FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona

Ma znam, ali svejedno mi zivce kida 

MES QUE UN CLUB
15 godina
CoLLo kaže...

Ma znam, ali svejedno mi zivce kida 

Mene Suki živcira. U prvoj minuti dobije žuti karton. Skoro čovjeku ruku otkinuo sa ramena.

All truly great thoughts are conceived by walking.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

suđenje u la ligi gore nego u 1 županijskoj kod mene u slavoniji

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj Suki je stvarno specijalac, ali odigrao je za sad iznad svog prosjeka, bilo je tu i dobrih lopti, asistencija, trke i svega ali mu onaj žuti nije trebao. Sve u svemu utakmica melem za oči, brz tempo, s gola na gol, puno dobrih poteza. 

A što reći za poništen gol, namirisali su krv onim zadnjim remijem s Valencijom pa idu po još, žalosno da se sudi zaleđe a pola metra izvan je bio.

Nadam se pobjedi, bolji smo, Celta udara na kontre mada imaju i igru neku, dosta dodavanja, nisu loši.

15 godina

Kakva akcija za drugi gol. Kao u malom nogometu.

13 godina
protjeran
pique je najgori stoper u barceloninoj povijesti
15 godina

Još jedan bezvezan gol. Jadna li obrane..

13 godina
protjeran
pa taj pique je idiot hahahahahahaha
13 godina
FC Barcelona

U dvije utakmice, dva cista gola nam se ponistavaju, i time gubimo 4 boda. Smijesno smijesno

MES QUE UN CLUB
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Znaci ako Real dobije oba clasika onda je prvak, opet, prelako. HVALA MADRID!!!

Eye In The Sky
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pljacka se nastavlja. Kako stvari stoje ovo ce biti jos jedna ukradena sezona.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta, iako je Celta odigrala odlično trebali su ovo dobit, hebiga da se Umtiti nije ozlijedio u onom duelu vjerojatno do gola ne bi došlo, isto tako da nisu poništili onaj prvi ko zna kako bi tekla utakmica, ali to je sve šta bi bilo kad bi bilo. Dog god je Barca prva ne treba stvarati nervozu, Reala isto danas očekuje teška utakmica, a i Valencia će kad tad kiksati. 

Suarez napokon odigrao fantastičnu utakmicu, uz pogodak stvarno ga je bilo svugdje, dijelovi je lopte odlično, rijetko ih je gubio, eto jedina mrlja je taj glupavi žuti karton. Ako ovako nastavi plus kad se Dembele vrati bit će to još i bolje.

Izgleda Umtiti najvjerojatnije 2 mjeseca out, propušta i Klasikom u tom slučaju. Stvarno kad jednom krene nešto loše onda i sve ostalo se samo nagomila, nadam se da ipak nije toliko strašna ozljeda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 15:39 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Lol. Real ne može dobit mrtvu mačku, a ne dva el classica 

14 godina
neaktivan
Ah kad bi bili sposobni pobijedit kad se barci ukradu bodovi možda bi i bilo nešto od toga 😂
Bog,hrvati,real madrid i evil access!
14 godina
lithiumion kaže...
Evil Access kaže...

Lol. Real ne može dobit mrtvu mačku, a ne dva el classica 

Gledao sam onu utakmicu sa Valencia-om, i što je je, ukraden je gol vama! 

Nisam gledao prošlu utakmicu, nisam bio tehnički u mogućnosti, ali ako je kao i prošlu, nepravda! 

Ali, da Real Madrid citiram te kolega; "ne može dobiti mrtvu mačku", ne stoji, nikako! 

Ako ništa, zaustavljanje akcije gdje dva igrača Real Madrid-a idu kontra jednog na gol, a sudac istu prekida zbog prekršaja na Modriću ?????

Ako je do kartona, mogao ga je slobodno dati i u nastavku, nakon završene akcije, bio ili nebio postignut gol, se slažete kolega?! 

A i nije problem priznati da je jučer bio prezentiran "AUTOBUS" ispred šesnaest metara, duplo betoniran! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije trebao zaustaviti akciju ali bilo je čisto zaleđe tako da.... ima nekakve pravde 

8 finih bodova smo ispred, igra je ok, suci nas zakinu za poneki gol ali već sam naviknut na to, haha. Već i meni Pique ide na neku stvar ali Umtiti je bio glavni krivac za prvi gol kad je ispao na centru i onda se vraćao ko baba natrag, da je sprintao stigao bi se vratiti i izbaciti nakon obrane Ter Stegena. I onda na kraju se ozlijedi radi čega Celta stvara priliku i gol ali jučer je jednostavno bila jedna od onih utakmica koja nije suđena da ju dobiješ koliko god prilika stvorio.

8 godina
neaktivan
drummond kaže...

Nije trebao zaustaviti akciju ali bilo je čisto zaleđe tako da.... ima nekakve pravde 

8 finih bodova smo ispred, igra je ok, suci nas zakinu za poneki gol ali već sam naviknut na to, haha. Već i meni Pique ide na neku stvar ali Umtiti je bio glavni krivac za prvi gol kad je ispao na centru i onda se vraćao ko baba natrag, da je sprintao stigao bi se vratiti i izbaciti nakon obrane Ter Stegena. I onda na kraju se ozlijedi radi čega Celta stvara priliku i gol ali jučer je jednostavno bila jedna od onih utakmica koja nije suđena da ju dobiješ koliko god prilika stvorio.

Da, faul je morao svirati jer: Radio MARCA: Ronaldo is offside, there's no advantage.
Uglavnom, Bilbao je tesko ostecen jer je Ramos cist penal napravio. Al dobro, zna svak da a nece svirati. Tim vise sto je Ramosov prvi zuti mogao lako biti crveni jer je ispa na direktno na igraca samo sa ciljem da ga udari. Druga stvar je sto invalidi u Realu ni toliku pomoc sudija ne znaju iskoristiti.
Ove godine nam ociledno spremaju isto sto su radili i prošle. Nadam se samo da cemo izdrzat i sve buduce kradje, a bice ih dosta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 15:24 (Barcelonista).
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

... "AUTOBUS" ispred šesnaest metara, duplo betoniran! 

Kad je Real igrao "autobus" i kontre, tada ste govorili "taktika, bitni su bodovi, pobjeđujemo, sve ćemo osvojiti pod Special Oneom itd itd" .. i to je bilo ok jer vas je vodio Mourinho, a ne tamo neki Jose Ziganda? Ali kad drugi klub tako igra, onda to nije lijepo? Protiv Barcelone zadnjih 12-13 godina se igra autobus svaku utakmicu i kad je tko to komentirao? Juve ušao u finale lige prvaka prošle godine odigravši autobus u uzvratu? I što s time? Taktika. 

Ali stavljati u isti post, taktiku i loše suđenje je apsurd. Ili je sudac kriv što je Bilbao igrao "autobus"?  

offtopic: 
Gledao jučer Arsenal i Man Utd od 20. min.. koje smeće od ekipe je Man Utd i Mourinho kao trener. Imam par prijatelja navijači Man Utda, Liverpoola i Chelseja i kad mi kažu EPL je jači od La Lige, u EPL gostuješ kod zadnjeg i jedva uzmeš bodove. Pa da naravno, kad imaš smeće ekipu kojoj bi jučerašnja Celta Vigo dala 3-4 komada s po' snage. (naravno mislim na United)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 15:47 (lithiumion).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadajmo se sa Barcom.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan

Tako si govorio i kad je Turan dolazio. Nikad ne znaš kako će se tko snaći. Šta ako Dembele bude nijansu dvije bolji od delufea?

14 godina
Barcelonista kaže...

Da, faul je morao svirati jer: Radio MARCA: Ronaldo is offside, there's no advantage.

Ne. Sudac je morao pustiti akciju, pa ako bi pomoćni označio zaleđe onda vratiti loptu na mjesto faula. To je greška suca i gotovo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo kao što sam i rekao, i Real i Valencija će ispustit bodove. Tek sad još više možemo žaliti za remijem ali opet nije ni ovo loše.

Očekujem jednog stopera na zimu, em je Umtiti out 2 mjeseca, em je Mascherano najavio odlazak na kraju sezone, a možda i na zimu. Ostajemo na Vermaelenu koji je odigrao 5 utakmica u 2 sezone i toplo-hladno Piqueu. Nadam se da obrana neće sad popustiti kad je potrebno.

12 godina

Steta za Umtitija, a Mascherano nek ide i nek povede Piquea sa sobom. Samo koga dovesti??

10 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Steta za Umtitija, a Mascherano nek ide i nek povede Piquea sa sobom. Samo koga dovesti??

ćorluku.

13 godina
protjeran
arhur u 39 utakmica ima 1 gol i 1 asistenciju, nismo normalni ako ga kupimo.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

valverde odmara glavne igrace i daje priliku denisu, pacu i ostalima! svaka cast, potpuno podrzavam rotacije!

15 godina

Postava Barce; 

13 godina
protjeran
odlicna igra za sada
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj Mbappe je strahota...Kako momak igra

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan
FC Barcelona