Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.381
|
čitano: 1.058.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Real Madrid C.F.

15 godina
Re: Real Madrid C.F.
Jedna od onih utakmica koju treba pogledati da bi vjerovao.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Real Madrid C.F.

Šta je jučer Valverde radio, ne znam je li to bio Ronaldo ili Valverde. Moguća prekretnica sezone u najavi, baš kao i inače kad se otpišu. Još nevjerojatnije je da je ovaj performans još upečatljiviji jer fali praktički "pola" ekipe.

17 godina
Real Madrid C.F.

Odlična tekma jučer, Valverde...jbt, čovjeka je bilo po cijelom terenu. Svaka čast, stvarno je s razlogom kapetan ekipe.

A i ostatak ekipe je bio na visokom nivou. Ovakav Real bi trebao uvijek biti...

Tigar Krezumica
14 godina
Nego kakav vam je bio preksaj za penal na Viniciusu i kako vam je bilo samo izvođenje penala!?
AUDIOFIL
18 godina
Ja igrao Vini daje gol i pobjeda Reala, 17.5 kvota.
8 godina
Meni ono nije penal, nisam vidio nikakav kontakt.
16 godina
Navijam za Real al mi je drago sto je ono promaseno....
VenAtoR#2231
14 godina
Ma katastrofa,pa da je toliko kratak u glavi..vec je golmana prosa..gurnija balun,obrambeni iza njega i on ide padat…i onda onako pucat penal..koji redikul neviđeno nesto,a strasan igrac i nikad nezz sto ocekivat od njega!
AUDIOFIL
12 godina
Real Madrid C.F.

Po meni to je bio cisti penal jasno se vidi da ga je rukom zakacio po nozi. Samo moje misljenje jest da je vini mogao vise riskirati i zaobici ga ali je odlucio radije pasti preko ruke od donnarume i dobiti penal

15 godina
Ne vidim spor oko penala. Jasno se vidi potezanje rukom po nozi. Ali je li to baš bilo dovoljno da Vini ne uspije ostati na nogama i zabiti, nisam siguran. Samo izvođenje jako loše, trebao je dati Valverdeu da napuca to pod rašlje.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice