NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 798.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Linkosaan kaže...

Odlična utakmica i baš sam uživao uz gomilu super atraktivnih poteza, a Garnett ko Garnett nije Allenu ni ruku htio pružiti.

KG legenda :)

16 godina
NBA liga

Lakersi lol. :D

Imaju sve predispozicije da postanu novi Knicksi. :P

16 godina
neaktivan
NBA liga

Odkad su netsi iz brooklyna?

16 godina
NBA liga

Od 30.4. ove godine.

15 godina
neaktivan

Pobjeda Bullsa u poprilično zanimljivoj utakmici, meni najdraži igrači pored Rosea (Deng i Noah) odlično odigrali. 

Bez njih dvojice Bullsi bi bili živa katastrofa, odbrana im je za udžbenika.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
NBA liga

Znam da ima ljudi koji prate ovdje temu i NBA. Dal bi se moglo nać 14-16 ljudi(bilo bi ok i 12) da bacimo jedan fantasy na Yahoou?

Igralo bi se Head-to-head, bio bi live draft ako je moguće sutra navečer(20:00, 1min po picku max). Ako ne, možemo se dogovoriti negdje u tjednu, pa da liga počne od 12. 11.

Liga bi bila formirana u 2 divizije, 8 timova u playoff(pobjednici divizija, ostali po ukupnom rangu). Naravno, zabranjeni su glupi tradeovi, besmisleno otpuštanje igrača. 

Pa molim zainteresirane da se jave(kasnije će mi trebat mail da vam šibnem invite). Vodit ću ovdje evidenciju prijavljenih tako da znate koliko nas ima.

15 godina
neaktivan
NBA liga

New York sinoc nakantao Miami 20 razlike{#}

17 godina

go Knicks!

MuWu
16 godina
NBA liga

jbt šta radi Harden u Houstonu, premoćan je!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 20:59 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Otpušten Mike brown!

Skole
15 godina
neaktivan
NBA liga

Lakersi otpustili Mikea Browna nakon 1-4 omjera, sta sve ti ljudi nece uraditi da sebi osiguraju uspjeh i titulu.

17 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Lakersi otpustili Mikea Browna nakon 1-4 omjera, sta sve ti ljudi nece uraditi da sebi osiguraju uspjeh i titulu.

Jucer su izjavili da stoje iza trenera a danas mu urucili otkaz, cudno. Ali realno nije Mike Brown za LAL, lik mozda zna postavit momcad da igra obranu ali je u napadu ocajan, uostalom to se moglo vidjet u Clevelandu samo sto je tamo LeBron harao pa se i nije primjecivalo. 

Spominju se Phil Jackson, Jerry Sloan i Mike D'Antoni. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
NBA liga

Dali službenu ponudu Philu..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
neaktivan
NBA liga

Mike D'Antoni novi trener LAL, zanimljiv izbor. PJax je bio spreman preuzet cekao je samo dogovor agenta i kluba, tako da je on ostao u cudu kad su objavili da je Mike novi trener. 

Run'n'Gun u Los Angelesu. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan

Opet zajedno Nash i D'Antoni, sa tim da sad trener ima Bryanta i Howarda. Biće tu svega.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
NBA liga

Ovo ko od šale trpa ...

16 godina
neaktivan
NBA liga

14 igraju Bullsi protiov PHX. S. To će biti prava utakmica, samo da Bullsi dobiju{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 21:46 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

14 igraju Bullsi protiov PHX. S. To će biti prava utakmica, samo da Bullsi dobiju{#}

Tek se sad vidi koliko im nedostaje Rose i prošlogodišnja klupa (Brewer, Korver, Asik) i kako je krenulo biće ovo jedna teška sezona za fanove Bullsa.

16 godina
NBA liga

Rondo imao 20 asistencija protiv Toronta, može biti učitelj mnogim kvazi "playmakerima", milina ga gledati na terenu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Kakvu su utakmicu Bullsi izgubili, to graniči sa ludilom. Vodili 27 razlike i na kraju poraz. Svašta {#}.

Svake godine im se desi jedan ovakav poraz za poludit.

15 godina
neaktivan
NBA liga

NBA commissioner David Stern issued a statement regarding Popovich's decisions to rest most of his starters. It read, "I apologize to all NBA fans. This was an unacceptable decision by the San Antonio Spurs and substantial sanctions will be forthcoming."

Zar je moguce da daju kazne kad zelis da odmoris ionako stare igrace nakon 4 utakmice u 5 dana?

15 godina
neaktivan

Kobe Bryant prešao granicu od 30.000 poena u svojoj NBA karijeri.

Nisam ga nikada gotivio (niti ga gotivim) ali je stvarno super igrač. Jedini koji je blizu Jordana.

16 godina
NBA liga

ovaj lebron nije normalan...

zabio je 20 na poluvremenu protiv new yorka...

ni felton nije loš, 16 poena...

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
neaktivan
NBA liga

Kako mi se ovaj NY gadi, 18 trica od cega 8 u trecoj cetvrtini, to je rekord ove godine. Izgledaju kao stari Orlando s DH12 samo trice pucaju. LeBronu jos jedan asist i opet bi imao triple-double monstuozno igra ove sezone.

17 godina

ne znam da li si primjetio...ali imaju cca 28(prvi u ligi) pokusaja za tricu po tekmi, cca 12(prvi u ligi) zabijaju.. sto je oko 40%(treci u ligi)... a trenutno igraju super obranu i mogli bi bit 4 real ovaj put... mike woodson je hell of a coach... :D

MuWu
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

ne znam da li si primjetio...ali imaju cca 28(prvi u ligi) pokusaja za tricu po tekmi, cca 12(prvi u ligi) zabijaju.. sto je oko 40%(treci u ligi)... a trenutno igraju super obranu i mogli bi bit 4 real ovaj put... mike woodson je hell of a coach... :D

Znam, ma inace me uzasno zivciraju momcadi koje samo ispaljuju trice pa ih jos ide. Jucer su imali 44 pokusaja za tricu sto znaci da je skoro pola napada zavrsilo s tricom. Na obrani ima svaka cast vidljivo je da su se na tom polju poboljsalji, ne kazu ameri bzvz "You live by the three, you die by the three", bas me zanima koliko dugo mogu nastavit ovako s tricama. 

U ovakvom sastavu sumljam da su for real sezona je jako duga a s ovako starim rosterom sumljam da ce ih ozljede zaobic + treba vijdet kako ce se Amare'e uklopit u ovakav sustav igre i na sta ce to izgledat. 

15 godina
neaktivan

Joackim Noah 30 poena i 23 skoka, rekordne brojke u pobjedi Bullsa protiv Pistonsa.

Super igra ove sezone, ako ovako nastavi sigurno igra na All-Staru.

17 godina
neaktivan
16 godina
NBA liga

odlične dvije utakmice večeras, krasna Božićna večer uz NBA :)

prvo Lakersi i Knicksi pa odmah poslije toga repriza finala prošle sezone, Miami - Oklahoma.
Stvarno se igrala odlična košarka, Bryant povukao Lakerse, postao čovjek sa najviše poena u povijesti na Christmas Day :)

Miami zasluženo slavio protiv Oklahome, mada je bilo neizvjesno cijelu utakmicu. Ipak LeBron na kraju još jednom uspješniji od Duranta iako su obadvojica odigrali odlične partije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 4:01 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

odlične dvije utakmice večeras, krasna Božićna večer uz NBA :)

prvo Lakersi i Knicksi pa odmah poslije toga repriza finala prošle sezone, Miami - Oklahoma.
Stvarno se igrala odlična košarka, Bryant povukao Lakerse, postao čovjek sa najviše poena u povijesti na Christmas Day :)

Miami zasluženo slavio protiv Oklahome, mada je bilo neizvjesno cijelu utakmicu. Ipak LeBron na kraju još jednom uspješniji od Duranta iako su obadvojica odigrali odlične partije.

Retardirani Felton je uništio sve kaj je Melo napravio. + retardirani suci i zna se pobjednik.

Drugi bold. Još jedna u nizu glupih statistika. Šta niko ne računa broj poena na 11.5 ili 24.1. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice