FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.692.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Raketa nije htio ici tako da vam prica pada u vodu

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona

Da je Mamic vodio Barcu u 4 godine mandata (u koje jos nije upao u spanjolski zatvor radi poreza kojeg bi sigurno izbjegavao), vjerojatno bi uzeli 4 primere i 2-3 LP...

11 godina
Re: FC Barcelona
Navodno su pregovori s Wijnaldumom u poodmakloj fazi, a navodi se da je već sklopljen usmeni dogovor.
15 godina
Mitch kaže...

Da je Mamic vodio Barcu u 4 godine mandata (u koje jos nije upao u spanjolski zatvor radi poreza kojeg bi sigurno izbjegavao), vjerojatno bi uzeli 4 primere i 2-3 LP...

Mamićev princip rada jedino funkcionira ako si klub koji prodaje i zaraduje na igračima, tipa Dinamo. Slično kao Monchi u Sevilli. Postoji razlog zašto Monchi nije radio za najveće klubove iako svi znaju koji posao radi u Sevilli. Najveći klubovi ne žive od prodaje igrača niti imaju vremena i mjesta za rizik sa nepoznatim igračima i neotkrivenim talentima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
Van de Beek prelazi u Manchester United. Da vidimo koga će naša vrla uprava dovest u ovom prijelaznom roku.
10 godina
neaktivan

Stiže Pjanić, mogao bi i Džeko.

14 godina
neaktivan
playjob kaže...
Van de Beek prelazi u Manchester United. Da vidimo koga će naša vrla uprava dovest u ovom prijelaznom roku.

Wijnalduma, igrača od eto skoro 30 godina...nemam ništa protiv njega, dapače u Liverpoolu je zvijer, al velim, 30 godina, naspram 23 Van Beekovih... Cijena će im biti vrlo vjerojatno ista, znači još jedan genijalan potez naše genijalne uprave.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da ce cijena Wijanlduma biti oko 20 miliona eura. Ima godinu dana ugovora tako da...Maksimalno 25, ako Thiago kosta 30. E sad ne spominjete kako bi trebalo dovesti Thiaga kad covjek nije lud da se vrati.

Bolje dovesti Wijnalduma za 20 koji nesto na papiru donosi, iako on nije klasicni vezni igrac za kakvog biu se Barca u doba Pepa interesirala.

Sredina je odličnno popunjena. De Jong (Busqets), Wijnaldum (Pjanic), Puig (Coutinho,Pedri,Griezmann). Naravno nece sve ostati.

Vise me brine napada u kojem imamo klinca od 17 godina, ozlijednog Dembelea, mladi talent Trincao, Griezz i tjt ne racunajuci LORDA Braithwaita.

Treba barem 2 igraca dovesti. Jedan ST i jedno krilo.

A obrana je rupa svakako, ali ako se bude igralo ekipno u fazi obrane bit ce bolje nego prosle godine jer gore en moze.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

HAHAHAH, čitam i ne vjerujem kako je ovaj boixus optimističan i slaže neku ekipu koja čak i na papiru izgleda trulo a kamoli na travnjaku. 

Daj se saberite. Koji bolji igrač (80+mil€) ima želju doći u ovakvu ekipu? Slušam? Ovu trulu ekipu je vukao Messi ka prolasku skupine LP-a, a sada ćemo sa tim liverpoolovim igračem i pjanićem izgledati bolje/dobro? Kako? 

7 igrača je trulo, odnosno na 7 pozicija trebamo igrače. Onaj Real nije imao sreće no barem su napravili remont kad je bilo nužno. Remont nije Pjanić i otjerati Rakitića, Suareza, Messija... I dovesti još 2 igrača po 30mil. To je karina dečki moji. Odnosno to bi bilo dovoljno da u ekipi imamo igrače poput Neymara, Mane-a itd i malo se negdje pokrpa. Mi trenutno nemamo NIJEDNU zvijezdu u nogometnom smislu, ne mislim na marketing. Mi smo šaka jada prijatelji. 

Odlaskom Messija zaboravite na povratak Neymara koliko god se pravili da nam ne treba, a samim tim će i Mbappe završiti u Realu. Opet karina. Odlaskom Neymara sve je krenulo po zlu, sada je jasno da neke igrače je nemoguće zamjeniti. Kakav Dembele Bog te j... Sanjajte i dalje o "talentima". 

Ja želim Barcelonu onakvu da kad dođem u kladaru sa je kvota 1.25 kada igra u gostima, a ne 2.0 protiv neke Valencije. 

Karina!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2020 22:49 (matrix777).
8 godina
protjeran
matrix777 kaže...

HAHAHAH, čitam i ne vjerujem kako je ovaj boixus optimističan i slaže neku ekipu koja čak i na papiru izgleda trulo a kamoli na travnjaku. 

Daj se saberite. Koji bolji igrač (80+mil€) ima želju doći u ovakvu ekipu? Slušam? Ovu trulu ekipu je vukao Messi ka prolasku skupine LP-a, a sada ćemo sa tim liverpoolovim igračem i pjanićem izgledati bolje/dobro? Kako? 

7 igrača je trulo, odnosno na 7 pozicija trebamo igrače. Onaj Real nije imao sreće no barem su napravili remont kad je bilo nužno. Remont nije Pjanić i otjerati Rakitića, Suareza, Messija... I dovesti još 2 igrača po 30mil. To je karina dečki moji. Odnosno to bi bilo dovoljno da u ekipi imamo igrače poput Neymara, Mane-a itd i malo se negdje pokrpa. Mi trenutno nemamo NIJEDNU zvijezdu u nogometnom smislu, ne mislim na marketing. Mi smo šaka jada prijatelji. 

Odlaskom Messija zaboravite na povratak Neymara koliko god se pravili da nam ne treba, a samim tim će i Mbappe završiti u Realu. Opet karina. Odlaskom Neymara sve je krenulo po zlu, sada je jasno da neke igrače je nemoguće zamjeniti. Kakav Dembele Bog te j... Sanjajte i dalje o "talentima". 

Ja želim Barcelonu onakvu da kad dođem u kladaru sa je kvota 1.25 kada igra u gostima, a ne 2.0 protiv neke Valencije. 

Karina!

kad je barca zadnji puta imala 1.25 u gostima? 2015? 

10 godina
neaktivan
neampojma kaže...
matrix777 kaže...

Karina!

Ne tako davno, kada je igrao MSN + Iniesta.

8 godina
protjeran
matrix777 kaže...
neampojma kaže...
matrix777 kaže...

Karina!

Ne tako davno, kada je igrao MSN + Iniesta.

a skoro sam pogodio

11 godina
FC Barcelona

Bar je malo progovorio. Znači ostanak u Barci je ravan 0

Pritisak je sve veći Bartomeu ne popušta vjv će sve završiti na sudu. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Eto optimistican sam , ne moze gore svakako od 0 trofeja i 8-2 u jednoj utakmici.

Vidi Lpool. Nemaju zvijezdanu momcad. 

Bayern sa Goretzkom kojeg nitko na svijetu nije smatrso ozbiljnim igracem,Starim Mullerom,Boatengom koji je losiji od svih nasih stopera,Comana i Perisica na krilu...Alaba...Nisu to najbolji igraci na svijetu.

Mi smo navikli imati zvijezde , ali od toga vise nema nista.

Moze se i bez njih.

11 godina
Ja bih rekao jednu stvar samo.

Ako Messi pristane ostati u Barceloni uz masno povećanje plaće, to će definitivno bit pokazatelj njegovog karaktera i za mene će bit prekrižen za ostatak života. Znam da to nikog ne zanima, ali meni to znači jer bih se tada totalno razočarao u njega.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

nije njemu do para... jebemti, nego zeli jos nesto osvojiti do kraja karijere, u barci to nece moci budimo realni... nema sanse da barca iduce sezone osvoji ni primeru, a kamoli nesto vise...

Zaradite do 150 dolara dnevno testiranjem aplikacija http://bit.ly/2iPkkYu
15 godina
playjob kaže...

Ako Messi pristane ostati u Barceloni uz masno povećanje plaće, to će definitivno bit pokazatelj njegovog karaktera i za mene će bit prekrižen za ostatak života. Znam da to nikog ne zanima, ali meni to znači jer bih se tada totalno razočarao u njega.

Da mu je samo do para, odavno bi on bio u Cityu ili PSG-u. Oba kluba su mu nudili u proslošti znatno veću plaću nego Barca pa je ostao. A već je i rečeno da City Messiju trenutno ne može ponuditi veću plaću nego što sada ima u Barci.

Realno čovjek ima para za 20 života. Dopizdilo mu je sramoćenje iz godine u godinu u LP što je normalno za igrača koji je toliko gladan trofeja i cilja na najviše domete.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2020 2:45 (antimadridista).
11 godina
antimadridista kaže...
playjob kaže...

Da mu je samo do para, odavno bi on bio u Cityu ili PSG-u. Oba kluba su mu nudili u proslošti znatno veću plaću nego Barca pa je ostao. A već je i rečeno da City Messiju trenutno ne može ponuditi veću plaću nego što sada ima u Barci.

Realno čovjek ima para za 20 života. Dopizdilo mu je sramoćenje iz godine u godinu u LP što je normalno za igrača koji je toliko gladan trofeja i cilja na najviše domete.

Apsolutno, svjestan je da je najbolji još uvijek i ide probati napraviti još nešto dok može sa nekim drugim klubom jer od Barce više nema ništa, još kad čitaš ove gluposti oko dovođenja koje kakvih Winyalduma, Depaya ma daj molim te. Tri godine za redom sramoćenja u LP umjesto da takav igrač stvara rekorde sa svojim klubom, klub,uprava trener i panjevi od igrača su mu priuštili tri negativna rekorda, tri sezone za redom, 4:1 pobjediš pa popušiš 3:0 i ispadneš iz 1/4 finala LP nikad se nikom nije dogodilo, pa iduća sezona pobjediš 3:0 pa izgubiš 4:0 u 1/2, nikome se nikad nije dogodilo. I onda ovih 8:2 u 1/4 šlag na tortu pa jel mu to treba, čovjeku koji u karijeri osvojio 6 zlatnih lopti, 6 zlatnih kopački, 34 trofeja i direktno bio uključen preko 1000 golova, 704 gola i 298 sistencija. Da on ima 28 godina pa da se tu još neke stvari mogu popraviti, zagazio je u 33 godinu, debilna uprava na čelu kluba, pare od kluba otišle na krive igrače, igrači koji su vrijedili barem 30,40 mil prije godinu dvije danas odlaze besplatno, pola tima igra preko kurca, čak i da dođe odma nova uprava bar 2 godine bi trebalo da se sve popravi i izbalansira. Zato je najlakše otići i spasit ovo malo karijere što je ostalo u drugom klubu. I ne treba ga kriviti za to i kapetan ne napušta brod koji tone, brod je odavno potonuo još protiv Rome :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2020 3:08 (BeLLicus).
8 godina
protjeran
exer1234 kaže...

nije njemu do para... jebemti, nego zeli jos nesto osvojiti do kraja karijere, u barci to nece moci budimo realni... nema sanse da barca iduce sezone osvoji ni primeru, a kamoli nesto vise...

đizs krajst ako ti je do osvajanja titula igraj besplatno u city ,bayern ili liverpool, a ne sapunice isusove i još 100 mil bruto plaće 

11 godina
neampojma kaže...
exer1234 kaže...

đizs krajst ako ti je do osvajanja titula igraj besplatno u city ,bayern ili liverpool, a ne sapunice isusove i još 100 mil bruto plaće 

Pa sapunica je jer ga Bartomeu ne pušta i kako će ga neki klub potpisat kad mu ovaj neda raskid ugovora trazi 700 mil za njega. Ne ide to samo tako jbt... 

8 godina
protjeran
BeLLicus kaže...
neampojma kaže...
exer1234 kaže...

Pa sapunica je jer ga Bartomeu ne pušta i kako će ga neki klub potpisat kad mu ovaj neda raskid ugovora trazi 700 mil za njega. Ne ide to samo tako jbt... 

cmon preseravanje sa obe strane, na kraju ćemo saznat istinu za 30 godina 

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mnogi su ovdje izjavljivali da Messi odlučuje koga će se dovesti u Barcelonu, ako ne direktno, zasigurno indirektno i da se njegove želje ispunjavaju. No, onda dolazimo do zaključka da je upravo taj Messi jedan od glavnih krivaca za debakle u svim natjecanjima u zadnje 3 god. Stoga, nema pravo se buniti. Ili ima, s tim da prizna svoje pogreške. Ne znam, prosudite sami.

Nakon odlaska Neymara, koliko je igrača kupljeno? Koliko je love potrošeno? A pogodilo se samo sa De jongom. Ostalo je ništa koristi. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2020 9:21 (matrix777).
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Eto optimistican sam , ne moze gore svakako od 0 trofeja i 8-2 u jednoj utakmici.

Bayern sa Goretzkom kojeg nitko na svijetu nije smatrso ozbiljnim igracem,Starim Mullerom,Boatengom koji je losiji od svih nasih stopera,Comana i Perisica na krilu...Alaba...Nisu to najbolji igraci na svijetu.

Moze se i bez njih.

A što ti to onda govori kad nas takav Bayern i Lpool razbiju? Kakav je onda naša ekipa?

Može se i bez njih (zvijezda)? NE MOŽE! Imamo li primjere da se može ili ne može? Pričamo o Barceloni, ne o drugim klubovima. Ne može. Barcelona jednostavno mora imati barem 3 igrača u klubu od trenutnih top 10 na svijetu. Odlaskom Messija, nemamo nijednog. 

11 godina
protjeran

Vise bi volio da Messi ode nego da ostane . Pogotovo ako ce City ponuditi 200miliona.

Nakgori slucaj je da Messi ostane, seta po terenu bez imalo volje, ne dovedu se prava pojacanja, i dogodine ode besplatno

8 godina
protjeran
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Moze se i bez njih.

A što ti to onda govori kad nas takav Bayern i Lpool razbiju? Kakav je onda naša ekipa?

Može se i bez njih (zvijezda)? NE MOŽE! Imamo li primjere da se može ili ne može? Pričamo o Barceloni, ne o drugim klubovima. Ne može. Barcelona jednostavno mora imati barem 3 igrača u klubu od trenutnih top 10 na svijetu. Odlaskom Messija, nemamo nijednog. 

nekad je barcelona imala u finalu lige prvaka 8 igrača iz la mesaje, a danas je kao i bilo koji klub, daj 100 mil za novog igrača pa šta bude 😁

15 godina
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Moze se i bez njih.

Nebude se sigurno šetao po terenu.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
11 godina
FC Barcelona

Pojavila se informacija da je Messijev otac po prvi puta u ovoj sagi izjavio da Messi razmatra opciju da ostane u Barceloni još godinu dana.

Izvor informacije je Cuatro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2020 12:41 (playjob).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Imali smo MSN , pa su se osramotili od PSGa,Atletica,Juvea i ostalih.Cak ni gol u gostima nisu dali.

Toliko o individualnom rjesavanju.

15 godina
FC Barcelona

Nek ostane još godinu dana da se možemo od njega oprostiti dostojanstveno. Jebeš pare i sve, jednostavno bi bilo užasno ružno da sve završi na ovakav način.

11 godina
FC Barcelona

Navodno i Umtiti ide besplatno iz Barcelone. Nema zainteresiranih klubova za njega, piše Cadena SER.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice