Lenovo A1000 - pokušaj sucida

poruka: 5
|
čitano: 7.396
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lenovo A1000 - pokušaj suicida

Pod ruke mi došao Lenovo A1000 na Androidu 4.1, prilično problematičnog ponašanja. 

Naime, čim ga otključam potpuno poblesavi: nasumce se otvaraju/zatvaraju prozori, kreće se kroz menije, stišću tipke... Potpuno van kontrole. Do sada nisam uopće koristio Android (imam WPhone) i tražim savjet što učiniti. Je li virus ili hardverski kiks? Treba li skenirati i kako uopće doći do toga, kad je poblesavio skroz/naskroz? Koliko je sigurno spojiti ga na vlastiti komp? Nešto drugo?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 19:35 (Marko_244).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Anyone?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Lenovo A1000 - pokušaj suicida
Marko_244 kaže...

Pod ruke mi došao Lenovo A1000 na Androidu 4.1, prilično problematičnog ponašanja. 

Naime, čim ga otključam potpuno poblesavi: nasumce se otvaraju/zatvaraju prozori, kreće se kroz menije, stišću tipke... Potpuno van kontrole. Do sada nisam uopće koristio Android (imam WPhone) i tražim savjet što učiniti. Je li virus ili hardverski kiks? Treba li skenirati i kako uopće doći do toga, kad je poblesavio skroz/naskroz? Koliko je sigurno spojiti ga na vlastiti komp? Nešto drugo?

android recovery mode pa probaj iz njega nešto napraviti http://is.gd/Vz9y5b

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2014 19:42 (Buhaha).
16 godina
neaktivan

Napravio sam factory reset, no problem je ostao. :( Možeš li predložiti nešto drugo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Lenovo A1000 - pokušaj sucida
Marko_244 kaže...

Napravio sam factory reset, no problem je ostao. :( Možeš li predložiti nešto drugo?

Može! Nosi ga u servis. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice