Kolko bi mogo dobit? zaključana tema

poruka: 111
|
čitano: 12.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

ej ljudi mi mozete pomoc kolko bi mogo dobit za moj komp: imate ga pod MOJ pc i opet cu ga napisat...

Sempron 3000+ 1.81 Ghz

1.5GB rama 400Mhz

Radeon 9600pro / x1050

Asrock K8Upgrade-NF3

HDD 20GB + HDD 90GB

Corsair 500W

uspije pokrenut sve igre osim ovih novijih moze COD4 i crysis od novijih poznatijih Cod4 na low jedna stvar na medium 1024x768 a crysis sve na low na 1280x1024

dal bi mogo dobit 900-1000kn???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kolko bi mogo dobit?

mogao bih dobiti 600-800kn max....ako nades neku budalu prodas mu za 1.000 Belji se

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 21:11 (Razer Mamba).
17 godina
neaktivan

200-300kn otprilike.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

naxeem ako nemaj boljeg posla onda nemoj ni pisat jer mogu dobit sigurno vise od 300kn a ja bi bio zadovoljan sa 1000kn a sve ovo preko to je prezakon

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 21:11 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

daj ti pogledaj napajanje koje je

corsair 500w koliko ja znam nepostoji nego 520w ili tako nes

ako je to 520w onda to dize cijenu

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

ups ispricavam se nije corsair nego xilence ja sam mislio da je corsair al sam otvori kuciste i pise tocnije ovako xilence 500W Model XP500 passive PFC ATX 2.0 compatible

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sempron 3000+ 1.81 Ghz-50kn

1.5GB rama 400Mhz-200kn

Radeon 9600pro / x1050-150kn

Asrock K8Upgrade-NF3-100kn

HDD 20GB + HDD 90GB-150 kn

Corsair 500W(valjda 520w)-200kn

To je sve koristeno.....to ti je sve polovno nemozes sada prodati to koliko si i platio

kad izracunas onu gore cijenu ispadne ti 850kn i ako toliko dobijes mozes biti jako zadovoljan....

EDIT:xilence 500W-100kn

znaci oko 750kn za njega mozes max dobit.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 21:20 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

uh razlika je velika,da je bio corsair bi dobio jos vise ali ni xilence nije los, bolji od vecine noname napajanja ali ipak nije tako dobar

ma dobit ces 700kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...

Sempron 3000+ 1.81 Ghz-50kn

1.5GB rama 400Mhz-200kn

Radeon 9600pro / x1050-150kn

Asrock K8Upgrade-NF3-100kn

HDD 20GB + HDD 90GB-150 kn

Corsair 500W(valjda 520w)-200kn

To je sve koristeno.....to ti je sve polovno nemozes sada prodati to koliko si i platio

kad izracunas onu gore cijenu ispadne ti 850kn i ako toliko dobijes mozes biti jako zadovoljan....

EDIT:xilence 500W-100kn

znaci oko 750kn za njega mozes max dobit.....

pa cuj ja sam taj komp platio 2500kn prije 4 godine tako da se nadam da bi mogo dobit 900-1000kn e da i ima flopi i przilicu sto sam zaboravio stavit Smijeh

16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

50 kn za to dvoje

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

ej ljudi mi mozete pomoc kolko bi mogo dobit za moj komp: imate ga pod MOJ pc i opet cu ga napisat...

Sempron 3000+ 1.81 Ghz

1.5GB rama 400Mhz

Radeon 9600pro / x1050

Asrock K8Upgrade-NF3

HDD 20GB + HDD 90GB

Corsair 500W

uspije pokrenut sve igre osim ovih novijih moze COD4 i crysis od novijih poznatijih Cod4 na low jedna stvar na medium 1024x768 a crysis sve na low na 1280x1024

Nema teorije da za ovo dobiješ 1000kn jer za 1500kn možeš dobiti otprilike 4-5 puta snažnije računalo. Jednostavno nije racionalno platiti za to više od par stotina kuna.

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

50 kn za to dvoje

dakle to je 800 + 50 za dobrotvorne svrheNamigiva dakle 850kn meni pase

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
damian123 kaže...

Sempron 3000+ 1.81 Ghz

1.5GB rama 400Mhz

Radeon 9600pro / x1050

Asrock K8Upgrade-NF3

HDD 20GB + HDD 90GB

Corsair 500W

Nema teorije da za ovo dobiješ 1000kn jer za 1500kn možeš dobiti otprilike 4-5 puta snažnije računalo. Jednostavno nije racionalno platiti za to više od par stotina kuna.

pa cuj ima i onih koji bi dali iz razloga jer skupljaju starije komponente

16 godina
neaktivan
damian123 kaže...

pa cuj ja sam taj komp platio 2500kn prije 4 godine tako da se nadam da bi mogo dobit 900-1000kn e da i ima flopi i przilicu sto sam zaboravio stavit Smijeh

hahahahahaha 4 godine dobro si me nasmijao Belji se

700kn max..... slazem se s naxeemom mozes sloziti 3 puta jaci kompjuter za 1500...tako da beljj Smijeh

Ako nades jos kupca sto ce ti uzesti taj ''GAMING'' komp budi sretan hehhe

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 21:31 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
damian123 kaže...

hahahahahaha 4 godine dobro si me nasmijao Belji se

700kn max..... slazem se s naxeemom mozes sloziti 3 puta jaci kompjuter za 1500...tako da beljj Smijeh

Ako nades jos kupca sto ce ti uzesti taj ''GAMING'' komp budi sretan hehhe

naso sam jednog nudi 500kn al mi je to malo malo jer mi treba malo vise za novi komp ja imam svojih 1200 ako ovdje dobim 700-800 onda cu imam zaokruzimo na 2000i stara ce mi dat 2800-3000 i imam komp za 5000kn zato trazim

17 godina
neaktivan

S obzirom na starost, razmislio bih o uzimanuju za 0kn jer tako staro računalo troši struju, prašnjavo je, bučno, traži remont; a za 500kn više se dobije novo i nekoliko puta brže.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

S obzirom na starost, razmislio bih o uzimanuju za 0kn jer tako staro računalo troši struju, prašnjavo je, bučno, traži remont; a za 500kn više se dobije novo i nekoliko puta brže.

prasjavo nije jer se obrise i to je to a bucno bome nije sad mi stoji pokraj mene i ne cijem ga tako da je to jedna od dobrih stvari jer imam osjecaj koda mi je ugaseno to iskreno govorim a struju pa svako racunalo trosi a ovo je slabije pa mu treba manje struje i tako manje trosi

16 godina
neaktivan
damian123 kaže...

prasjavo nije jer se obrise i to je to a bucno bome nije sad mi stoji pokraj mene i ne cijem ga tako da je to jedna od dobrih stvari jer imam osjecaj koda mi je ugaseno to iskreno govorim a struju pa svako racunalo trosi a ovo je slabije pa mu treba manje struje i tako manje trosi

naxeem opet me nasmijava Smijeh

1.ne mora znacit ako je slabiji pc da trosi manje struje

2.aj slikaj mi molim te cijelo kuciste i komponente u njima da vidimo kako je cisto.... =)....jos da ti vidim kuciste i da njega procjenim Cool

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
damian123 kaže...

naxeem opet me nasmijava Smijeh

1.ne mora znacit ako je slabiji pc da trosi manje struje

2.aj slikaj mi molim te cijelo kuciste i komponente u njima da vidimo kako je cisto.... =)....jos da ti vidim kuciste i da njega procjenim Cool

napravit cu to al ces mi morat pomoc jer neznam kako stavit slike na forum... a i moramt cu nac usb od moba da prebacim na komp al cu to sutra ujutro napravit imam cijelo jutro slobodno pa cu ti dokazat da je cisto jednimo sto je prljavo je hladnjak od processora al kad bi ga prodavo i imo kupca onda naravno da bi ga ocistio i potrudio se

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 21:47 (damian123).
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

evo ako možete i da moj komp procijenite kolko vrijedi:

intel pentium 4 3.0Ghz

2.5GB ddr 400mhz

Ati radeon hd 2600 pro 512mb

Epox 4PDA5+

HDD maxtor 120gb

codegen 300W

DVD+RW/-RW/RAM sony dw-u14a

FDD TEAC

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
damian123 kaže...

napravit cu to al ces mi morat pomoc jer neznam kako stavit slike na forum... a i moramt cu nac usb od moba da prebacim na komp al cu to sutra ujutro napravit imam cijelo jutro slobodno pa cu ti dokazat da je cisto jednimo sto je prljavo je hladnjak od processora al kad bi ga prodavo i imo kupca onda naravno da bi ga ocistio i potrudio se

Slika neka ti bude .JPG format ... ako ti nije u paintu je otvoris i onda save as... i onda stavis .JPG i ime slike... a kako staviti sliku imas ovdje kad pises Dodaj sliku sa racunala onda ides na browse nades sliku JPG formata stavis je opis slike nemoras pisati a stavi nesto.... i stisni prebaci i onda kasnije posalji....ali pogledaj jel ti uplodalo sliku jer se meni dogodi da mi iz prvog puta ne prebaci pa moram jos jedanput....

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
damian123 kaže...

Slika neka ti bude .JPG format ... ako ti nije u paintu je otvoris i onda save as... i onda stavis .JPG i ime slike... a kako staviti sliku imas ovdje kad pises Dodaj sliku sa racunala onda ides na browse nades sliku JPG formata stavis je opis slike nemoras pisati a stavi nesto.... i stisni prebaci i onda kasnije posalji....ali pogledaj jel ti uplodalo sliku jer se meni dogodi da mi iz prvog puta ne prebaci pa moram jos jedanput....

ok to cu sutra sve napravit i prebacit cu par slika 4-5

16 godina
neaktivan

Ja bih osobno dao 900-1300

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

intel pentium 4 3.0Ghz

2.5GB ddr 400mhz

Epox 4PDA5+

HDD maxtor 120gb

codegen 300W

FDD TEAC

e ti imas nesto bolji nego kolega. oko 1500 kn.

16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

Mislim da sam u Bugu vidio (u reklami) jako sličan komp samo šta je imao integriranu grafiku i došao 1500 kn, tako da se ipak slažem s kolegom, max 1500 kn

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
divines kaže...
kc-kb kaže...

intel pentium 4 3.0Ghz

2.5GB ddr 400mhz

Epox 4PDA5+

HDD maxtor 120gb

codegen 300W

FDD TEAC

e ti imas nesto bolji nego kolega. oko 1500 kn.

pa bolji je od mog definitivno ja bi za taj dao 1500kn zbog grafe

16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

O ukusima se ne raspravlja...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 22:07 (RazerDinoMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kolko bi mogo dobit?

koliko bi ja dobio za svog vidi pod moj pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kolko bi mogo dobit?

200tinjak kuna uvrh glave za to.