NOV Intel Core 2 Duo E6850(2x3.0)Gamer

poruka: 37
|
čitano: 7.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozzz evo doslo vrjeme da kupujem novi pc.Zanima me sta mislite za ovaj pc :

Kosta 649 maraka tj 2596 kuna...

Intel Core 2 Duo E6850(2x3.0,4MB L2 Cache,1333MHz FSB)Extra procesor

MATICNA:ASRockG41M-VS3(Socket775LGA,podrzava sve Pentium 4 procesore,Pentium Dual Core D procesore,Pentium Dual Core E procesore,Core 2 Duo,Core 2 Quad,Core 2 Extreme ma apsolutno sve procesore socketa 775LGA,ima 2 slota za DDR3 Ram memoriju,PCI-EX slot za graficku,PCI Slota za TV karte,wireles karte,lan karte itd...,4 Sata slota,4 USB Nazad,2 sa prednje strane,izlaz za zvuk i sa zadnje i prednje strane.

RAM:4GB DDR3 na 1333Mhz G Skill Gamerski sa kulerima

HDD:500GB Sata 3 Western Digital Cavier Blue

Graficka:1GB DDR5 Ati Radeon HD5750(Sve igre lete na Ultra High detaljima)

Karakteristike grafike:

Ram Memorija:1GB

Tip memorije:GDDR5

GPU Clock:750+

Memori Clock:1150 GDDR5(Znaci ukupan Clock je 4600Mhz)

Sabirna Propusnica:73.6GB po sekundi

Kad vidite ove karakteristike jasno vam je zasto igre rade na HIGH Detaljima

DVD RW LG sve Cita i Narezuje CD,DVD,DVD Double Layer

Kuciste:BluueBerry veoma ljepog dizajna(Vidite na slikama licno sam slikao)i izuzetno kvalitetno sa velikim kulerom koji izbacuje topli zrak van kucista(racunar vam se nece pregrijati taman da radi danima)

Racunar je nov sa 12 mjeseci pismene garancije

UZ RACUNAR NE DOBIJATE MIS I TASTATURU MOGU VAM UKLOPITI U CIJENU I JEDNO I DRUGO ZA 20KM ISTO NOVO

Uz racunar dobijate:

Instaliran Windows 7 Ultimate

Instaliran Licenciran ESET NOD 32 4 2010

Office 2007 i svi ostali prateci programi+program za ubrzavanje rada racunara+program za automatsko popravljanje gresaka u sistemu

Sve original Instalacione CD-ove i drivere

Originalne servisne knjige i upustva od svake komponente koje dolaze sa njima kad se kupe nove

Gratis 10 HD Filmova(rezolucija je 720P)

Gratis 3 igre instalirane: Crysis 2,Call of Duty Black Ops i NFS Hot Pursuit 2

i jos jednu stvar zbog cega sam u naslovu naveo Gamer Total

Dobicete Emulatore podesene koji rade bez problema na ovom racunaru za sledece konzole

PlayStation 1,PlayStation 2

Nintendo Game Cube i Nintendo WII

I naravno dobicete po par igara za svaki od navedenih emulatora

Znaci igrajte od starih do najnovijih naslova za PC,PS1,PS2,GameCube,Nintendo WII na ovom racunaru i sve to za

Vedran Miletic
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

znači da je za gaming. kolika je rezolucija monitora?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 8:27 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam monitor od 19 inch

Vedran Miletic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: NOV Intel Core 2 Duo E6850(2x3.0)Gamer
CEVAm kaže...

Imam monitor od 19 inch

onda je ok, s obzirom što si sve naveo, možda bi sastavljanje amd platforme bilo i mrvicu jeftinije, no kako sve dobijes gotovo, mislm da je cijena ok

15 godina
neaktivan

OK tnx

Vedran Miletic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Crysis 2, taj ilegalac šta ti je instalirao, na kojoj rezi radi na ultra super TDi V10 Touareg detaljima na 5750? 800x600 možda..

Mislim da odvratniji i samodopadniji oglas nisam dugo pročitao, inače komp kao komp je čisto u redu i dan danas iako se radi o C2D Wolfdaleu. Ruku na srce u današnje vrijeme prije bi išao na neki Athlon x4 pošto su skoro džabe, ili x3 bar. Ta razlika Intel vs. AMD je sve manja, nije to više jbga da E6550 na 2.33 pomete 6000+ AMD na 3.1.

Ne znam iskreno da li to vrijedi 2600kn.

Pitanje je napajanja, ako ti je uvalio tek nešto da drži tu 5750, možeš očekivati probleme kroz mjesec,dva najdalje. Vjerojatno je neki Kmex 400W unutra, Modecom ili MS. Tek tako eto, nešto sa 6pincem, da drži.

Inače radi takvih stvari se u buksi vani završava, ali dobro ovo je balkan, pogotovo BiH, tu možeš i krepanu kokoš prodati pod Maybacha. Emulatori su ilegalci, igre bez original ključeva i mogućnosti registracije su također ilegalci, jedino se toplo nadam da su zaista Windowsi original, jer je kod nas momak završio u zatvoru radi kupovine polovnog PC-a sa piratskim Windozama.

Inače sama konfa po komponentama ti je ovako nešto..

6850proc 500kn

Matična 250

RAM 300

HDD 200

VGA 500

DVDRW 100

Kućište s napajanjem 150 max

Dakle cca. 1800kn košta takvo jedno složenacPC računalo.

Razliku od 800kn je on nabušio sa ilegalac igrama, emulatorima, i vjerojatno može, ne mora biti..Windowsima. Ako se mene pita, bolje da nemaš ništa na kompu, a da ti je dao bar Corsair CX400 ili VX450 napajanje, da to na nešto sliči. Ili da je unutra modernija i bolja ploča, npr. neki P43/45 chipset, i nekakav Quad, npr Q8400 ili slično.

Kad se već radi o 775 platformi. Prezahtjevno bi bilo tražiti Q9450 i 9550, ali Q8400 je mogao biti unutra.

Također radi se o stock cooleru, koji je blago rečeno - užasan. Kako sa intel, tako još više za AMD. Na E6850 bi odlično sjela Katana3 ili Freezer Pro Rev2, kao i Hyper TX3 ili Hyper 212+.

Ta konfa ima mnogo propusta po meni, i to za 2600kn može bolje, kad se radi već očito o složencu na koji daje 12mj. jamstva, to je jedino dobro, kao i neloša grafika 5750.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 9:26 (thedream).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
2 Molex na PCIE :P
2.289 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan

nezz sta da ti kazem xD

Vedran Miletic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Najbolje mi je ovo : "sve igre lete na Ultra High detaljima"

prije će grafa letit kroz prozor kad neće moć sa teselacijom povuć više od 10 FPS-a

A ovo za "dodatnu opremu", mislim da su pirati jer office 2007 i windows ultimate gotovo koštaju duplo od cijele konfe :)
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan

Gamerski rami?

Ja jucer nabavio extra gamerski hard i cooler za proc ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 11:01 (rebelsy).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sreca da sam pito inace bi me zajebo do kraja :D ;) tnx ljudi :D

Vedran Miletic
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi evo odgovora : Prijatelju moj ne zanimaju me Hrvatski forumi niti Srbijanski,tamo su cijene vjerovatno drugacije,zato ovaj i pametuje ovo je BOSNA i ja znam da za ove pare ovdje ne mozes kupiti bolji komp,pogledaj slobodno sta se nudi na Piku za ove pare,ako ti se ne dopada cijena ne dopada otidji u Hrvatsku pa kupi sebi komp.

Ja stvarno nemam vremena za ovakve stvari ja znam da je ovaj komp ispod svake cijene ovdje u BIH.

POZDRAV

Vedran Miletic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

za igranje na 19" monitoru ta konfiguracija može proći, cijena je također solidna (ima i lošijih konfiruracija za veću cijenu), to što on ima instalirane te programe, origigi ili ne ne želim ulaziti i ovako ih moraš negdje nabaviti

na tebi je jel ti to odgovara ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
igy kaže...

za igranje na 19" monitoru ta konfiguracija može proći, cijena je također solidna (ima i lošijih konfiruracija za veću cijenu), to što on ima instalirane te programe, origigi ili ne ne želim ulaziti i ovako ih moraš negdje nabaviti

može proći, ali za te pare ide quad

17 godina
Mitch kaže...
igy kaže...

može proći, ali za te pare ide quad

ide ako sam sastavljaš ako već hočeš sastavljeno teško, preporuči mu ti jednu quad gotovu konfu za 2500-3000kn 

16 godina
eh bosna nije moja "kategorija" nit znam dobar dućan tamo nit išta....
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 11:26 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stavio sam TD samo zbog toga jer je oglas grozan i neistinit.

Sama konfa, sa time što dobiješ gore kao "ključ u ruke riješenje" ima korektnu cijenu.

Međutim, iako ne isključujem da je trgovac stvarno možda i fer, osim oglasa naravno (najviše onaj dio sa grafom LOL) ja bi se zapitao ako je lik mogao stavit takvu nebulozu u oglas, što je tek onda natrpao u komp. Prvenstveno misleći na ono što su ti kolege već spomenuli, a to je napajanje...

I kad čitam specke od grafe...stvarno im je jasno zašto sve igre idu na ultra super high detaljima...zato jer si smanjiš rezu na 800*600, i isključiš sve napredne opcije.

iako si razmišljam, možda čovjek ima i pravo, možda je fora u tim gamerskim ramima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
miki1981 kaže...

Stavio sam TD samo zbog toga jer je oglas grozan i neistinit.

Sama konfa, sa time što dobiješ gore kao "ključ u ruke riješenje" ima korektnu cijenu.

Međutim, iako ne isključujem da je trgovac stvarno možda i fer, osim oglasa naravno (najviše onaj dio sa grafom LOL) ja bi se zapitao ako je lik mogao stavit takvu nebulozu u oglas, što je tek onda natrpao u komp. Prvenstveno misleći na ono što su ti kolege već spomenuli, a to je napajanje...

I kad čitam specke od grafe...stvarno im je jasno zašto sve igre idu na ultra super high detaljima...zato jer si smanjiš rezu na 800*600, i isključiš sve napredne opcije.

iako si razmišljam, možda čovjek ima i pravo, možda je fora u tim gamerskim ramima...

meni isto oglas smrdi ali u istinitost neću ulaziti

može se s njom ugodno igrati na 1280*1024, ne bi mogao igrati metro i crysis na max sve ostalo bi

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 11:36 (igy).
16 godina

Best buy za 3 soma, plus = unlock proca u x4.

Fino halaš na 1680x1050 na medium/high.

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

sve to stoji ali govorimo o gotovim konfiguracijama, to je tema

16 godina
igy kaže...
Mitch kaže...

sve to stoji ali govorimo o gotovim konfiguracijama, to je tema

ja nigdje ne vidim da piše da on traži gotovu konfiguraciju...

15 godina
CEVAm kaže...
Uz racunar dobijate:

Office 2007 i svi ostali prateci programi+program za ubrzavanje rada racunara+program za automatsko popravljanje gresaka u sistemu

Originalne servisne knjige i upustva od svake komponente koje dolaze sa njima kad se kupe nove

Dobicete Emulatore podesene koji rade bez problema na ovom racunaru za sledece konzole

Znaci igrajte od starih do najnovijih naslova za PC,PS1,PS2,GameCube,Nintendo WII na ovom racunaru i sve to za

I ovo mi je kul, Winse, Off, svi prateći programi bla bla, 3 igre, bla bla, igre za emulatorebla bla i "SVE original instalacione CD-ove i drivere"...je, sve original instalacione cde od grafe i matične, a i drivere..hehe...

Jel netko zna kako izaći z ovog okvira gdje je citiran tekst jednom kad se počne pisat u njemu? Jer ja ne znam...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 11:45 (miki1981).
17 godina
Mitch kaže...

ja nigdje ne vidim da piše da on traži gotovu konfiguraciju...

"Pozzz evo doslo vrjeme da kupujem novi pc.Zanima me sta mislite za ovaj pc :"

no svoje sam rekao u temi, pozz

14 godina
miki1981 kaže...
CEVAm kaže...
Uz racunar dobijate:

I ovo mi je kul, Winse, Off, svi prateći programi bla bla, 3 igre, bla bla, igre za emulatorebla bla i "SVE original instalacione CD-ove i drivere"...je, sve original instalacione cde od grafe i matične, a i drivere..hehe...

Jel netko zna kako izaći z ovog okvira gdje je citiran tekst jednom kad se počne pisat u njemu? Jer ja ne znam...

Počneš pisati u bijeli prostor ispod sivog quotanog {#} ili klikneš još jedan enter nakon sivog prostora da budeš siguran.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
14 godina
protjeran

taj procesor sad nije isplativ pored jednog 955b koji kosta 900 do 1200 kn..zavisi od trgovine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrba5 kaže...

Počneš pisati u bijeli prostor ispod sivog quotanog {#} ili klikneš još jedan enter nakon sivog prostora da budeš siguran.

Ma lako za to, ali kad jednom slučajno utipkam nešto u kvotanom prostoru, ja ne mogu više van iz njega...znači mogu pokratiti citat, mogu boldat po njemu itd, ali čim sam upisao slučajno slovo više mi neda van iz njega.

Sorry za offtopic.

Burn_n_Die kaže...

taj procesor sad nije isplativ pored jednog 955b koji kosta 900 do 1200 kn..zavisi od trgovine...

Možda je u BiH sve to skuplje...jer kaže on da je iz BiH

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 12:00 (miki1981).
14 godina
protjeran

nek da link od ducana onda...nije vrag da nemaju ducani web stranicu {#} a i ne virujen da je skuplji od 1300 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Burn_n_Die kaže...

nek da link od ducana onda...nije vrag da nemaju ducani web stranicu {#} a i ne virujen da je skuplji od 1300 kn

ako je najjeftiniji thuban preko 1800, onda ti je 955 oko 1500.

BUMP-am konfu :

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 14:19 (Mitch).
14 godina
protjeran

svakako je to usteda 1000 kn...a nema razlike...za te pare se jos moze nac i koji ssd :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice