Bnet kabelska problem

poruka: 9
|
čitano: 10.104
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

Gospodo i dame, javljam se jer imam neobičan problem, pa me zanima da li još netko ima sličan problem. Koristim Bnet kabelsku televiziju (ne njihovu digitalnu, nego običnu analognu kabelsku televiziju) i imam problem da su mi jučer nestali svi kanali osim Viasat History, STv-a, CMC-a i Kanala A. Znači svi ostali kanali više ne postoje, tj. televizor ih u pretraživanju ne može pronaći. Živim na području Rudeša pa me zanima da li je još netko ima sličan problem, ko zna možda im je neki kvar na mreži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

to ti oni iskljucili {#}

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bnet kabelska problem
herrklisch kaže...

Gospodo i dame, javljam se jer imam neobičan problem, pa me zanima da li još netko ima sličan problem. Koristim Bnet kabelsku televiziju (ne njihovu digitalnu, nego običnu analognu kabelsku televiziju) i imam problem da su mi jučer nestali svi kanali osim Viasat History, STv-a, CMC-a i Kanala A. Znači svi ostali kanali više ne postoje, tj. televizor ih u pretraživanju ne može pronaći. Živim na području Rudeša pa me zanima da li je još netko ima sličan problem, ko zna možda im je neki kvar na mreži.

Ja imam problem kod bake, ja doma sa analognom od bneta lovim 48 programa (4 digitalna), a kod bake mi se mijenja frekvencija svakih 1h pa ona nakraju ima samo 18 programa, također imam problem :P

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
14 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

takodjer, isti problem kao prvi post, novi zagreb, trnsko. ostalo samo tih par programa, pokusao sam nekoliko puta resetirti tv i na njemu nesto podesiti, ali nije islo, da li postoji mogucnost da su to oni zasita iskljucili ili je posrijedi nesto drugo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

mali update, spojio sam klasicni digitalni receiver na kabelsku i mogao sam naci osnovne programe preko kabela, HRT1, HRT2, RTL i NOVA TV, nisam mogao naci Doma TV niti RTL 2. E sad, da li to znaci da nam sad treba digitalni receiver za gledanje preko kabelske (ako da, da li treba odredjeni kako bi se moglo gledati vise programa) ili je posrijedi neki drugi problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

Izgleda da je u pitanju njihov prestanak emitiranja u analognom signalu za kabelsku televiziju, pa moramo nabaviti bnetove digitalne receivere (DVB-C) i pripadajuću karticu s kodom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bnet kabelska problem
herrklisch kaže...

Izgleda da je u pitanju njihov prestanak emitiranja u analognom signalu za kabelsku televiziju, pa moramo nabaviti bnetove digitalne receivere (DVB-C) i pripadajuću karticu s kodom.

nije, ja lovim normalno 48 analognih + 4 digitalna kanala uključujući rtl2 i doma tv, sve preko bnetovog kabla

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
15 godina
neaktivan
Bnet kabelska problem

Evo i meni nestalo, jednako kao i kod prvog posta....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice