Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 968.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
16 godina
Real Madrid C.F.

Sve u svemu solidna  tekma, molgi smo im jos koji utrpat da je bilo preciznosti

Modrić je fakat igračina, glavni u sredini Reala, i jos k tome brdo km mora pretrčat jer koliko sam vidio gotovo uvijek je kretao sa naših cca 30 m prema protivniku.

Ronaldo u drugom poluvremenu nije pretrčao ni 1 km, samo se šetkarao, pogotovo zadnjih 25-30 minuta.

Ali je zato Benzema ko lav se borio naprijed, i bome za Ronalda pretrčao km.

Napoli ima jako dobru ekipu  , nije ni čudno da su došli u osminu finala. Bit će velika borba 07.03. kod njih.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina
Real Madrid C.F.

Po mom misljenu, mislim da se napokon vracamo u neku formu. Kljucne stvari za to su po meni povratak Carvajala, dobar ritam u sredini i lagano se Ronaldo vraca na svoje (nisam gledao zadnjih 20ak minuta pa tad ne znam kakav je bio). Mislim i nadam se da u sljedecim utakmicama dolazi jako dobra igra koja ce se dodatno poboljsat povratkom Balea. Sto je jako bitno jer se uskoro nadoknaduje utakmica protiv Valencie pa da se opet stvori neka znatnija bodovna razlika.

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 11:20 (michael).
17 godina
Real Madrid C.F.

Meni je bilo nevjerojatno kad je Ronaldo mogao pucati, a on da lijevo Marcelu. Nešto se događa

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
13 godina
Re: Real Madrid C.F.

Sad vidio isjecak na fejsu, real na stadionu prije pocetka tekme real napoli pokazivao sazetke od utakmice psg barca hahaha..kakve legende...

Origin ID: ReaLazio
17 godina
Real Madrid C.F.

Shvatio čovjek da treba rušiti i ostale rekorde, sinoć je srušio rekord po broju asistencija u LP 

Da nastavim svoju analizu igre, kad sam sredio igrače.

Real izgleda puno bolje u 433 formaciji, nego u onim glupostima što je zizu experimentirao. Ja sam to davno rekao, zbog Ronalda, Real je osuđen na tu 433 formaciju, i svako experimentiranje, dovodi do konfuzije u napadu, a u obrani se ne zna tko šta radi.

Jučer je to izgledalo solidno, pogtovo ono što sam objasnio u prethodnom postu, izlazak stopera duboko iz formacije i pokrivanje bekovima prostora iza njihovih leđa kad izađu. Napad je izgledao strašno, razvučen napoli preko cijele širine terena, rukometni bekovi (stalno u kutovima terena), prebacivanje lopte s jedne strane na drugu, ili ona dodavnja sa benzemom "preko linija" gdje se osvajao prostor i forsirao Napoli u vlastito krilo. Ne znam jeli Zizu to trenirao s njima cijelo vrijeme, ali ovakav Real je jučer izgledao strašno, i da je bilo malo više sreće (dva zicera benza, i dva ronalda; navas) moglo je to još lošije izgleda po Napoli. Iskreno ne znam koja bi momčad puno bolje prošla protiv onakvog Reala jučer. Pitanje je samo jeli to bio bljesak, ili će se to početi malo ćešće događati.

E sad, za uzvrat, bit će zanmljivo što će zizu složit. Ima par opcija:

1. Ista postava s Jamesom. Kontrola lopte kao jučer, ne dopuštanje protivniku da išta radi prema naprijed. Jučer je to radilo super, i bilo bi super ograničiti Napoli da stvara šanse, ali ako prođe opet neki zalutali metak, bit će teško obraniti se od još jednog.

S druge strane ako Real zabije prvi u toj formaciji, Napoli je praktički gotov.

2. Lucas umjesto Jamesa. Lucas bi bio puno brži prema krilu, i stvarao bi se pritisak na obje strane, i oslobodio bi se Ronaldo više. Uz to Lucas je puno korsiniji u vezi od Jamesa defanzivno, ali malo manje ofanzivno.

Dakle napunila bi se veza igračima koji bi puno toga pokrivali, nebi puno prilika stvarali ni jedni ni drugi, što je u neku ruku i dobro i loše. Opet je bitno ne primit gol prvi.

3. Bale umjesto Jamesa. E tu već Real dolazi do one svoje karakteristične igre na kontre, vjerovatno prepuštena kontrola Napoliu, ali ta kontrola neće znaćiti puno, s obzirom da vjerovatno ćitava njihova zadnja linija će se bojati krenuti naprijed, a nije baš da imaju igrače koji su spremni za opsadu gola. Real s druge strane ima tu kontru, koja može biti ubitačna za bilo koga, a ova njihova obrana mi baš ne ulijeva povjerenje da može izdržati takvo kontriranje. Jedino je pitanje koliko je Bale spreman.

3b U ovoj opciji treba uzeti u obzir i da Morata igra umjesto Benza, jer je vjerovatno brži u kontri...

Iskreno mislim da će na kraju Zizu krenuti s opcijom dva a negdje nakon poluvremena vjerovatno ubaciti Balea umjesto Lucasa...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Ja bih prije rekao da ce Lucas (ili James) uci umjesto Balea. Puto toga ovisi kako ce se u narednih par utakmica Bale pokaze odnosno da li ce bit na nivou prije ozlijede, dosta ce se znat kad se vidi njegova igra

011000110010.
17 godina
Real Madrid C.F.

Za subotu i Espanyol na poštedi Modrić, Navas, Benzema, ozljeđen Ramos. Vraća se Bale

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 15:00 (hrvooje).
11 godina
protjeran

ne trebate nikog ni pošteđivati ionako vas uvijek puste da im date 5 komada.

This time next year we'll be millionaires
14 godina

i dalje švabu ne odmara

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
16 godina
hrvooje kaže...

Za subotu i Espanyol na poštedi Modrić, Navas, Benzema, ozljeđen Ramos. Vraća se Bale

LINK

Morata krece od prve minute, bit ce zanimljvo vidjet sto ce pokazat

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.

Espanyol nam je rijetko kad pravio probleme, pa ne očekujem neka iznenađenja. Shodno tome ne vidim razloga da Kroos ne ostane na klupi, a krenemo sa Kova, Casemiro, Isco recimo.

Moratu naravno očekujem u špici napada, a ne ova glumatanja ko protiv Napolija gdje ga uvede zadnjih 5 minuta na lijevo krilo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Vjerojatno ako Benzemu odmara ce ga stavit na spicu, iako ne vidim razlog da on odmara

011000110010.
14 godina
Real Madrid C.F.

1:0 Morata

14 godina
Real Madrid C.F.

Odlično to izgleda, šta je da je. Pogotovo me veseli agresija i količina trke kad Espanyol slučajno uzme loptu.

Morata očekivano odličan, vrhunski gol. Ostali na razini koja je potrebna. Ne bi škodilo da vodimo barem 2 razlike, ali nadam se da neće biti problema.

U drugom očekujem Kova van Casemiro unutra i Bale za Vasqueza. Možda već na poluvremenu, iako Zidane baš ne mijenja tako rano.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Ovaj Mallenco je takvo govno od sudca...
17 godina
Real Madrid C.F.

Kova i dalje odličan, stvarno šteta što je taj Real nakrcan igračima u sredini, pa ovakva dva majstora kao što Kova i Isco osuđeni na klupu.

Ovaj Ronaldo postaje sve bolji, manje zabija, ali momčad igra za klasu bolje.

Bale

Šteta što ne dadoše Ronaldu penal zadnju minutu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Real Madrid C.F.

Moze mi neko sazet utakmicu jer nisam mogao gledat. Vidio sam da je Zidan izjavio da je Ronaldo bio nesto ostecen, o cemu je rijec?

011000110010.
11 godina
michael kaže...

Moze mi neko sazet utakmicu jer nisam mogao gledat. Vidio sam da je Zidan izjavio da je Ronaldo bio nesto ostecen, o cemu je rijec?

zadnji napad za Real igrac Espanyola povlaci Ronalda,ovaj pada (po meni penal) a pomocni sudac svira da je zaleđe...naravno Ronaldo je bio pola metra iza

17 godina
michael kaže...

Klasični real s kraja prošle godine, plus novi Ronaldo.

Dakle Real je igrao točno onoliko da pobjedi i ni trunku više. Jedostavan gol (ubacivanje Isca na Moratu; prilika koju sam siguran da bi Benz zapucao), Maestralan Kovačič (čovjek igra na svim pozicijama u vezi odlično, jučer je mjenjao Modrinja), standardno dobar Kroos (ne znam statistiku ali vjerovatno opet preko 90% točnih dodavanja).

Ronaldo i dalje ne igra na gol, sad je počeo forsirati te asistencije, imam osječaj da je u zadnjih par utakmica ima više pokušaja asistencija nego u zadnje dvije godine.

To je to ukratko, nije bila neka maestralna utakmica, defitivno ne vrijedi je tražiti da se pogleda snimka, ali čisto solidno odrađeno.

Ako te baš zanima pogledaj negdje krati 3-4 min sažetak, čisto zbog Baleovog gola, kad je opet pretrčao pola terena i sam sve završio, i osim toga, ništa drugo nije ni napravio u tih 20ak min koje je dobio.

Za penal ti je gore kolega rekao, i što je najčudnije čovjek je prvo svirao penal, i onda 20 sekundi kasnije ga poništio...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 10:48 (rooswelt1991).
16 godina

Pogledat cu utakmicu svakako bez obzira jer ih sve pogledam. Mozda to da igraju sasvim dovoljno da se uzme pobjeda ide od toga sto se dogodila kad se puno igraca ozljedilo pa Zidane pokusava ne dovest se u tu situaciju jer za Espanoy ipak nije bilo potrebno davati maksimum jer dolazi utakmica zaostatka protiv Valencie koja ce verojatno bit u slicnom stilu ali donosi jako bitne bodove za odmaknut se od Barcelone. Dok nakon toga je Villarreal koji igra solidnu ove godine, a utakmica je kod njih pa bi bilo jako dobro vratit se sa 3 boda doma. 

Takoder za par tjedana dolazi utakmica na Sao Paolou koja nikom nije lako gostovanje, a mora se dobro odigrat i proc dalje.

Sto se tice Baleovog gola, vidio sam isjecak 10ak minuta nakon gola i reakcija je bila: "To je taj Bale koji nama treba".

A Ronaldo, mislim da je nakako shvatio da mu se ne isplati forsirat sut iz vana, a nema Balea na drugoj strani da mu nesto na glavu ubaci posteno ili koliko toliko namjesti pa je on preuzeo tu ulogu. Bez golova naravno nema pobjede i ako netko ne odradi dobar dio dva tri dodavanja prije nece ga ni bit, a on ima i dalje sposobnosti da lijepo ubaci i da s nekim driblingom nesto napravi pa da loptu u sesnasterac

Edit: je ima kakav datum za utakmicu s Celtom?

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 11:20 (michael).
14 godina
Real Madrid C.F.
13 godina

Naravno kad ramos lomi sta stigne i sa onim njegovim ranim kartonima isto. On ocito mora dobit karton da pocne igrat kako treba.

17 godina
Real Madrid C.F.

Možda jer naviše diraju loptu u 16m. Barem ga nije potpleo sopstveni igrač  Istini za volju, suci se uvijek lakše odlučuju za poznatije klubove i igrače . To je valjda ljudska psihologija. Osim Coline

16 godina

Taj podatak ne govori ništa ako su penali opravdani. Naravno da tu ima nekih koji nisu.

MSN i Pique znaju iznudit penale, a Barcina igra je 75% vremena unutar 20 m od protivničkog gola.

Zanimao bi me taj omjer u zadnjih 5-6 godina, ne dvije.

11 godina
Cini se da ce Isco napustiti Real na kraju sezone
13 godina
toma20 kaže...
Cini se da ce Isco napustiti Real na kraju sezone

Ono kao za barcu, cisto sumljam da ce ga perez pustit u barcu, ako ga vec stave na prodaju doc ce psg, city a i chelsea mozda...koji mogu dat vise para od barce, a i mislim da bi perez pristao za manje samo da ga proda nekom drugom.

11 godina
protjeran

Neće on u Barcu 100%...Što se od transfera iz Barce u Real događalo-dogodilo se...Neće više iti toga bar još dok je Barca-Real najveći derbi na svijetu.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
Real Madrid C.F.

barca ga misli pokupit tek 2018. tj kad mu ističe ugovor i onda da ga dobije besplatno, ovako real ne bi nikad prihvatio ponudu

16 godina
Real Madrid C.F.

Isco si pumpa ugovor dok grije klupu :)

13 godina

prije ce ga real prodat nego da mu istekne ugovor i dobe šipak za njega, nije perez od jucer, ako covjek nesto zna, onda je to biznis.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice