vettel je na svoje rodjendane redovno pozivao toto wolffa, vjerujem da tu ima odredjenih konekcija
a da je leclerc prosjek je u najmanju ruku glupo reć, da ne kazem nesto gore
Ovo bi moglo biti vrlo zanimljivo.
vettel je na svoje rodjendane redovno pozivao toto wolffa, vjerujem da tu ima odredjenih konekcija
Ovo bi moglo biti vrlo zanimljivo.
dzabe ti sta pratis f1 100 godina, kad ne kuzis kurca o f1
Hm, Vettel u Racing Point tj. Aston Martin umjesto Pereza? Ako gledamo zadnje Wolfovo ulaganje, a Mercedes tesko da bi zamjenio pobjednicki dvojac.
Šta mislite bude li i Austrija odgođena?
mislim da ce se austrija odrzat i to 2 trke
mislim da ce se austrija odrzat i to 2 trke
2? VN Austrije 2 puta ili jedna bude za neku drugu stazu, Australija npr?!
5.7. i 12.7. će biti VN Austrije, iza zatvorenih vrata. Nakon toga ide Silverstone 2 puta 26.7. i 2.8. I Bahrein će isto ići 2 puta 29.11. i 6.12. Tako da će biti 19 utrka ukupno.
pretpostavljam dvije sa razlicitim konfiguracijama te austrije
pretpostavljam dvije sa razlicitim konfiguracijama te austrije
Nisam siguran da li je ovo moguće u Austriji...suprotan smjer pretpostavljam da ne dolazi u obzir zbog pravila o izletnim zonama i zaštitnim ogradama i slično, a ne vidim što bi drugo u Austriji mogli napraviti, jer nemaju mogućnosti za promjenu konfiguracije staze, barem ne da bila odobrena za F1.
F1 Virtual GP Aserbaidschan je u 19h?
Gdje je hype? Počelo je..
Gledam Ferrari i sve vise mi se cini da su testovi prikazivali njihovo realno stanje, a to znaci ni blizu vrha. Vettel izgleda kao da se muci s bolidom
Gledam Ferrari i sve vise mi se cini da su testovi prikazivali njihovo realno stanje, a to znaci ni blizu vrha. Vettel izgleda kao da se muci s bolidom
Slažem se, makar ne treba pretjerano suditi po današnjim vremenima, sutra će biti sve jasnije.
Racing point izgleda dobro
Ferrari vec stanca isprike a i update im dolazi u Mađarskoj.
Mečka ko i protklih 6 jebenih godina liga za sebe.
Kad otpuste slampave talijane i opet zaposle njemce i britance
gdje pogledati kvalitetan stream, bez trokiranja, u postenoj rezoluciji? osim f1tv kojeg necu uplacivati ove godine
postoji li jos morningstreams? negdje nesto drugo? ima li jos kodova za ace stream?
Morningstreams još uvijek postoji i radi. Jučer sam gledao practice 2 bez većih bufferiranja.
Ima neko invite za morningstreams?
Ferrari opet nista, lose i bez nekog napretka. Sumnjam u kvalifikacije, vjerujem da ce biti Mercedes - RB ili RP - Ferrari.
Ima neko invite za morningstreams?
+1
Prošle godine sam ulovio F1tv na 50% popusta, puna cijena mi se baš i ne plaća...
Mercedes uzima pol, možda im se može pridružit Verstapen na drugom ili trećm mjestu.
Evo neki streamovi:
https://sportsurge.net/#/streamlist/1139
Ja trenutno gledam ovaj, za sad radi dobro.
Pa možete platiti morningstreamu 25€ (valjda je cijena ista) za uživo streamanje dok god će to raditi. Ja sam mu platio makar sam imao invite prošle godine na početku sezone i još uvijek radi.
Za te novce dobijete vaš stream, ne ace kodovi kao sada. Stream se prilagođava tvojoj internetskoj vezi, makar možeš i sam odrediti kvalitetu po kojoj želiš pratiti stream, birati jedan od pet jezika na kojem želite pratiti (sky je tu ako vas zanima) kao i mogućnost titlova. Prošlu cijelu sezonu sam gledao bez i jednog bufferinga makar imam slab mobilni intenet. Imate sve pogodnosti kao i kod komercijalnih prijenosa, znači možete gledati bilo koju utrku iz arhive, pauzirati stream koji će se nastaviti kada želite, pratiti sve uživo, treninge, kvalifikaciju i utrke. Možete gledati glavni prijenos ili pratiti kameru iz bilo kojeg bolida, kameru iz pitlane-a, podatkovni prijenos, sve uživo i prošle godine je sve radilo savršeno.
Plus, kao dodatak, možete kroz cijelu sezonu pratiti uživo sve utakmice NHL-a, NBA-a, NFL-a i dodatni program MotorsportTV. Sve je radilo kada sam htio gledati. Normalno, te utakmice su kod nas po noći. Uz to možete gledati na bilo kojem uređaju s browserom.
Možemo slobodno reci da bude Mečka 1/2/3 na svih 8 utrka jer ostatak grida izgleda smijesno naspram njih.
Najveci luzeri ko i uvijek je Ferrari, ne razumijem kak su uspijeli toliko nazadovati u odnosu na 2018/19 godinu
Ovaj Ferrari... i onda oni pricaju o Indycaru zbog smanjenja budzeta, a sa 400 mil. $ ne mogu proci u Q1. Momentalni otkaz Binottu, iako bi ga on sam trebao dati.