B-net signal???

poruka: 4
|
čitano: 1.969
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
B-net signal???

Ljudi, imam jedno pitanje...naime doma imam jedan problem...imamo b-net onaj paket tv, net i telefon i kod staraca u sobi ima jedno 100 programa, od hbo-a, cinemaxa, svega ima, a kod mene u sobi priam samo 40 programa i to nekih osnovnih...sad mi nije jasno, ako je to uzeto kao paket za cijeli stan, zasto onda ja primam samo tolko programa, kao da je paket po sobi a ne za cijeli stan????zna neko razlog?

0 0 hvala 0
16 godina
B-net signal???

nazovi njihov helpdesk, to ti je najrelevantnije....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: B-net signal???
Rio Delwega kaže...

Ljudi, imam jedno pitanje...naime doma imam jedan problem...imamo b-net onaj paket tv, net i telefon i kod staraca u sobi ima jedno 100 programa, od hbo-a, cinemaxa, svega ima, a kod mene u sobi priam samo 40 programa i to nekih osnovnih...sad mi nije jasno, ako je to uzeto kao paket za cijeli stan, zasto onda ja primam samo tolko programa, kao da je paket po sobi a ne za cijeli stan????zna neko razlog?

ti dobiješ samo osnovni paket jer nisi kupio (iznajmio) dodatni prijamnik kojim možeš gledati proširene pakete itd..

cijena oko 30kn mj za dodatni prijamnik ili 800kn u kešu.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
neaktivan
B-net signal???

a ne vjerujem...znači moram svaki mjesec davat 30kn da mogu kod sebe u sobi gledat tv ili 800kn zauvijek da imam?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice