Rukomet: Euro 2010 Austria

poruka: 125
|
čitano: 22.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sutra će nam tek sinuti što su naši napravili. Ljudi moji, treba doći do drugog mjesta s najmlađom repkom na turniru. Ne sumnjam da bi borba bila žešća da u onih zadnjih 2 minute u prvom poluvremenu i prvih 8 minuta u drugom nismo izgubili koncentraciju i tempo te dopustili Francuzima 8-1.

Na kraju mi je ipak Suzana u Kroacija trenirci izmamila osmijeh ljubeći naše rukometaše...

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
16 godina
neaktivan

Nismo ni zaslužili pobjedu.Francuzi su i psihički jači i oni mogu i jesu 30 minuta igrali istim tempom.Da Mirko nije branio krilima i skinuo dva sedmerca još bi i gubili u prvom poluvremenu,a u napadu jednostavno nemamo rješenja;Valčić,Buntić i Lacković skoro pa i nisu opucali po golu.Uzmimo u obzir da smo u manje od 2 minute primili tri gola i zatim još promašili 4 sedmerca>Francuzi lako privedu utakmicu kraju.Ali nema veze,vazda osvajamo medalje po turnirima i srebro je odlično.Samo mi je žao što prvi nismo postigli "hat-trick".

alrighty then
16 godina
neaktivan

Ova repka ce sav potencijal i snagu pokazat u buducnosti veselim se i jedva cekam iduca natjecanja kad ce mladi igraci sazrjeti i pokazati sav potencijal,ljudi 3 igraca su nam u idealnoj postavi od cega 2 potpuni novaci.

Gojun je proglasen najboljim obrambenim na turniru a Strlek najboljim krilom sto je ogromno postignuce za igrace kojima je ovo prvo pravo veliko natjecanje u kojem su u cjelosti sudjelovali.Prestanite se zalit francuzi su sada kao mi prije par godina dominantni no i tome dode kraj.Veliko postignuce i bravo svim deckima na trudu zalaganju i odlicnoj igri.SAMO TAKO DALJE UZDIGNUTE GLAVE SAV TRUD I RAD SE UVJEK ISPLATI KAD TADNamigiva

16 godina
Čestitke francuzima, a posebno našoj reprezentaciji!
SVAKA ČAST!!!
01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
17 godina

Šteta što ih nismo dobili... ali svaka čast našim dečkima!

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice