Hrvatska - Engleska 9.09.09.

poruka: 233
|
čitano: 36.684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hrvatska -Engleska

posto slijedi jako teska utakmica i odlucujuca za nasu reprezentaciju zelio bih cuti vase komentare o toj utakmici.ocekujete li pobjedu ili poraz i vjerujete li da hrvatska ima sanse proci englesku......:)))))))))

17 godina
neaktivan
RE: Hrvatska -Engleska
Vjerujem da imamo šanse pobijediti, isto tako vjerujem da su Englezi veliki favoriti ovdje.

Ono što me nervira je neograničena količina euforije koja se podiže oko repke svaki puta. Sada je Runje Isus, a ako primi gol protiv Engleske bit će jadan.
Katastrofa.

Al dobro, ovo nema veze samo sa ovom tekmom.

Uglavnom, očekujem dobru tekmu, zanimljivu. Nadam se pobjedi.

To je to.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

Bit će jako teško, za razliku od prije 2 godine Englezi su u puno boljoj formi dok smo mi toplo-hladno, neigranje Modrića i Čorluke je velik hendikep i bit će ga jako teško nadoknadit, mora nam se stvarno poklopit da momčad odigra odličnu utakmicu i da svi koje Bilić stavi daju 120%. Ali ipak virujem u naše momke i zato čvrsto, pametno i uz malo sriće (a potrebna je) idemo u Afriku !!!

Samo je jedno ...

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 15:23 (Groza).
16 godina
neaktivan
Hrvatska -Engleska

navijat ću svim srcem da pobjedimo no ipak mi razum govori da će nas nabit s par komada, u najboljem slučaju bi mogli izvuć remi

17 godina
Hrvatska -Engleska

Ponovimo li onaj užas od prije par dana nemamo šta tražiti u engleskoj jer ono nije igra kakvu bi trebala igrati deveto plasirana reprezentacija na FIFA-noj ljestvici. Da nam je protiv jedne bjelorusije, (svaka čast njima, ali ipak ne spadaju u vrh nogometa...), Runje, (svaka ti dala) najbolji igrač - zbog tri fenomenalne obrane, strašno.

Vidjet ćemo kako će to izgledat u srijedu, a šta se sreće tiče ja mislim da je taj bon potrošen u maksimiru u subotu.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 16:01 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...

Ponovimo li onaj užas od prije par dana nemamo šta tražiti u engleskoj jer ono nije igra kakvu bi trebala igrati deveto plasirana reprezentacija na FIFA-noj ljestvici. Da nam je protiv jedne bjelorusije, (svaka čast njima, ali ipak ne spadaju u vrh nogometa...), Runje, (svaka ti dala) najbolji igrač - zbog tri fenomenalne obrane, strašno.

Vidjet ćemo kako će to izgledat u srijedu, a šta se sreće tiče ja mislim da je taj bon potrošen u maksimiru u subotu.

ako se sječaš od prije dvije godine, (nadam se da nisam u krivu) da je naša reprezentacija par dana prije utakmice na Wembleyu igrala sa Makedonijom i izgubila 2:0......tako da je još sve moguće.....pošto me nisu nešto impresionirali igrom protiv Slovenije.....

I was here.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 16:10 (Zayc_17).
17 godina
Hrvatska -Engleska

Hm...ako se sjećaš tada englesku nije vodio Capello nego Umbrella Man i reprezentacija im je bila u banani, a sada su u odličnoj formi, dok smo mi tada bili sjajni, a sada smo u laganom padu forme. (nema Pletikose, Šimića, Roberta i Nike Kovača, ozljeđen Modrić, kažnjen Ćorluka). To je razlika u šest igrača koji su nastupili prije dvije godine, a sada ih nema..

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 16:13 (doktor1).
17 godina
neaktivan
Hrvatska -Engleska

Na domaćem terenu smo Bjelorusiju dobili samo 1:0 LOL Ako će tak igrati u Engleskoj, ništa od pobjede.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 17:51 (Horagio).
16 godina
neaktivan
Hrvatska -Engleska

mislim da ce nam i u jednu ruku nedostajati i luka modric jer rakitic i nije takav kreator igre kakav je luka modric.....modric zna dobro dodati loptu,pretrcat nekoliko igraca i ako to ne zavrsi udarcom svejedno je opasno......rakitic je odlican igrac ali i nije za tu poziciju bar po mome misljenju....;))))

neka ponove nekadasnju pobjedu nad englezima ,a ne kao kod kuce  izgubit kontrolu nad "glavom".....:))

16 godina
neaktivan
Hrvatska -Engleska

Vrlo teško ćemo ćemo izvuć čak i remi.Modrić vrlo nedostaje,a i Ćorluka na poziciji desnog beka.Možda će Bilić povući Srnu na tu poziciju,jer ju igra u Šahtaru.Onakva igra se više ne smije ponoviti i ako imamo sreće izvući ćemo remi.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
Hrvatska -Engleska

A jbg nadajmo se pobijedi. Svjetsko nam ovisi o tome.

Neznam šta da napišem?
17 godina
moderator
Hrvatska -Engleska

Na žalost - problem je nastao davno, kada smo izgubili bodove od Ukrajine (dva puta neriješeno) i sada ovisimo o "čudu", a čak i uz pobjedu nismo sigurni da je druga pozicija naša. A ni ta druga pozicija ne jamči odlazak na SP...

Sve u svemu - u neusporedivo smo lošijoj situaciji i sa slabijom ekipom u odnosu na onu utkamicu u kojoj smo pobjedili. Tada nam ta pobjeda nije ništa značila, samo prestiž, a sada kada je trebamo kao žedan vode - bit će teško...

17 godina
Miro kaže...

Na žalost - problem je nastao davno, kada smo izgubili bodove od Ukrajine (dva puta neriješeno) i sada ovisimo o "čudu", a čak i uz pobjedu nismo sigurni da je druga pozicija naša. A ni ta druga pozicija ne jamči odlazak na SP...

Sve u svemu - u neusporedivo smo lošijoj situaciji i sa slabijom ekipom u odnosu na onu utkamicu u kojoj smo pobjedili. Tada nam ta pobjeda nije ništa značila, samo prestiž, a sada kada je trebamo kao žedan vode - bit će teško...

I jos ako uzmes u obzir da je Engleska odigrala strasno lose i svejedno nam zabila 2 komada. Mi slabi, oni jaki, domaci teren. Bit ce tesko, jako tesko.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
moderator
Hrvatska -Engleska

Evo prenosim malo baba-vračara tekst s jednog sportskog portala (numerologija - sve se sutra vrti oko broja 9):

Čarobna brojka devet
- Sve se vrti oko broja devet koji je inače broj energije, dinamike, pravi sportski broj koji obećaje puno strasti i naboja, atraktivnosti...ipak kome je trenutno taj broj naklonjeniji teško je reći. Voljela bih da ogu vatrenima prognozirati pobjedu, ali izglednijim mi se čini nerješeni rezulat, i to uz puno sreće - ističe numerologinja Narat te dodaje:

- Bilićevi brojevi 19 i 8 govore da je riječ o iznimnom čovjeku, vrhunskom strategu, čovjeku s iznimnom koncentracijom. Oko datuma njegova rođenja i datuma utakmice sve je sretan spoj što sugerira da bi mu sportska sreća trebala biti nakolonjena. Isti tako važno je reći da Bilić za Wembley sprema neko iznenađenje - svojevrsnog asa u rukavu čime će iznenaditi Engleze!

Da su u životu zvijezde nakolnjene Talijanu na čelu Engleske, Capellu jasno je odavno, no u sraz s Hrvatima neće mu biti lako.

- Capello je moćni trener, ali vrlo je nestrpljiv, nagao i sklon radikalnim rezovima. Ipak, brojke koje njega karakteriziraju govore da je riječ o vrhunskom taktičatru, čovjeku koji zna posao i vrlo je predan u tome. Ipak, kada bi na teren istrčali samo treneri, prednost bi bila na Bilićevoj strani. No kako je riječ o igri u kojoj sudjeluju 22 igrača vrlo je teško izraditi precizniju analaizu - ističe Vesna Narat.

Sportske vrline

Brojka devet, oko koje se sve vrti u ovom povjesnom srazu dvaju reprezentacija garantira puno uzbuđenja i sama po sebi sretan je broj, a ljudi koje obilježava krase brojne vrline posebno one cijenjene u sportskom svijetu - požrtvovnost, ambicioznost, društvenost...

I za kraj, podatak za koji će se uhvatiti svi strastveni navijači hrvatske reprezentacije - iako brojke sugeriraju neriješen rezultat, blaga je prednost na strani Hrvata, zbog Bilićeve jače energije!

16 godina
neaktivan

...heh...nikad se nećemo spustiti na zemlju i priznati da smo u nogometu ipak druga liga...Belji se

krpelj
17 godina
RE: Hrvatska - Engleska 9.09.09.
Jurra kaže...

...heh...nikad se nećemo spustiti na zemlju i priznati da smo u nogometu ipak druga liga...Belji se

Kako smo druga liga? Od 1998 do 2002 smo se vrtili unutar desete pozicije, tada je bila smjena generacije (Barić, Jozić) i slabiji tezultati i kretali smo se oko dvadesetog mjesta (šta je za ovako "veliku" zemlju isto odlično), a u nazad dvije godine vratili smo se unutar top 10 (čak bili i treći)!

Ispred nas su jedna engleska, španjolska, brazil, argentina, italija.. (trenutno), a kada pogledaš populaciju tih zemalja i usporediš sa našom, nije ni čudo...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 8:10 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Bolan dobit cemo mi to, samo nek bude ko i prosli put kad smo igrali s njima, hehe

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
protjeran

Šanse da dobiju englezi utaknicu, su jednake onoj da ja osvojim na nagradnoj igri Phenom II X4 955 (koju sam nedavno odigrao, cekaju se rezultati).

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
17 godina
neaktivan
Vidite, mislim da je baš ono o čemu je pisao Miro ključna stvar ovdje.

Prije dvije godine mi nismo imali pressing na ovoj utakmici, Englezi jesu. Bila nam je ta utakmica nešto što smo htjeli pobijediti zbog prestiža.

Ove je pak godine potpuno drugačija situacija. Mi se porazom uvlačimo preduboko u 'govna', i ogroman je pritisak na svakom igraču na terenu. Dovoljno je da jedan ili dvojica ne budu dovoljno čvrsti i desit će nam se isto što i Englezima.

S druge strane, Engleska nema šta izgubiti osim svog ponosa, i siguran sam da je to puno lakše za izdržati na terenu.

Dakle njihova beskonačna nabrijanost, njihova realna nadmoć, naša nervoza i igranje pod mus = jako teška utakmica za nas.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

vjerujem da hrvatska ima jednake šanse kao i engleska

i ovaj naslov teme je krivo napisan treba Engleska - Hrvatska jer su englezi domačini

16 godina
neaktivan

Englezi su puni sebe kao prije 2 god. Mogao bi ih Bilić iznenadit nekom ludom taktikom i spustit na zemlju...

16 godina
neaktivan

Protutnjit će hrvatski El Nino La Nina Wembley-jem, ha, ha, ha - 1:2 Smijeh

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:07 (stalker).
17 godina
Danny_HR kaže...

Dakle njihova beskonačna nabrijanost, njihova realna nadmoć, naša nervoza i igranje pod mus = jako teška utakmica za nas.

Samo nek se oni nabrijavaju što više i glasnije!

To ja zapravo i priželjkujem, nek se dignu do točke (i iznad nje) euforije da će utakmicu već prije početnog sučevog zvižduka smatrati dobijenom.

Oni je zapravo takvom već i smatraju, ostvaruje se moj cilj i želje - oni su nas već podcijenili

Zna se kaj se u sportu događa kad nekog podcijeniš, a prem kad je taj s druge strane 9. na svijetu!

Zamjerili su mi se neki eng. igrači sa svojima bahatim izjavama, a najviše me je neugogodno iznenadil gerrard, kojeg sam jako cijenil do sad!

Sad odoše sve moje simpatije prema Liverpoolu, mrzim svaki eng klub, pa i Arsenal!

Posljednih dana pokazali su koliko su zapravo bahata i nepromišljena nacija!

Počevši od skandala s Eduardom, pa ozljede Modrića i komentari na njegovu "mekoću" i uprono forsiranje njihovog ragbijaškog stila igranja!

Šimuniće, molim te daj ti neku uber izjavu koja će ih pokopati, znam da ti to možešCool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina

Baš to šta Armor kaže. oni su nas već podcijenili i pobijedili, a to može biti i malo nezgodno. Sjetimo se kako mi igramo utakmice u kojima smo već prije početka  "pobijedili". Užasno. Recimo ova zadnja, čisti primjer. Je, da, igrači i svi su govorili da prvo treba dobit bjeloruse, još nije gotovo bla, bla, ali mogu se kladiti da su misli već bile u engleskoj, a za bjelorusiju mislili, lakoćemo nakon onog u Misnku.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:54 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Ako niste primjetili već je počeo psihološki rat nekoliko dana prije utakmice.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
neaktivan

Pogledajte sta je bilic napiso na FB..

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
17 godina
neaktivan

ma jebat cemo im kevu, nemaju pojma s kim imaju posla

HRVATSKA U SRCU... UVIJEK VJERNI!!!

17 godina
protjeran

1:1

17 godina
neaktivan

nada je uvijek tu, ali jako tesko.

Nije to ona izgubljena engleska od pred dvije godine, niti je wembley ono sta je bio prije 2 godine.

Sta god da bude, prokockali smo svoje sanse protiv direktnih konkurenata

potpis :D
17 godina
stalker kaže...

Ako niste primjetili već je počeo psihološki rat nekoliko dana prije utakmice.

To su primijetili već i vrapci na granama

I vidi čuda, za koga navijajuNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice