Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.101
|
čitano: 4.539.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Ja nisam dobio nikakvu informaciju na jedinom kanalu koji imam s njima - emailu.

Ako si na pretplati, navodno mozes promijeniti. Na prepaidu se ne moze.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Najbolje je uzeti nešto što se ne smije reklamirati na forumu. Jeftinije, efikasnije.

16 godina
moderator
kratos091 kaže...
Ja nisam dobio nikakvu informaciju na jedinom kanalu koji imam s njima - emailu.

Nisam,uzimam povremeno ovaj start paket samo zbog f1 i to gledam da mi zahvati čim više utrka mjesečno.

Kod kupovine nigdje nije navedeno da će za dva dana od kupnje izbacit sk iz paketa.

A ništa,uzet taj f1 tv za zadnjih par utrka(9 eura)

سمندری ڈاکو
10 godina
pirat kaže...
kratos091 kaže...

Nisam,uzimam povremeno ovaj start paket samo zbog f1 i to gledam da mi zahvati čim više utrka mjesečno.

Kod kupovine nigdje nije navedeno da će za dva dana od kupnje izbacit sk iz paketa.

A ništa,uzet taj f1 tv za zadnjih par utrka(9 eura)

Samo oprezno... jednom kad se navikneš na "prave" i stručne komentatore i live timing, teško se vratiti na "lokalce". Ja pratim F1TV na jednom monitoru i live timing/forum na drugom samo malo zeza što je live timing brži od streama cca 20-ak sekundi. I još bih volio da mi mogu ostati komentatori kad prebacim kameru na pojedini bolid (znaju započeti neku zanimljivu priču/iskustva što bih htio popratiti a ujedno bih htio i ponekad biti svoj režiser).

15 godina
Da, razmisljam o toj opciji.. jedino bi mi falilo vracanje unazad, to cesto koristimo.. i utrke uglavnom gledam navecer, kad kcerka zaspe
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
14 godina
kratos091 kaže...
Da, razmisljam o toj opciji.. jedino bi mi falilo vracanje unazad, to cesto koristimo.. i utrke uglavnom gledam navecer, kad kcerka zaspe

Kako misliš vraćanje unazad?

F1TV archive ima sve moguće sezone ikad snimljene, dostupne s pretplatom.

A čim krene Post-Race show na main feedu, replay utrke je dostupan.

Čisto me strah što će se od iduće sezone izdogađati s prijenosom kad Voyo/RTL ugovor o prijenosu krene.

Bojim se da ćemo izgubiti F1TV kao i mnoge druge države

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
sudy_freak kaže...
kratos091 kaže...

Kako misliš vraćanje unazad?

F1TV archive ima sve moguće sezone ikad snimljene, dostupne s pretplatom.

A čim krene Post-Race show na main feedu, replay utrke je dostupan.

Čisto me strah što će se od iduće sezone izdogađati s prijenosom kad Voyo/RTL ugovor o prijenosu krene.

Bojim se da ćemo izgubiti F1TV kao i mnoge druge države

Na F1.tv je uvijek replay dostupan čim počne trka...ja gledam sa pola sata ili sat delaya, da mogu ubrzavati kada bude safety car.

14 godina

Da, nisam se precizno izrazio. Uglavnom može se odmah vraćati.
Htjedoh reći da odmah po završetku main feeda za Race to odlazi u arhivu i može se pregledavati.

Odmah se može vraćati, da rezimiramo

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
10 godina
kratos091 kaže...

možeš gledati i sa npr. 10 min delaya... ako zakasniš na start npr (pa onda sustigneš live ako preskočiš neki VSC ili štogod - al nemre live timing sa kašnjenjem, a meni je live timing 30-40% doživljaja)

17 godina

E moji amateri... može live timing s zakašnjenjem i to manualnim za koliko sekundi treba.  :-D

Koji live timing?? OVAJ live timing.

10 godina

Onaj original... bemliga kad već plaćam. Mada mislim da ću isprobati ovaj tvoj... čak mi se i bolji čini (a našao sam i delay)... tnx

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2025 6:50 (miki_the_pirat).
17 godina

Može se staviti delay i na službeni live timing.

Imaš dole gdje piše koji krug je trenutno od koliko ukupno i možeš pauzirati, vraćati unazad ili pomijerati unaprijed i podesiš sebi ta ti bude sinhronizovano sa streamom.

Ja to uvijek radim.

10 godina

pasmater... to nisam znao... tnx

14 godina

Nakon jučerašnjeg potopa u Vegasu, evo sad uoči FP2 kreće kiša.

Bit će ovo zanimljiv test na već skliskoj i usjajenoj podlozi.

Fun times

14 godina

Ekipa ovi rani termini vam ne pašu?

Nitko ne ostaje budan gledati treninge/kvale.

Nema buđenja za utrku?

Ok, neću spoilat...

Odlična utrka za Antonellija. Odličan performans!

Šteta za propuštenu priliku Ferrarija s Leclercom

17 godina

Landu je sad dovoljno jedno drugo mjesto na sledeće dvije glavne utrke i pokrio je Maxa za prvenstvo.

Što se tiče Oscara ne bih rekao da je više kandidat za prvaka. Previše je mlako vozio u posljednjih nekoliko utrka.

Oscar -30 bodova

Max -42 boda

Još 58 bodova je u igri.

8 godina
Nije još gotovo.
7 godina
Lici mi na maslo amera. Diskvalifikacija da bi bilo sto gledanije u zadnje dvije, ali ce opet titulu dati landu.
14 godina

Oooooooopssssss!!!!

17 godina

Diskvalifikacija oba McLarena.

11 godina

Netflix želi epsku završnicu prvenstva 

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
16 godina

E baš mi je drago što sam ponovo počeo pratiti f1 negdje krajem ove polusezone. Puno zanimljivije nego nogomet 

Tu barem svi timovi imaju isti buđet. Namještanja i drame ima svugdje, ali ovi baš to i ne rade nešto suptilno.

14 godina

Auuuuu, kakav preokret . Lando i dalje ima finu prednost, ali sad će biti napeto bome i Max ima barem još šanse 😎.

itomic009
16 godina

Bit ce tesko Maxu jer nazalost nema nikakvu pomoc momcadskog kolege i ne moze racunati da ce se on ubaciti i uzeti neke bodove Mclarenima. Al u takvoj situaciji je ionako vec dugi niz godina... Ako netko moze sam, to je onda siguno on, paradoks, ali trenutno se moze i mora najvise uzdati u Rusella da im otkine koji bod.

10 godina
Oba Mclarena diskvalificirana, malo su previse jeli na sinocnoj veceri pa je bolid vise strugao po podu... :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2025 12:07 (deepshitcro).
17 godina

Pas mater...

Dobra vožnja Antonellija.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina

Apsolutno nije gotovo.

Tko zna hoće li McLaren smjeti voziti tako nisko. Sad će i na hladno puhati.

A da ne pričamo o psihološkoj prednosti koju sad Max ima nas dvojcem.

15 godina
sudy_freak kaže...

Apsolutno nije gotovo.

Tko zna hoće li McLaren smjeti voziti tako nisko. Sad će i na hladno puhati.

A da ne pričamo o psihološkoj prednosti koju sad Max ima nas dvojcem.

Maksonja im je pod kožom sad. Da ne spominjem da ostatak isto puše im za vratom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina

Naravno imam onaj osnovni paket za EON vec koju godinu i danas isao preplatit se na skuplji paket da mogu gledat F1 i kujac,,ne mozes..tek kad ti istekne trenutni paket i naravno ako ga automatski ne obnovis mozes uzet novi paket.Nista ja idem na drugi mail napravit novu preplatu..platim i kujcina opet...treba cekat mail da je usluga aktivirana..maila jos nema..pare skinute sa racuna...mora na kraju skinit sa torrenta i moram priznat da mi je bolje slusat ona nasa dva na SK nego ona dva Engleza ..aj aj jedino je Coltard digao  malo ali pola ga nisam ni razumio s onim njegovim naglaskom.

Uglavno dobra utrka..Norris opet sjebao ali na kraju krajeva 2 mjesto mu je sasvim ok dok ga momcad nije sjebala s podnicom.A Ferrari ko Ferrari--

Jeste primjetili jedno 10-15 krugov do kraja Norris dobiva poruku iz boxa da krene po Maxa,mislim da je bila razlika tad oko 4.5 sec..nakon sto je Max cuo iz svog boxa tu poruku odmah je razlika skocila na 5.5 sec posli je Norris odustao...jeben je Max kad mu das jeben bolid...jeben!

Antonneli odlicno..svaka cast

AUDIOFIL
14 godina

Pored svega što se noćas u Vegasu izdogađalo, McLaren nije o plank wearu uopće obavijestio Piastrija!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice