GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.863
|
čitano: 1.144.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
nj0fra kaže...

Koliko god da je Bayern sada dobar, bio je bolji prije Pepa.

Točno to.

Nije moglo biti bolje rečeno

robimarko@gmail.com
10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina

Nadam se da neće. Čekaju se rezultati B nalaza. Nakon onake borbe da izgubimo 3 boda, ali svašta se može očekivat od uefe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 21:05 (fighterZu).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Taj prvi nalaz ionako ništa ne znači. A ako se stvarno pokaže da je bio svjesno dopingiran, tko zna kakva bi kazna mogla biti. Očekujem ipak novčanu za klub i nešto drastično za igrača. Bodovi se baš ne uzimaju samo tako.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Taj prvi nalaz ionako ništa ne znači. A ako se stvarno pokaže da je bio svjesno dopingiran, tko zna kakva bi kazna mogla biti. Očekujem ipak novčanu za klub i nešto drastično za igrača. Bodovi se baš ne uzimaju samo tako.

Mozes malo vise pojasniti u vezi tog prvog nalaza?

14 godina
morbida kaže...
Hexfire kaže...

I ja sam laik što se toga tiče, ali koliko znam, sad se radi ponovno testiranje tog istog uzorka i ako je opet pozitivno onda stvarno je bio dopingiran. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da taj prvi nalaz pokaže doping pa se ustanovi greška nakon detaljnije analize.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

I mislim da klub ne snosi nikakve posljedice, jedino u slučaju da je više igrača pozitivno na testu, dok je samo jedan on sam snosi posljedice.

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ma budala, ja sam siguran da je...taman je u dobi za takvu glupost napravit jer će svi mislit kao prime stiže ovo ono...

Činjenica je da je sa 8.6 km pretrčanih u 90 min porasao na 10.9....nije baš samo tako :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
Hexfire kaže...
morbida kaže...
Hexfire kaže...

I ja sam laik što se toga tiče, ali koliko znam, sad se radi ponovno testiranje tog istog uzorka i ako je opet pozitivno onda stvarno je bio dopingiran. Ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da taj prvi nalaz pokaže doping pa se ustanovi greška nakon detaljnije analize.

Pogotovo ako zdravko uplete svoje prste, uopće ne sumnjam da će biti negativan drugi nalaz...

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

GNK imam jako dobro vodstvo koje je čista diktatura, al' zato nema baš dobru liječničku službu u klubu. Osim, Ademija možda se koji još dinamovac-igrač pronađen kao dopingiran.

A, onda bye, bye Dinamo iz Europe...

Panzerkampfwagen
9 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

GNK imam jako dobro vodstvo koje je čista diktatura, al' zato nema baš dobru liječničku službu u klubu. Osim, Ademija možda se koji još dinamovac-igrač pronađen kao dopingiran.

A, onda bye, bye Dinamo iz Europe...

tako ce izgleda i bit :S

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Molio bih nekoga sa link streaminga vecerasnje tekme!

Ili mozda netko od analognih prenosi?

17 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Sastav za večeras:

Eduardo - Matel, Goncalo, Taravel, Pivarić - Machado, Antolić - Soudani, Rog, Fernandes - Pjaca

...
13 godina
neaktivan

Umjesto Pjace igra Hodžić

15 godina
GNK Dinamo Zagreb
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

mislim da nam se nepise dobro zbog sastava,ja neznam zašto Ćorić neigra bitne utakmice 1 sastav meni je on najbolji vezni igrač,dribling mu je brutalan i zna super prograt napadaća,od ovog Roga ja nisam ništa vidio otkada je u Dinamu,a o izostavljanju Pjace o tome da i nepričam.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobro prvo poluvrijeme, šteta da nisu bolje iskoristili prvih 15 minuta kad su ih stisli. Ako ponove ovakvu igru i u drugom poluvremenu, minimalno bod bi morao biti tu. A to i nije tako loše. Samo da Bayern obavi svoje u Londonu.

16 godina
Treba Henriqueza unutra....ali super igraju decki, dobro je sto su se odmorili zadnjih 10 min bez primljenog gola....

Sad fino oko 60 min Pjacu na lijevu stranu, Corica na desnu i na kraju Musu da zatvori tekmu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Puno smo bolji, imali smo par super prilika, ali ne razumijem zašto Henriqueza drži na klupi, pa jel počeo on koju tekmu u lp

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tipično

---Life is ours, we live it our way---
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Krumpersi Grčki smrdljivi i još sada čista ruka na kraju.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bolji su veliku većinu tekme, pogađaju stative a onda prime gol iz mrtvog kuta i sudac ih ošteti za penal. Ne znam koga bi sad mlatnuo prvog po glavi, suca ili onog blentavog Eduarda na golu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 22:42 (vrinho).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šteta, svaka čast ekipi, danas su zaslužili barem bod, ako ne i pobjedu. Kriterij sudca presmješan od početka utakmice. Ne znam šta bih rekao, bilo je tu jedno 5-6 grešaka na štetu Dinama, ako sam dobro primjetio. Igra dobra, kontrolirana, protiv Olympiakosa se ne valja previše otvoriti, tako da je taktički sve bilo ok. Ipak mislim da je Čorić puno bolja opcija od Roga. Pivarić me ugodno iznenadio opet, uvjerljivo najbolji igrač Dinama. Kakav je maestralan posao odradio, da su dobili ovo bio bi opet u ekipi kola. Ne znam nemam nekih velikih zamjerki, makar bilo je nekih grešaka u sredini koje se ne bi trebale ponavljati. Možda nam je falilo malo više agresivnosti, malo je bolje trebalo loptu stisnut u završnici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 22:47 (fighterZu).
16 godina
Jako su se umorili decki....velika steta, a i sudac je bio vrlo pristranjen Olympiakosu sto moram priznat...onu pustenu prednost pa faul nakon sto nije svirao 2-3 cista necu zaboravit :)

A eto, steta sto je Arsenal pobijedio....Dinamo sad vise nema ni neke teoretske sanse, osim ako Olympiakos dobije Arsenal opet, a mi njih ponovimo ovakvu tekmu i uzmemo 3 boda sad u gostima za dva tjedna...i eventualno okrznemo bod u Londonu sto nije moguce vjv
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Osjetilo se da fali Ademi u zadnjih 20-ak minuta. Rog je po meni bio ok. Pivarić je bio najbolji, a i obrana u globalu je unatoč svim strahovima odlično odradila posao. Osim ovog bisera na golu naravno. Još mi nije jasno kud točno je ta lopta prošla.

Mislim da je penal bio čist na kraju, ali šta je tu je. Da je Dinamo iskoristio ono što ne morao, bila bi drugačija priča. Po trenutnom stanju proljeće u Europi izgleda teško dostižno, ali napokon da nisu kanta za napucavanje u LP.

16 godina
fighterZu kaže...

Šteta, svaka čast ekipi, danas su zaslužili barem bod, ako ne i pobjedu. Kriterij sudca presmješan od početka utakmice. Ne znam šta bih rekao, bilo je tu jedno 5-6 grešaka na štetu Dinama, ako sam dobro primjetio. Igra dobra, kontrolirana, protiv Olympiakosa se ne valja previše otvoriti, tako da je taktički sve bilo ok. Ipak mislim da je Čorić puno bolja opcija od Roga. Pivarić me ugodno iznenadio opet, uvjerljivo najbolji igrač Dinama. Kakav je maestralan posao odradio, da su dobili ovo bio bi opet u ekipi kola. Ne znam nemam nekih velikih zamjerki, makar bilo je nekih grešaka u sredini koje se ne bi trebale ponavljati. Možda nam je falilo malo više agresivnosti, malo je bolje trebalo loptu stisnut u završnici.

Sudac je bio Tagliavento? Taj je već u talijanskoj ligi bio suspendiran radi sumnjivih odluka, tako da ne treba čuditi.

Meni Rog i Antolić najbolji bili, kako je Rog navukao 3 ili 4 igrača na sebe. Ono kad je trebao pustiti prednost pa nije.

Machado je zato katastrofa, odluke su bila dosta krive i par blesavih udaraca sa 40 metara.

Uglavnom nisu imali sreće.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Gledam upravo ovaj primljen gol iz više kuteva i nije mi jasno kako je Eduardo uspio ovo primiti. I ovaj koji ga je zabio valjda još ne vjeruje.

10 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

istina da nas je sudac zeznio,ali ja svejedno necu gledat na takav nacin,da smo mi zabili svoje prilike i da onaj panj neprima glupe golove nebi se opce doveli u situaciju da pricamo o sucu,istina da je sudac debil,ali trebale su se iskoristiti nase prilike,pa opce nebi pricali o sucu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice