SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 234.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Čujem da je Štico prognozirao pobjedu Njemačke, urekao ih je. Koliko znam sve utakmice su završile suprotno od njegove prognoze.

EDIT:

XD

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 23:19 (Hyperion).
14 godina
protjeran

Toooooo 1:0 vodi Njemačka!

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina
neaktivan

Leo Gdjesi?

15 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.

Sasvim zasluženo. Toliko godina su u vrhu svjetskog nogometa i napokon su nešto osvojili. Mislim da ova tema može pod lock nakon tekme.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan

Kakvi invalidi igraju u ovoj Argentini, nitko nezna popratit i puknut kak spada an gol osim Messija. Nevjerojatno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan

Dosta je i 1:0. Bravo Njemačka.  Od početka prvenstva su pokazali bolji nogomet. Argentina kao i Brazil, vuče se s jednim igračem. Trebali su ispast davno

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 23:47 (ARazer).
15 godina

"Trofej je samo jedan i ide samo onom ko je pobjednik"

Drago Coehlo Ćosić

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
fakEEE kaže...

Leo Gdjesi?

Čovjek je odveo svoju reprezentaciju u finale sa panjevima kakve ima u reprezentaciji i bili su ravnopravni večeras. Njemačka zasluženo pobijedila doduše.

Samo mi nije jasno kakav vi problem imate sa Messijem, a te dječje fore su mi još i najbolje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
The Unforgiven kaže...

Drago Coehlo Ćosić

Nije to ništa. Schweinsteiger je piškio gdje nije smio...

HTC 8X :)
11 godina
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Leo Gdjesi?

Čovjek je odveo svoju reprezentaciju u finale sa panjevima kakve ima u reprezentaciji i bili su ravnopravni večeras. Njemačka zasluženo pobijedila doduše.

Samo mi nije jasno kakav vi problem imate sa Messijem, a te dječje fore su mi još i najbolje.

Mozes plakat. Oprastam ti. Moje saucesce tvojima u Argentini. Leo Djesi {#}

14 godina

Čestitke Njemačkoj, kad se sveukupno sagleda zasluženo su prvaci. Mogla je i Argentina uzeti ali prilike koje je ne smiju promašiti su ih koštale na kraju.

11 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Čujem da je Štico prognozirao pobjedu Njemačke, urekao ih je. Koliko znam sve utakmice su završile suprotno od njegove prognoze.

EDIT:

XD

Koji glupi slajd, Roki je dobio Dragu XD

13 godina
protjeran
kratos091 kaže...
The Unforgiven kaže...

Drago Coehlo Ćosić

nije švajnstajger nego groskrojc.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 23:52 (kexzoR).
17 godina
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Leo Gdjesi?

Sumnjam da vecina ima bilo kakvih problema sa Messijem ali meni osobno je skoro pa degutantna ta idolatrija u vezi njegovog lika i djela. Da je on slucajno dao gol kakav je Gotze dao bojim se i pomisliti kakvi panegirici bi se dijelili sakom i kapom. Ovako na jednom portalu procitam samo "Gotze sjajnim golom ...". I ne da mi je drago sto je Njemacka pobjedila nego mi je drago {#} upravo zato da se shvati da je Messi vjerojatno (sigurno) najbolji igrac generacije i danasnjice i nista vise i nista manje.

17 godina
neaktivan
Eld kaže...
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Leo Gdjesi?

Sumnjam da vecina ima bilo kakvih problema sa Messijem ali meni osobno je skoro pa degutantna ta idolatrija u vezi njegovog lika i djela. Da je on slucajno dao gol kakav je Gotze dao bojim se i pomisliti kakvi panegirici bi se dijelili sakom i kapom. Ovako na jednom portalu procitam samo "Gotze sjajnim golom ...". I ne da mi je drago sto je Njemacka pobjedila nego mi je drago {#} upravo zato da se shvati da je Messi vjerojatno (sigurno) najbolji igrac generacije i danasnjice i nista vise i nista manje.

Mos mislit sto smo sad shvatili, lol. Ti si sad to napisao i tvrdis ko dobar dan.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
kratos091 kaže...
The Unforgiven kaže...

Drago Coehlo Ćosić

Sabelja daje upute Maradoni u prolazu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
Eld kaže...
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...

Leo Gdjesi?

Koliko ja znam, tu titulu trenutnno drži CR, neznam zašto svi govore suprotno.....................

14 godina
protjeran

Jedino mi je žal Mesija, jedan od rijetkih nogometaša koji je prizemljen i ne izgleda ko derpe..

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
neaktivan

Zlatna lopta Messiju, Zlatna rukavica Neueru, svaka cast momci zasluzeno 

15 godina

Kada Messi lošije igra - Gdje je Messi.
Kada Messi odlično igra - Argentina je nula bez Messia.

Inače ono je bio izravni crveni karton za Neuera. Do tada je sudac sudio ok. Nakon toga su krenuli grublji startovi za koje nije davao žute, te slabiji za koje je.

Njemačka zasluženo, ali ne na osnovu ove utakmice već na osnovu dosadašnjeg nastupa na ovom SP.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan

A zasto je Messi dobio zlatnu loptu?

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
15 godina
Aliser kaže...

Zato što je odveo reprezentaciju do finala, a igra s panjevima.

Da ih on nije izvlačio, ispali bi već u grupi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Aliser kaže...

Jer je sam doveo Argentinu do finala?

13 godina
Aliser kaže...

Utjesna nagrada

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
sirka666 kaže...
Aliser kaže...

E vidis zato i je Njemacka svjetski prvak jer izgleda mnogi ne mogu shvatiti da je nogomet ekipna igra.

15 godina
Eld kaže...
sirka666 kaže...
Aliser kaže...

E vidis zato i je Njemacka svjetski prvak jer izgleda mnogi ne mogu shvatiti da je nogomet ekipna igra.

A takva je trenutno situacija s argentinskim nogometom. Nemaju obranu niti vezni red, ovo što su izvukli za prvenstvo je pravo čudo i mislim da ni oni sami nisu očekivali da će stići do finala.
Nitko ne osporava njemački timski rad, ali lopta se dodjeljuje najboljem pojedincu.

14 godina
neaktivan

Mislim da je ovo svjetsko prvenstvo čisti dokaz da ne moraš imat velika imena u obrani da bi se obranio.

Uz Messija je zlatnu loptu moglo dobit još 4-5 igrača, a tu su 3 iz Njemačke. No vjerujte mi, nikoga od njih ne brine što je Messi osvojio. :) 

11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Eld kaže...
sirka666 kaže...
Aliser kaže...

A takva je trenutno situacija s argentinskim nogometom. Nemaju obranu niti vezni red, ovo što su izvukli za prvenstvo je pravo čudo i mislim da ni oni sami nisu očekivali da će stići do finala.
Nitko ne osporava njemački timski rad, ali lopta se dodjeljuje najboljem pojedincu.

Nemaju obranu a nisu do ovog gola sada primili gol 500 minuta u kontinuitetu...........{#}

15 godina
neaktivan

Pitam zato što se niko ne slaže da je Messi zaslužio zlatnu loptu..

I prije nego li nešto kažete, nemam ja ništa protiv Messija, samo smatram da je neko drugi trebao dobiti.. Robben, Muller, Rodriguez..

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Eld kaže...
sirka666 kaže...
Aliser kaže...

Nekako se ne mogu slozit s tobom, jer je Argentina primila samo 3 gola do ove utakmice, a u veznom redu su bili fantasticni Mascherano i Di Maria, makar je definitivno Messi zasluzan za dolazak do finala + Romero

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice