Koliko god da je Bayern sada dobar, bio je bolji prije Pepa.
Točno to.
Nije moglo biti bolje rečeno
Koliko god da je Bayern sada dobar, bio je bolji prije Pepa.
Točno to.
Nije moglo biti bolje rečeno
http://www.24sata.hr/liga-prvaka/arijan-ademi-je-pao-na-doping-testu-uefa-otvorila-postupak-440951 dali nam se zbog ovog mogu uzet 3boda?
http://www.24sata.hr/liga-prvaka/arijan-ademi-je-pao-na-doping-testu-uefa-otvorila-postupak-440951 dali nam se zbog ovog mogu uzet 3boda?
Nadam se da neće. Čekaju se rezultati B nalaza. Nakon onake borbe da izgubimo 3 boda, ali svašta se može očekivat od uefe.
Taj prvi nalaz ionako ništa ne znači. A ako se stvarno pokaže da je bio svjesno dopingiran, tko zna kakva bi kazna mogla biti. Očekujem ipak novčanu za klub i nešto drastično za igrača. Bodovi se baš ne uzimaju samo tako.
Taj prvi nalaz ionako ništa ne znači. A ako se stvarno pokaže da je bio svjesno dopingiran, tko zna kakva bi kazna mogla biti. Očekujem ipak novčanu za klub i nešto drastično za igrača. Bodovi se baš ne uzimaju samo tako.
Mozes malo vise pojasniti u vezi tog prvog nalaza?
I ja sam laik što se toga tiče, ali koliko znam, sad se radi ponovno testiranje tog istog uzorka i ako je opet pozitivno onda stvarno je bio dopingiran. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da taj prvi nalaz pokaže doping pa se ustanovi greška nakon detaljnije analize.
I mislim da klub ne snosi nikakve posljedice, jedino u slučaju da je više igrača pozitivno na testu, dok je samo jedan on sam snosi posljedice.
Ma budala, ja sam siguran da je...taman je u dobi za takvu glupost napravit jer će svi mislit kao prime stiže ovo ono...
Činjenica je da je sa 8.6 km pretrčanih u 90 min porasao na 10.9....nije baš samo tako :D
I ja sam laik što se toga tiče, ali koliko znam, sad se radi ponovno testiranje tog istog uzorka i ako je opet pozitivno onda stvarno je bio dopingiran. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da taj prvi nalaz pokaže doping pa se ustanovi greška nakon detaljnije analize.
Pogotovo ako zdravko uplete svoje prste, uopće ne sumnjam da će biti negativan drugi nalaz...
GNK imam jako dobro vodstvo koje je čista diktatura, al' zato nema baš dobru liječničku službu u klubu. Osim, Ademija možda se koji još dinamovac-igrač pronađen kao dopingiran.
A, onda bye, bye Dinamo iz Europe...
GNK imam jako dobro vodstvo koje je čista diktatura, al' zato nema baš dobru liječničku službu u klubu. Osim, Ademija možda se koji još dinamovac-igrač pronađen kao dopingiran.
A, onda bye, bye Dinamo iz Europe...
tako ce izgleda i bit :S
Lijepo:
ZET dao podršku Dinamu uoči Olympiakosa
http://www.vecernji.hr/nogomet/zet-ukrasio-tramvaje-uoci-utakmice-dinama-i-olympiakosa-1031859
slike:
http://www.vecernji.hr/nogomet/zet-ukrasio-tramvaje-uoci-utakmice-dinama-i-olympiakosa-1031859/multimedia/p1
Molio bih nekoga sa link streaminga vecerasnje tekme!
Ili mozda netko od analognih prenosi?
Sastav za večeras:
Eduardo - Matel, Goncalo, Taravel, Pivarić - Machado, Antolić - Soudani, Rog, Fernandes - Pjaca
Umjesto Pjace igra Hodžić
Čitam sad da je Pjaca na klupi??
mislim da nam se nepise dobro zbog sastava,ja neznam zašto Ćorić neigra bitne utakmice 1 sastav meni je on najbolji vezni igrač,dribling mu je brutalan i zna super prograt napadaća,od ovog Roga ja nisam ništa vidio otkada je u Dinamu,a o izostavljanju Pjace o tome da i nepričam.
Dobro prvo poluvrijeme, šteta da nisu bolje iskoristili prvih 15 minuta kad su ih stisli. Ako ponove ovakvu igru i u drugom poluvremenu, minimalno bod bi morao biti tu. A to i nije tako loše. Samo da Bayern obavi svoje u Londonu.
Puno smo bolji, imali smo par super prilika, ali ne razumijem zašto Henriqueza drži na klupi, pa jel počeo on koju tekmu u lp?
Tipično
Krumpersi Grčki smrdljivi i još sada čista ruka na kraju.
Bolji su veliku većinu tekme, pogađaju stative a onda prime gol iz mrtvog kuta i sudac ih ošteti za penal. Ne znam koga bi sad mlatnuo prvog po glavi, suca ili onog blentavog Eduarda na golu.
Šteta, svaka čast ekipi, danas su zaslužili barem bod, ako ne i pobjedu. Kriterij sudca presmješan od početka utakmice. Ne znam šta bih rekao, bilo je tu jedno 5-6 grešaka na štetu Dinama, ako sam dobro primjetio. Igra dobra, kontrolirana, protiv Olympiakosa se ne valja previše otvoriti, tako da je taktički sve bilo ok. Ipak mislim da je Čorić puno bolja opcija od Roga. Pivarić me ugodno iznenadio opet, uvjerljivo najbolji igrač Dinama. Kakav je maestralan posao odradio, da su dobili ovo bio bi opet u ekipi kola. Ne znam nemam nekih velikih zamjerki, makar bilo je nekih grešaka u sredini koje se ne bi trebale ponavljati. Možda nam je falilo malo više agresivnosti, malo je bolje trebalo loptu stisnut u završnici.
Osjetilo se da fali Ademi u zadnjih 20-ak minuta. Rog je po meni bio ok. Pivarić je bio najbolji, a i obrana u globalu je unatoč svim strahovima odlično odradila posao. Osim ovog bisera na golu naravno. Još mi nije jasno kud točno je ta lopta prošla.
Mislim da je penal bio čist na kraju, ali šta je tu je. Da je Dinamo iskoristio ono što ne morao, bila bi drugačija priča. Po trenutnom stanju proljeće u Europi izgleda teško dostižno, ali napokon da nisu kanta za napucavanje u LP.
Šteta, svaka čast ekipi, danas su zaslužili barem bod, ako ne i pobjedu. Kriterij sudca presmješan od početka utakmice. Ne znam šta bih rekao, bilo je tu jedno 5-6 grešaka na štetu Dinama, ako sam dobro primjetio. Igra dobra, kontrolirana, protiv Olympiakosa se ne valja previše otvoriti, tako da je taktički sve bilo ok. Ipak mislim da je Čorić puno bolja opcija od Roga. Pivarić me ugodno iznenadio opet, uvjerljivo najbolji igrač Dinama. Kakav je maestralan posao odradio, da su dobili ovo bio bi opet u ekipi kola. Ne znam nemam nekih velikih zamjerki, makar bilo je nekih grešaka u sredini koje se ne bi trebale ponavljati. Možda nam je falilo malo više agresivnosti, malo je bolje trebalo loptu stisnut u završnici.
Sudac je bio Tagliavento? Taj je već u talijanskoj ligi bio suspendiran radi sumnjivih odluka, tako da ne treba čuditi.
Meni Rog i Antolić najbolji bili, kako je Rog navukao 3 ili 4 igrača na sebe. Ono kad je trebao pustiti prednost pa nije.
Machado je zato katastrofa, odluke su bila dosta krive i par blesavih udaraca sa 40 metara.
Uglavnom nisu imali sreće.
Gledam upravo ovaj primljen gol iz više kuteva i nije mi jasno kako je Eduardo uspio ovo primiti. I ovaj koji ga je zabio valjda još ne vjeruje.
istina da nas je sudac zeznio,ali ja svejedno necu gledat na takav nacin,da smo mi zabili svoje prilike i da onaj panj neprima glupe golove nebi se opce doveli u situaciju da pricamo o sucu,istina da je sudac debil,ali trebale su se iskoristiti nase prilike,pa opce nebi pricali o sucu