Eznalac.eu -Moj projekt

poruka: 5
|
čitano: 3.550
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Eznalac.eu -Moj projekt

Dugo sam se pripremio no za razliku od drugih koji u ovom podforumu kriju svoje ideje smatrajući ih revolucionarnima. Teško da su izmislili nešto što već ne postoji…

Već dosta dugo sa nekolicinom entuzijasta razvijamo nekakvo rješenje za online učenje i pristup znanju. Naša platforma je u zadnjem stadiju razvoja te smo pokrenuli i stranicu sa donacijama… Naravno postoji nešto puno važnije od te donacije a to su ljudi spremni isprobati platformu kad za to dođe vrijeme… Ukoliko mislite da možete pomoći na bilo koji način unaprijed vam hvala.

Kako će onda funkcionirati taj Eznalac.eu?

Vrlo jednostavno prijavite se u sustav i uzimate lekcije koje vas zanimaju, lekcije koje je netko od vaših prijatelja pohađao, ili dobijete preporuku ovisno o vašim zanimanjima koje ste napisali tijekom registracije.  Sadržaj kreira trenutno nekoliko studenata završne godine učiteljskog fakulteta, a cilj je priliko samog otvaranja servisa imati edukativni sadržaj za srednje škole. (matematika, hrvatski, biologija, kemija,engleski…). Naravno pripremamo i  lekcije usko vezane uz IT, od jednostavnih do naprednih stvari.

PS. Projekt planiramo otvoriti nakon završetka online alata za kreiranje edukacijskog materijala usmjeren prema učitelje u školama…

Svi koji su pomogli (odnosno kupili Izrada mobilnih aplikacija-Lekciju, koja košta 100Kn) na mail će dobiti redovite obavijesti te prvi dobiti godišnju pretplatu na eznalac.eu.

Imate kakav prijedlog za funkcionalnosti, što vama najviše treba kada pokušavate naučiti nešto novo? (programski jezik, Photoshop, fotografiju, mehaniku, nebitno)?

Link projekta: Eznalac.eu

5 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Eznalac.eu -Moj projekt

Svakako cijenim entuzijazam, ali, kao što i sam znaš kod takvih projekata je bitna sama kvaliteta sadržaja i sama prezentacija. Kod tebe je iskreno loša, premalo pažnje je posvećeno detaljima, ali i samom konceptu. Nepostojeći marketing. Iskreno, kad sam prvi puta otvorio tvoj link, prva asocijacija mi je bila na "one" stranice za samopomoć ili zaradu na internetu, gdje se naivnima uzima novac. Koliko vidim po screenshotovima, sav sadržaj djeluje kao rezultat copy-paste tehnike. Isto tako sudeći po sadržajima koje si naveo, niti sam nisi siguran tko bi trebali biti tvoji korisnici, odnosno u krajnjem slučaju potencijalni kupci. Isto tako imaš jako puno tehničkih nelogičnosti u sadržaju tvojih lekcija. Prema viđenom, ja nikako neću kupiti tvoj sadržaj. Plus, bez obzira što koristiš gotovo riješenje za front end, s dizajnerske strane, a i strane dobrog UI dizajna, tvoj uradak pada u vodu. Opet, koliko si naveo, sumnja pada i u kompetentnost samih predavača. Nigdje ne vidim mobilne aplikacije autora, koje bi mi trebale potvrditi kompetentost i stručnost lekcija. Čak i pogled u source tvoje web stranice, mi potvrđuje sve gore navedene sumnje. Na webu ima masa servisa koje bi platio i deset puta više, jer sam apsolutno za web tečajeve, pogledaj samo code school i sve će ti biti jasno. Bez obzira što si stavio cijelu temu u start-up, ovo nema veze sa startup idejom. Ocjena: 1/10 samo za polovičnu ideju. Nemoj se uvrijediti, ali takvo je stanje stvari, naveo sam ti sve glavne nedostatke, štoviše čak sam ti i napravio uslugu, bez obzira što ti nisam naveo previše konkretne detalje na koje moraš obratiti pažnju, jer danas se i savjeti, odnosno konzultacije masno naplaćuju, odnosno čak ponekad mogu opasno izaći izvan dogovorenog budžeta predviđenog za start-up. Ukoliko te bilo što zanima, pitaj. Cool

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Eznalac.eu -Moj projekt

ja cu se samo nadovezati na dvije stvari koje su mi upale u oko valjda 0.5 sekundi sto sam gledao na stranicu. Na slici kutije proizvoda pise "Izrada Mobilni aplikacija", slike ispod ucitavaju sliku eznalac.eu kada se kliknu umijesto vece verzije, i nije mi nigdje upalo u oko malo pojasnjenje sto to tocno dobijem za 100 kn

16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Svakako cijenim entuzijazam, ali, kao što i sam znaš kod takvih projekata je bitna sama kvaliteta sadržaja i sama prezentacija. Kod tebe je iskreno loša, premalo pažnje je posvećeno detaljima, ali i samom konceptu. Nepostojeći marketing. Iskreno, kad sam prvi puta otvorio tvoj link, prva asocijacija mi je bila na "one" stranice za samopomoć ili zaradu na internetu, gdje se naivnima uzima novac. Koliko vidim po screenshotovima, sav sadržaj djeluje kao rezultat copy-paste tehnike. Isto tako sudeći po sadržajima koje si naveo, niti sam nisi siguran tko bi trebali biti tvoji korisnici, odnosno u krajnjem slučaju potencijalni kupci. Isto tako imaš jako puno tehničkih nelogičnosti u sadržaju tvojih lekcija. Prema viđenom, ja nikako neću kupiti tvoj sadržaj. Plus, bez obzira što koristiš gotovo riješenje za front end, s dizajnerske strane, a i strane dobrog UI dizajna, tvoj uradak pada u vodu. Opet, koliko si naveo, sumnja pada i u kompetentnost samih predavača. Nigdje ne vidim mobilne aplikacije autora, koje bi mi trebale potvrditi kompetentost i stručnost lekcija. Čak i pogled u source tvoje web stranice, mi potvrđuje sve gore navedene sumnje. Na webu ima masa servisa koje bi platio i deset puta više, jer sam apsolutno za web tečajeve, pogledaj samo code school i sve će ti biti jasno. Bez obzira što si stavio cijelu temu u start-up, ovo nema veze sa startup idejom. Ocjena: 1/10 samo za polovičnu ideju. Nemoj se uvrijediti, ali takvo je stanje stvari, naveo sam ti sve glavne nedostatke, štoviše čak sam ti i napravio uslugu, bez obzira što ti nisam naveo previše konkretne detalje na koje moraš obratiti pažnju, jer danas se i savjeti, odnosno konzultacije masno naplaćuju, odnosno čak ponekad mogu opasno izaći izvan dogovorenog budžeta predviđenog za start-up. Ukoliko te bilo što zanima, pitaj. Cool

Hvala na komentaru, svakako ima tu puno mjesta za popravak. Ako nešto bude trebalo obratim se na pm ako nije problem.

15 godina
odjavljen
crowap kaže...

Hvala na komentaru, svakako ima tu puno mjesta za popravak. Ako nešto bude trebalo obratim se na pm ako nije problem.

Za savjet sam uvijek slobodan, kao što sam ti rekao, cijenim entuzijazam, ideja je na mjestu, ali realizacija je sačuvaj bože. U svakom slučaju sretno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice