Ja sta god instaliram, mogu pokrenut.. Npr. GTA IV mi radi.. Patch 1.4 i radi mi 1-5 fps (lose al radi..), CoD6 na minimumu 10-40 fps, crysis warhead minimum, 5-20fps..
Ja sta god instaliram, mogu pokrenut.. Npr. GTA IV mi radi.. Patch 1.4 i radi mi 1-5 fps (lose al radi..), CoD6 na minimumu 10-40 fps, crysis warhead minimum, 5-20fps..
Ako ti je gušt gledat SlideShow-ove, samo uzivaj
Igre koje su mi stalno ispod 5fps deinstaliram.. tako da ne gledam slideshow..
a one koje su 10-15 FPS-ova?
Njih igram.. Naviknut sam na niske FPSe..
Moći ćeš sve igre što si naveo igrat na toj konfi makar na medium sa 800x600 ili 1024x768,jer ako ih ja mogu pokreniti i igrat sa 15-30 FPS-a (u GTA 4 sa naj novijim patchom) onda možeš i ti...
Koliko god vi kenjkali P4 3 HT nije los procesor ni dan danas... Zapravo je u ono vrijeme bio zvijer od proca tako da mislim da bi ipak mozda i mogao kakvu igricu pokrenut...
Njih igram.. Naviknut sam na niske FPSe..
Ti jos uvijek solidno jases na 754 socketu i integriranoj grafici i tom Athlonu 64 na 2.4 ghz koji je u igrama ionak bolji od svakog P4.
Koliko god vi kenjkali P4 3 HT nije los procesor ni dan danas... Zapravo je u ono vrijeme bio zvijer od proca tako da mislim da bi ipak mozda i mogao kakvu igricu pokrenut...
Pa baš i nije Athlon 64 na 2GHz je bio brži. Ja jos uvjek imam Pentium 4 Prescott 3,6GHz i u usporedbi s mojim danasnjim Dualcem je djecja igracka.
ako je tvoj kanta,sta je onda tek sa mojim,kojem je doslo vrijeme mijenjanja prije 2 godine!!? Meni je sreca pa imam laptop i tu mogu da uzivam u bug forumu,fejsu....da mi nije toga ne znam sta bih,igrice ne pamtim kada sam odigrao(kod mene kuci)jer na ovu kantu ne moze nista.
Ovako...ja imam procesor Amd Athlon 7750 Black edition dual core 2.71 ghz
graficku Ati Radeon HD 4850 ddr2 512 mb
RAM 4 gb gddr 2
matičnu Gygabyte
Što je tu najslabije? I što bi bilo najbolje zamijenit? To je sve kaj znam o kompu jer se ne kužim baš previše u kompjutore
RAM 4 gb gddr 2
matičnu Gygabyte
Što je tu najslabije? I što bi bilo najbolje zamijenit? To je sve kaj znam o kompu jer se ne kužim baš previše u kompjutore
ako ne igras puno igre sada ne moras nista.
RAM 4 gb gddr 2
matičnu Gygabyte
ako ne igras puno igre sada ne moras nista.
Pa cilj mi je igranje....al meni radi Mw2 Fenomenalno...ali ja bi nešto mjenjal...a neznam kaj......i jesam pobrkal ddr i gddr?
RAM 4 gb gddr 2
matičnu Gygabyte
Mogo bi stavit neki Athlon II x4 ili Phenom II x4... graficka je sasvim dovoljna ,ako nemas para mogo bi malo OC-at sadasnji CPU recimo na 3+ GHz
RAM 4 gb gddr 2
matičnu Gygabyte
Nemas tu kaj mjenjat uopce samo moras klokat svoj proc kaj je lako jer je Black Edition pa samo dizes mnozitelj a po potrebi i napon procesora dignes i to je to.
RAM 4 gb gddr 2
matičnu Gygabyte
Nemas tu kaj mjenjat uopce samo moras klokat svoj proc kaj je lako jer je Black Edition pa samo dizes mnozitelj a po potrebi i napon dignes i to je to.
Meni kaze frend da nema potrebe AMD OC-at jer se samo bzvz zagrijava a dobim samo 300 mhz...nego...gdje vidim napajanje? Btw imam skinutu stranicu kompa radi boljeg hladenja pa sad sve mogu vidit xD e,da imam i HDD od 154 gb...
Reci frendu da prica svasta bezveze jer nema poima samo ti njega digni ici ce na 3.1 bez frke s dizanjem mnozitelja.
Reci frendu da prica svasta bezveze jer nema poima samo ti njega digni ici ce na 3.1 bez frke s dizanjem mnozitelja.
E,kad bi ja još znal OC-at...
lol a koliko je to neko ~300-400 MHz :)
Hm...ako meni kod procesora piše 2,71 ghz...jel se to misli na jednu jezgru il oba 2 ? hm...
Hm...ako meni kod procesora piše 2,71 ghz...jel se to misli na jednu jezgru il oba 2 ? hm...
svaka jezgra radi na 2,7GHz (zapamti frekvencije se ne zbrajaju) meni recimo svaka jezgra radi na 4ghz
e pa i mene zanima šta mjenjat, po meni grafa i napajanje.... imate pod MOJ PC kantu...
e pa i mene zanima šta mjenjat, po meni grafa i napajanje.... imate pod MOJ PC kantu...
pa druze sta bi ti mjenjao?? kada bi vidio moj...onda bi ti sve bilo jasno
xd 5 fps... ovaj moj P4 HT je pa sistem vidi ko dvije jezgre pa če možda i radit ...
kako treba
ovo je minimum za GTA IV
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
hvala bogu bit če DX 10
Radit ce ti gta 4 u snovima xd.
e baš ču instalirat u ponedjeljak ... i probat .. sad mi se neda .. a sutra sam na putu .. pa ču vidjet el radi ili ne a ne sad nagađanja
e baš ču instalirat u ponedjeljak ... i probat .. sad mi se neda .. a sutra sam na putu .. pa ču vidjet el radi ili ne a ne sad nagađanja
Nemoras se ni trudit kad neces moc komp ti je preslab za tu igru i gotovo.
mislim da ce ti moci....i meni nekada otvori igrice za koje pise da je komp preslab...
na mom radi med, sa 1280X960, bez onih gluposti refleksa od lampa onih sjena itd... i radi sasvim solidno stim da mi je grafa gddr2
PROCESOR: Intel P4 3.0 GHz HT
MATIČNA: GIGABYTE GA - 8S655FX(-L)
RAM: 2.5 GB DDR 400
GPU: ATI RADEON HD 3650 512 mb AGP
OPTIKA: DVD RW NEC 3500 AG, DVD LG GDR8163B
HDD: HITACHI 160 GB PATA
Mene tu sad zanima šta bi se s time moglo igrat... npr GTA IV, COD 6, i te igre malo novije .. dali bi radile .. i vaše osobno mišljenje o toj konfiguraciji
mislim da je konfa dobra za surfanje i slušanje mjuze, ako se hoćeš igrati uzmi si neku konzolu rađe, npr. nintedno wii, jeftin je a sumanuta zabava....