- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lakersi lol. :D
Imaju sve predispozicije da postanu novi Knicksi. :P
Odkad su netsi iz brooklyna?
Od 30.4. ove godine.
Pobjeda Bullsa u poprilično zanimljivoj utakmici, meni najdraži igrači pored Rosea (Deng i Noah) odlično odigrali.
Bez njih dvojice Bullsi bi bili živa katastrofa, odbrana im je za udžbenika.
Znam da ima ljudi koji prate ovdje temu i NBA. Dal bi se moglo nać 14-16 ljudi(bilo bi ok i 12) da bacimo jedan fantasy na Yahoou?
Igralo bi se Head-to-head, bio bi live draft ako je moguće sutra navečer(20:00, 1min po picku max). Ako ne, možemo se dogovoriti negdje u tjednu, pa da liga počne od 12. 11.
Liga bi bila formirana u 2 divizije, 8 timova u playoff(pobjednici divizija, ostali po ukupnom rangu). Naravno, zabranjeni su glupi tradeovi, besmisleno otpuštanje igrača.
Pa molim zainteresirane da se jave(kasnije će mi trebat mail da vam šibnem invite). Vodit ću ovdje evidenciju prijavljenih tako da znate koliko nas ima.
go Knicks!
jbt šta radi Harden u Houstonu, premoćan je!
Otpušten Mike brown!
Lakersi otpustili Mikea Browna nakon 1-4 omjera, sta sve ti ljudi nece uraditi da sebi osiguraju uspjeh i titulu.
Lakersi otpustili Mikea Browna nakon 1-4 omjera, sta sve ti ljudi nece uraditi da sebi osiguraju uspjeh i titulu.
Jucer su izjavili da stoje iza trenera a danas mu urucili otkaz, cudno. Ali realno nije Mike Brown za LAL, lik mozda zna postavit momcad da igra obranu ali je u napadu ocajan, uostalom to se moglo vidjet u Clevelandu samo sto je tamo LeBron harao pa se i nije primjecivalo.
Spominju se Phil Jackson, Jerry Sloan i Mike D'Antoni.
Dali službenu ponudu Philu..
Mike D'Antoni novi trener LAL, zanimljiv izbor. PJax je bio spreman preuzet cekao je samo dogovor agenta i kluba, tako da je on ostao u cudu kad su objavili da je Mike novi trener.
Run'n'Gun u Los Angelesu.
Opet zajedno Nash i D'Antoni, sa tim da sad trener ima Bryanta i Howarda. Biće tu svega.
14 igraju Bullsi protiov PHX. S. To će biti prava utakmica, samo da Bullsi dobiju
14 igraju Bullsi protiov PHX. S. To će biti prava utakmica, samo da Bullsi dobiju
Tek se sad vidi koliko im nedostaje Rose i prošlogodišnja klupa (Brewer, Korver, Asik) i kako je krenulo biće ovo jedna teška sezona za fanove Bullsa.
Rondo imao 20 asistencija protiv Toronta, može biti učitelj mnogim kvazi "playmakerima", milina ga gledati na terenu.
Kakvu su utakmicu Bullsi izgubili, to graniči sa ludilom. Vodili 27 razlike i na kraju poraz. Svašta
.
Svake godine im se desi jedan ovakav poraz za poludit.
NBA commissioner David Stern issued a statement regarding Popovich's decisions to rest most of his starters. It read, "I apologize to all NBA fans. This was an unacceptable decision by the San Antonio Spurs and substantial sanctions will be forthcoming."
Zar je moguce da daju kazne kad zelis da odmoris ionako stare igrace nakon 4 utakmice u 5 dana?
Kobe Bryant prešao granicu od 30.000 poena u svojoj NBA karijeri.
Nisam ga nikada gotivio (niti ga gotivim) ali je stvarno super igrač. Jedini koji je blizu Jordana.
ovaj lebron nije normalan...
zabio je 20 na poluvremenu protiv new yorka...
ni felton nije loš, 16 poena...
''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Kako mi se ovaj NY gadi, 18 trica od cega 8 u trecoj cetvrtini, to je rekord ove godine. Izgledaju kao stari Orlando s DH12 samo trice pucaju. LeBronu jos jedan asist i opet bi imao triple-double monstuozno igra ove sezone.
ne znam da li si primjetio...ali imaju cca 28(prvi u ligi) pokusaja za tricu po tekmi, cca 12(prvi u ligi) zabijaju.. sto je oko 40%(treci u ligi)... a trenutno igraju super obranu i mogli bi bit 4 real ovaj put... mike woodson je hell of a coach... :D
ne znam da li si primjetio...ali imaju cca 28(prvi u ligi) pokusaja za tricu po tekmi, cca 12(prvi u ligi) zabijaju.. sto je oko 40%(treci u ligi)... a trenutno igraju super obranu i mogli bi bit 4 real ovaj put... mike woodson je hell of a coach... :D
Znam, ma inace me uzasno zivciraju momcadi koje samo ispaljuju trice pa ih jos ide. Jucer su imali 44 pokusaja za tricu sto znaci da je skoro pola napada zavrsilo s tricom. Na obrani ima svaka cast vidljivo je da su se na tom polju poboljsalji, ne kazu ameri bzvz "You live by the three, you die by the three", bas me zanima koliko dugo mogu nastavit ovako s tricama.
U ovakvom sastavu sumljam da su for real sezona je jako duga a s ovako starim rosterom sumljam da ce ih ozljede zaobic + treba vijdet kako ce se Amare'e uklopit u ovakav sustav igre i na sta ce to izgledat.
Joackim Noah 30 poena i 23 skoka, rekordne brojke u pobjedi Bullsa protiv Pistonsa.
Super igra ove sezone, ako ovako nastavi sigurno igra na All-Staru.
odlične dvije utakmice večeras, krasna Božićna večer uz NBA :)
prvo Lakersi i Knicksi pa odmah poslije toga repriza finala prošle sezone, Miami - Oklahoma.
Stvarno se igrala odlična košarka, Bryant povukao Lakerse, postao čovjek sa najviše poena u povijesti na Christmas Day :)
Miami zasluženo slavio protiv Oklahome, mada je bilo neizvjesno cijelu utakmicu. Ipak LeBron na kraju još jednom uspješniji od Duranta iako su obadvojica odigrali odlične partije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
odlične dvije utakmice večeras, krasna Božićna večer uz NBA :)
prvo Lakersi i Knicksi pa odmah poslije toga repriza finala prošle sezone, Miami - Oklahoma.
Stvarno se igrala odlična košarka, Bryant povukao Lakerse, postao čovjek sa najviše poena u povijesti na Christmas Day :)
Miami zasluženo slavio protiv Oklahome, mada je bilo neizvjesno cijelu utakmicu. Ipak LeBron na kraju još jednom uspješniji od Duranta iako su obadvojica odigrali odlične partije.
Retardirani Felton je uništio sve kaj je Melo napravio. + retardirani suci i zna se pobjednik.
Drugi bold. Još jedna u nizu glupih statistika. Šta niko ne računa broj poena na 11.5 ili 24.1.