroBox NB-4001 T

dobrodošao! samo ti pitaj.

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

evo ovako kupio sam navedeni prijemnik pa me sad zanima mogu li kako staviti da prebacujem programe sa daljinskim od tv a ne od prijemnika i da ne stiscem stalno kad palim tv i prijemnik tipku TV/AV

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedino ako imaš univerzalni daljinski, preko automatskog traženja uređaja. Ali ne mora biti da će svaki univerzalac to i uspjeti... A što se tiče tipke TV/AV također ovisi o televizoru. Recimo ja moram pritisnuti TV/AV kod sebe, dok moj susjed ne mora, njemu automatski prebaci na TV/AV čim prepozna uštekani scart. 

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 20:58 (Spakos).
15 godina
made kaže...

evo ovako kupio sam navedeni prijemnik pa me sad zanima mogu li kako staviti da prebacujem programe sa daljinskim od tv a ne od prijemnika i da ne stiscem stalno kad palim tv i prijemnik tipku TV/AV

prebacivati programe sa daljinskim od tv-a ne možeš?! otkud ti takva ideja?!

što se tiče stiskanja av, dvije su mogućnosti. ili nisi spojio sa scart kablom prijemnik i tv (ali scart kabel koji ima sve pinove spojene 21 na 21), ili tv jednostavno ne prepoznaje kada mu se nešto pojavi na av ulazu i ne zna sam prebaciti na ulaz. provjeri to tako (ako je spojeno sa scartom) da prvo upališ tv, pa tek onda prijemnik.

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

wtf sta je ovo odjedanput nakon sta se got slika promjeni zamrzne se na sec i sve u kockicama sta je to sad kako to rjesit?????????????????????????????????????????

0 0 hvala 0
15 godina
viking.software kaže...

Osmijeh pozdrav! sada sam stavio da se snima film,neznam dali se to radi na postavkama-događaj?? dali će se snimiti ako je nitro na sten-baj?? molim hitan odgovorSramim se

16 godina
NytroBox NB-4001 T

eto, moram izgleda ponoviti pitanje, zna li itko ista o svim nytroboxima, tj. ono sto sam vec pitao, tko ih proizvodi i gdje?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

eto, moram izgleda ponoviti pitanje, zna li itko ista o svim nytroboxima, tj. ono sto sam vec pitao, tko ih proizvodi i gdje?

Firma je australska, pretpostavljam da je tamo i proizvode (iako sumnjam, vjerojatno negdje na dalekoistočnom području).

Music is my life :)
16 godina
makaweli kaže...
mind_challenge kaže...

Firma je australska, pretpostavljam da je tamo i proizvode (iako sumnjam, vjerojatno negdje na dalekoistočnom području).

hvala, to sam i mislio, nego zasto oni nemaju svoje web stranice (mozda i imaju?) ako imaju dajte neki link, i zasto ne izdaju updateove firmwarea za svoje proizvode, kao i ostali proizvođači?

17 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

Jel zna tko jeli moguće i kako slušati FM Radio preko Nytrobox-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
makaweli kaže...

moguće je slušati, tj. prijemnik podržava, ali se kod nas ne emitira radio uz televizijski signal

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
makaweli kaže...

moguće je slušati, tj. prijemnik podržava, ali se kod nas ne emitira radio uz televizijski signal

Eh jebga :/

17 godina

Odnosno radio nije u digitalnom obliku (još)

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

e trebam pomoc imam sobnu antenu i sad odjedanput mi kad gloedam film kad se got slika promjeni pojave se neke kockice i zbloka se na sec slika???????????????????????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam također sobnu antenu i kad god prođe auto pokraj kuće, slika dobiva ogromne pixele Smijeh , dok ne prođe auto. Kod mene je ometanje signala, ali tvoja stvar mi je ne jasna.

Možeš li pojasniti bolje? Kad gledaš film preko usb ili na nekom programu? I kako misliškad se slika promjeni?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:05 (Spakos).
17 godina

dovoljno je da pada kiša da počne zafrkavati.

15 godina
neaktivan
Spakos kaže...

imam također sobnu antenu i kad god prođe auto pokraj kuće, slika dobiva ogromne pixele Smijeh , dok ne prođe auto. Kod mene je ometanje signala, ali tvoja stvar mi je ne jasna.

Možeš li pojasniti bolje? Kad gledaš film preko usb ili na nekom programu? I kako misliškad se slika promjeni?

nista auto nista kisa evo primjera signal je 64% a kvaliteta slike 94% i sad gledam novuTV npr i neki film je i sad neki lik prica o necemu u tom filmu i promjeni se slika dogaaja na neku zensku i tada se javlja sklika u pikselim i zbloka se na sec to jako zivcira kad gledate film -.-

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

To se ne bi smjelo događati. Ali ti "pixeli" se događaju zbog smetnji. Meni su se znali događati kad sam imao digitalnu satelitsku ukopčanu scartom u dvb-t prijemnik pa sa dvb-t prijemnika u Tv. Tada je stalno nešto ometalo dok nisam uspio srediti signal L:78% Q=79%. Nakon toga je radilo bez problema. Tako da probaj si poraditi na jačini signala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NytroBox NB-4001 T

meni su se smetnje događale dok mi je prijemnik bio na stolu pokraj wlan routera, i to stalno, bez obzira na kvalitetu i jačinu signala, sada kad je u polici ispod stola, nema toga više, jednio kada prođe automobil, ali samo na manje od sekundu. Zaključak: mislim da ostali elektronički uređaji smetaju ovome

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spakos kaže...

To se ne bi smjelo događati. Ali ti "pixeli" se događaju zbog smetnji. Meni su se znali događati kad sam imao digitalnu satelitsku ukopčanu scartom u dvb-t prijemnik pa sa dvb-t prijemnika u Tv. Tada je stalno nešto ometalo dok nisam uspio srediti signal L:78% Q=79%. Nakon toga je radilo bez problema. Tako da probaj si poraditi na jačini signala!

ja nemam nista od toga niti satelitsku niti kod ruterea on stoji na TV kraj antene,,,,,mozda je problem jer stoji na DVDu koji nije ukljucen u njega niti je upaljen

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 19:53 (made).
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
makaweli kaže...
mind_challenge kaže...

hvala, to sam i mislio, nego zasto oni nemaju svoje web stranice (mozda i imaju?) ako imaju dajte neki link, i zasto ne izdaju updateove firmwarea za svoje proizvode, kao i ostali proizvođači?

evo vam adresa proizvođača. a gdje se rade, to je već drugo pitanje....

http://www.orangesoft.com.au/

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 20:21 (mikica1).
16 godina
mikica1 kaže...
mind_challenge kaže...
makaweli kaže...
mind_challenge kaže...

jesi ti siguran?

15 godina
neaktivan
NytroBox NB-4001 T

mind_chalenge jel moze naj moj roblem utjecat to sto je prijemnik na TV(stoji na njemu) i kraj antene odma do nje te blizu dvd-a koji nije utekan u prijemnik li je u struju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
mikica1 kaže...
mind_challenge kaže...
makaweli kaže...
mind_challenge kaže...

jesi ti siguran?

jel itko od vas čuva kutiju ili je baca?

ako je nisi bacio, onda ti to stoji na kutiji.

15 godina
neaktivan
made kaže...

mind_chalenge jel moze naj moj roblem utjecat to sto je prijemnik na TV(stoji na njemu) i kraj antene odma do nje te blizu dvd-a koji nije utekan u prijemnik li je u struju

naravno da može utjecati,a ne mora. podmetni neko pluto  ispod pa ćeš vidjet jeli utječe ili ne. nije mi jasno kako od vas nitko se ne dosjeti malo ekperimentirati. probaj sve, isključi dvd iz struje, skini prijemnik sa tv-a pa provjeri. pa barem to nije teško. mislim, jednostavnije je to nego nagađati jeli ti to utječe ili ne. eto, pa javi da znaju i drugi

15 godina
mucamica kaže...
viking.software kaže...

Osmijeh pozdrav! sada sam stavio da se snima film,neznam dali se to radi na postavkama-događaj?? dali će se snimiti ako je nitro na sten-baj?? molim hitan odgovorSramim se

nema veze da li je u stand-by ili gledaš nešto u to vrijeme. budi bez brige!

mind_challenge kaže...

čisto znatiželje radi, zbog čega te to interesira?

makaweli kaže...

Fm radio - NIKAKO! možeš slušati digitalni radio (isto kao što možeš slušati preko satelita), ali kod nas se još ne emitira na taj način. da li će se i kada, to nitko ne zna.

made kaže...

e trebam pomoc imam sobnu antenu i sad odjedanput mi kad gloedam film kad se got slika promjeni pojave se neke kockice i zbloka se na sec slika???????????????????????

Spakos kaže...

Korny1603987 kaže...

dovoljno je da pada kiša da počne zafrkavati.

dovoljno slab signal iliti signal na granici kvalitete. ili, suprotna krajnost, signal koji dolazi do antene je dovoljno jak, pa ga uključeno pojačalo antene samo kvari. pa sad, ili smanjiti pojačalo ili vanjska antena.

made kaže...
Spakos kaže...

ja nemam nista od toga niti satelitsku niti kod ruterea on stoji na TV kraj antene,,,,,mozda je problem jer stoji na DVDu koji nije ukljucen u njega niti je upaljen

made kaže...

može smetati i tv, i pojačalo antene. dvd vjerojatno ne. može smetati ako je blizu zvučnika tv-a ili kućnog kina. samo, da se razumijemo, sve to su smetnje koje mogu i ne moraju smetati. ovisi o kvaliteti ugrađenih napajanja u komponente, kakvi su kablovi itd. tako da bih ja prvo išao na kablove. pa ako to ne upali, onda promjeniti poziciju prijemnika (u najviše slučajeva par cm će pomoći). a ako ni to ne pomaže, onda je ipak SAMO slab signal.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 20:38 (viking.software).
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
makaweli kaže...
mind_challenge kaže...

Imas tu link za fw, ali citaj uputeOsmijeh

http://www.4shared.com/dir/32496219/49cf246b/sharing.html

Zaboravite te price o AustralijiCool  Bitno je da je znati da je unutra cheertek ct216t chip.

15 godina
NytroBox NB-4001 T

Pozdrav svima! Viking snimio sam juče svoj prvi film na harduIzlanuo se.Što se snimanja tiče dali se mogu snimati 2 filma u isto vrijeme,tj.da se u nekom periodu preklapaju??(na raznim programima npr.hrt1 i rtl )Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok, ovo vas veseli, ali link od softa ovdje je mjesecima, redovno par ljudi svrati na stranice mke i vidi jel ima novi soft, pošalje ovdje da svi vide . pričamo o svemu ovdje, i sad imam jednostavno dojam da su krenule one iscrpljujuća pitanja koja ne vode ničemu, jel jedan jeftini kineski chip valja ili ne, jel se smije držati prijemnik na tv-u, ili kad prođe auto????? kraj njega.  Mislim da se ovo zove sezona kiselih krastavaca do pojave novog softa, a onda će svi živnuti.

radije bih volio da tema ostane čista od budalaština ( da se ne uvrijedi nitko, to je isključivo moje mišljenje) .

Što se tiče novih ljudi koji su kupili ovaj prijemnik, naravno, više su i nego dobrodošli, i tu smo zato da pomognemo. No, ova tem aima uistinu par ozbiljnih stranica i savjetujem nove da malo pogledaju, a ako im se baš ne da čitatii ili su skroz prelijeni za to, opet smo tu da pomognemo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 9:17 (mikica1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: NytroBox NB-4001 T USB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice