Jadno je sve sto mogu reći!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da barem ne postoje opcije, crvena zastava i slično. Sramota kako je Hamilton uzeo naslov.

Kavka poetska pravda, predobro.
Kako je dobro slušati ove ljigavce u Mečki da plaču, karma za sve ove godine
Nisam fan Maxa ali čestitke novom prvaku.
Da barem ne postoje opcije, crvena zastava i slično. Sramota kako je Hamilton uzeo naslov.
Sramota može biti svakog fana Redbulla i Verstapena.
no majkel, no ahhaha
Ima boga, pravde!
Toliko od mene, cujemo se iduce sezone.
Uranio Božić 2 tjedna.
Sad bude kažnjen za ono ljevo desno voženje. Sramota od suđenja i ako bude ovako iduće sezone nema smisla to više gledati. Sramota!

Kao i plačljivko sa kraćenjem zavoja.
Ladno, ladnije, Max.
haha hoće sad bit maFIA
Ima boga, pravde!
Netflix 🤑
Najbolja utrka zadnjih 10g
Ima boga, pravde!
Sorry kolega, morao sam
FIA je retardirana i nesposobna vec duze vrijeme iako je ovo bilo jako bizarno i u najmanju ruku čudno ali mi je donekle drago da se Mečki sad vratilo za sve ove godine makar nije niti Red Bull ništa bolji..
Držimo fige da bude netko treci konačno kompetitivan druge godine.
Carlos S. Broj 3 danas.

Svatko to misli da je Hamilton danas zaslužio naslov nema ni obraza ni časti ni poštenja. Vaša sramota naša radost!
Odlična utrka za kraj sezone. Prava filmska drama zadnji krug. Lewis je previše riskirao što je predugo vozio na tvrdim gumama, ali pravi heroj je bio Perez koji je odradio lavovski posao kad je zadržavao Lewisa da se Max može prebližiti. Na kraju se Maxu isplatilo 3 pit stopa što je Hamiltona koštalo naslova iako je vodio od početka.
Na kraju dana jedino sto je bitno i ko je pobjednik je zarada za F1.
Sve u svemu žalosno je što su kontroverzne odluke te koje odlučuju pobjednika ane ljudi na stazi koji se utrkuju.
I ovo je stvarno bilo kao da je režirano i odrađeno prema nekakvom scenariju, mislim koje su šanse da dvojica na vrhu uđu u zadnju utrku s potpuno istim brojem bodova i da se na kraju sve svede doslovno na zadnji krug
Ne kuzim zasto Ham nije jos jednom isao u box..ali bez obziza cestitke Max na prvom naslovu..malo je ko vjerovao..Mecka je jednostvano brza ali jos jednom dokaz da uz talent moras imat i bokun srice!
Ne kuzim zasto Ham nije jos jednom isao u box..ali bez obziza cestitke Max na prvom naslovu..malo je ko vjerovao..Mecka je jednostvano brza ali jos jednom dokaz da uz talent moras imat i bokun srice!
Zato što su se Mercedesovi stratezi pokazali večeras, al jbg, zasluženo za Maxa, bio je odličan ovu sezonu, bit će prilike nagodinu :)
Zato što su se Mercedesovi stratezi pokazali večeras, al jbg, zasluženo za Maxa, bio je odličan ovu sezonu, bit će prilike nagodinu :)
Mislim pogodili bi da ovaj nije u borbi za 15 popziciju izletija 5 krugova prije kraja...jebate sta ti je bad luck..ali ovo je Murphy umisa prste