Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Dinamo 2010/11
Šef kaže...
Ali teško da će otić... Da on smeta ovima u klubu - davno bi ga potjerali...

Gle nije on bez veze onom novinaru rekao: "J.... ti Joca Amsterdam mater!" On je Joca Amsterdam za Dinamo. Sve je to mafija. Okruzio se podobnima koji kad on prica zure u pod i sute. A rjesenje problema u rukavu drze mediji i "krivi" navijaci. Jer totalnom medijskom blokadom i praznim tribinama ovog narcisoidnog lika moze se istjerat. Jer njemu je najbitnije da ga se slusa, da mu se daje paznje. Pogledaj sve njegove pressice i slusaj malo izjave. Uvjek je Zdravko Mamic zasluzan za bilo kakav uspjeh Dinama, a trener za neuspjeh. Trecina presice je o problematici kluba a ostale dvije trecine o njemu i njegovim problemima ili zaslugama. Najgore od svega kad ga netko pokusa nedaj boze kritizirat. Uvjek ce rec da je taj netko protiv Mamica, Dinama, Zagreba a onda na kraju i protiv Hrvatske. Bolesno, jako jako bolesno.

P.S.: a majmuni bez mozga kojima je bitnije na tekmu otic da bi poslije demolirali ZETov tramvaj (vjerojatno nit nisu iz Zagreba), Podrzavaju takvog nekulturnog lika, jer su sami takvi i sanjaju da i oni mogu stat pred novinare i vrijedjat sve zivo kak im se sprdne. S obzirom da to ne mogu vuku se ko psi po koje kakvim sajtovima i forumima i trolaju, vrijedjaju i podrzavaju svog idola. Nis drugo nego nekultura i pomanjkanje zdravog razuma i pameti.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Jedino pitanje koje ostaje je koga oni sad imaju jos za dovest na trenersko mjesto.Mozda vratit Kurcica?Nesto se prica da se razmislja o Pamicu,al ne kuzim kak bi ta 2 temperamenta (Mamic,Pamic) funkcionirala.Sve mi smrdi da ce vratit Jurcica,a ovaj ce ko pickica dopuzat natrag

15 godina
protjeran
Arnold Šrafncinger kaže...

Jedino pitanje koje ostaje je koga oni sad imaju jos za dovest na trenersko mjesto.Mozda vratit Kurcica?Nesto se prica da se razmislja o Pamicu,al ne kuzim kak bi ta 2 temperamenta (Mamic,Pamic) funkcionirala.Sve mi smrdi da ce vratit Jurcica,a ovaj ce ko pickica dopuzat natrag

Ili Karacic? http://www.index.hr/sport/clanak/pamic-i-karacic-glavni-kandidati-za-zajecova-nasljednika-tko-bi-mogao-odbiti-dinamo/506134.aspx

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

BBB najavljuju bojkot i danas u 12 ce Mamic objaviti tko je novi trener Sportske

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Simic zavrsio karijeru. Trenera niti na vidiku. Super!

17 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

BBB najavljuju bojkot i danas u 12 ce Mamic objaviti tko je novi trener Sportske

Kad bi barem Boysi uspjeli vratiti Zajeca na mjesto trenera s bojkotom utakmica i istjerati mamica iz Dinama zauvijek. To bi bilo preljepo, ali to je, nazalost, daleko od realnosti.

Tesko da ce doci "novi" trener. Mislim da ce vratiti Jurcica i onda ce on opet imati ispade pred novinama da je osvojio ligu 2 godine za redom itd, itd..

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 13:10 (Lion King).
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Šef kaže...
Ali teško da će otić... Da on smeta ovima u klubu - davno bi ga potjerali...

Gle nije on bez veze onom novinaru rekao: "J.... ti Joca Amsterdam mater!" On je Joca Amsterdam za Dinamo. Sve je to mafija. Okruzio se podobnima koji kad on prica zure u pod i sute. A rjesenje problema u rukavu drze mediji i "krivi" navijaci. Jer totalnom medijskom blokadom i praznim tribinama ovog narcisoidnog lika moze se istjerat. Jer njemu je najbitnije da ga se slusa, da mu se daje paznje. Pogledaj sve njegove pressice i slusaj malo izjave. Uvjek je Zdravko Mamic zasluzan za bilo kakav uspjeh Dinama, a trener za neuspjeh. Trecina presice je o problematici kluba a ostale dvije trecine o njemu i njegovim problemima ili zaslugama. Najgore od svega kad ga netko pokusa nedaj boze kritizirat. Uvjek ce rec da je taj netko protiv Mamica, Dinama, Zagreba a onda na kraju i protiv Hrvatske. Bolesno, jako jako bolesno.

P.S.: a majmuni bez mozga kojima je bitnije na tekmu otic da bi poslije demolirali ZETov tramvaj (vjerojatno nit nisu iz Zagreba), Podrzavaju takvog nekulturnog lika, jer su sami takvi i sanjaju da i oni mogu stat pred novinare i vrijedjat sve zivo kak im se sprdne. S obzirom da to ne mogu vuku se ko psi po koje kakvim sajtovima i forumima i trolaju, vrijedjaju i podrzavaju svog idola. Nis drugo nego nekultura i pomanjkanje zdravog razuma i pameti.

Evo ovdje je napokon došlo na vidjelo prava slika  jednog "navijača" nekog hrvatskog kluba, (bilo to Hajduka ili nekog drugog kluba) koji puca od ljubomore prema Dinamu zato što "njegov" klub nemože ništa osvojiti. To sam i mislio, no nisam htio ništa napisati ali ovo je konačna potvrda.

Još jedna stvar, ti svu pozornost skrećeš prema Mamiću. Jesi ti zaljubljen u njega a on ti ne uzvraća ljubav pa moraš ovako? Smijeh Koliko ja znam, ovo je tema Dinamo 2010/2011  a ne Mamić Topic, no ti stalno nekako uspjevaš Mamić ovo, Mamić ono. Jel  se to meni čini ili je to zaista opsjednutost? Još i vrijeđaš tu. Bolje ti idi pajkiti, kokoši su davno legle........jer vidim da o nogometu znaš koliko i Šef - nada, niente, ništa, zero, nicht. Smijeh

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Kaj mislite jel ima kakve šanse da dođe Ćiro,po meni jedino on bi bio pojačanje.

15 godina
protjeran
Kora kaže...
Tallahasee kaže...

P.S.:a majmuni bez mozga kojima je bitnije na tekmu otic da bi poslije demolirali ZETov tramvaj (vjerojatno nit nisu iz Zagreba), Podrzavaju takvog nekulturnog lika, jer su sami takvi i sanjaju da i oni mogu stat pred novinare i vrijedjat sve zivo kak im se sprdne. S obzirom da to ne moguvuku se ko psi po koje kakvim sajtovima i forumima i trolaju, vrijedjaju i podrzavaju svog idola. Nis drugo nego nekultura i pomanjkanje zdravog razuma i pameti.

Evo ovdje je napokon došlo na vidjelo prava slika  jednog "navijača" nekog hrvatskog kluba, (bilo to Hajduka ili nekog drugog kluba) koji puca od ljubomore prema Dinamu zato što "njegov" klub nemože ništa osvojiti. To sam i mislio, no nisam htio ništa napisati ali ovo je konačna potvrda.

Još jedna stvar, ti svu pozornost skrećeš prema Mamiću. Jesi ti zaljubljen u njega a on ti ne uzvraća ljubav pa moraš ovako? Smijeh Koliko ja znam, ovo je tema Dinamo 2010/2011  a ne Mamić Topic, no ti stalno nekako uspjevaš Mamić ovo, Mamić ono. Jel  se to meni čini ili je to zaista opsjednutost? Još i vrijeđaš tu. Bolje ti idi pajkiti, kokoši su davno legle........jer vidim da o nogometu znaš koliko i Šef - nada, niente, ništa, zero, nicht. Smijeh

Cool Ti se vrijedjat nit ne mozes, jer se nema sta uvrijedit. Kus!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 15:55 (Tallahasee).
15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Kaj mislite jel ima kakve šanse da dođe Ćiro,po meni jedino on bi bio pojačanje.

mlinarić, deverić, cerin, vabec...

to bi bila pojačanja.

Worry gives a small thing a big shadow.
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Još jedna stvar, ti svu pozornost skrećeš prema Mamiću. Jesi ti zaljubljen u njega a on ti ne uzvraća ljubav pa moraš ovako?  Smijeh Koliko ja znam, ovo je tema Dinamo 2010/2011  a ne Mamić Topic, no ti stalno nekako uspjevaš Mamić ovo, Mamić ono. Jel  se to meni čini ili je to zaista opsjednutost? Još i vrijeđaš tu. Bolje ti idi pajkiti, kokoši su davno legle........jer vidim da o nogometu znaš koliko i Šef - nada, niente, ništa, zero, nicht. Smijeh

¸Pa naravno, kad je Mamić = Dinamo... Reci nešto protiv Mamića, odmah si uvrijedio Dinamo i Hrvatsku...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ajmoooo! Evo zaljubili se i Jaca, Josipovic i porezna uprava u spodobu. A i ono najbolje krivi navijaci, bit ce bojkot..... ajmoooo! Cool Eto samo se nadam da ce bit vrlo skoro kad cemo pratit Dinamo i trenera, a ne upravu.

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Kora kaže...
Tallahasee kaže...

P.S.:a majmuni bez mozga kojima je bitnije na tekmu otic da bi poslije demolirali ZETov tramvaj (vjerojatno nit nisu iz Zagreba), Podrzavaju takvog nekulturnog lika, jer su sami takvi i sanjaju da i oni mogu stat pred novinare i vrijedjat sve zivo kak im se sprdne. S obzirom da to ne moguvuku se ko psi po koje kakvim sajtovima i forumima i trolaju, vrijedjaju i podrzavaju svog idola. Nis drugo nego nekultura i pomanjkanje zdravog razuma i pameti.

Cool Ti se vrijedjat nit ne mozes, jer se nema sta uvrijedit. Kus!

I onda prije par postova napiše da me stavio na ignore, hahhah, to sve govori o tebi liče. I još nastavlja s vrjeđanjem.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Kad nisi ulogiran vidis sve postove. Sjedi, jedan. Cool

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

Kad nisi ulogiran vidis sve postove. Sjedi, jedan. Cool

pa, da a ti namjerno nelogiran dođeš i hoćeš da vidiš šta sam napisao da bi se mogao još malo svađati.........

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Dinamov novi trener je:

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

nema spasa za tebe liče.........

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...

nema spasa za tebe liče.........

Kaj si reko, ko bi se non stop svadjao? Imas TD u zadnja tri dana, ko Maminjo kose na glavi. GRO! Cool

EDIT: kaj se slike tice. Da sam je bar postao pod temom "Smijesne slike", vecini bi bila smijesna. Ovdje su vidim neki i smisao za humor izgubili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 0:01 (Tallahasee).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

talahasee kaj ti već nije dojadio maminjo,pređi malo na ušljavog ili kak se već naziva onaj kontra, EDIT     onda samo lupaj dalje

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 0:17 (muhaqeri).
15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

talahasee kaj ti već nije dojadio maminjo,pređi malo na ušljavog ili kak se već naziva onaj kontra

Koji god novinski sajt da pogledas, bit ce ti jasno. BBB su se po svemu odlucili na bojkot (iako nema nista sluzbeno). Nije mi dojadio nit ce mi dojadit dok se ne makne. Mozda ti je to tesko za shvatit, ali eto, bez da se ti naljutis ja ne znam kak da ti objasnim. Evo npr. ak si iz Zagreba: http://www.index.hr/sport/clanak/mamica-dinamo-i-zagrepcane-treneri-kostali-vise-od-2-milijuna-eura/506271.aspx Pa to je vec valjda dvadeseti clanak o Mamicu, samo danas. Znaci svi su se odlucili rjesit tog lika. Ocito je fakat bilo dosta.

15 godina
neaktivan

gle,jasno je da uvijek neko usmjerava BBB,novinare,kad se oće nekoga maknuti,nije me briga,znam da sam i sam 89. ili neznam točno bio na utakmici kad smo skandirali STIPE ŠUVAR da nisam znao zbog čega,hebe mi se ,znam da nema niko muda da ga makne pa idu na ovaj način

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

gle,jasno je da uvijek neko usmjerava BBB,novinare,kad se oće nekoga maknuti,nije me briga,znam da sam i sam 89. ili neznam točno bio na utakmici kad smo skandirali STIPE ŠUVAR da nisam znao zbog čega,hebe mi se ,znam da nema niko muda da ga makne pa idu na ovaj način

Skandiralo se Suvaru jer se protivio Milosevicu. Kaj se usmjeravanja tice, boysima se zgadila smjena Zeke, a novinarima psovanje majke i stosta jos. Niko nikog ne usmjerava, jednostavno se stvara kriticna masa, ako vec nije.

15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
muhaqeri kaže...

Skandiralo se Suvaru jer se protivio Milosevicu. Kaj se usmjeravanja tice, boysima se zgadila smjena Zeke, a novinarima psovanje majke i stosta jos. Niko nikog ne usmjerava, jednostavno se stvara kriticna masa, ako vec nije.

gle,kasnije sam i ja shvatio zašto smo skandirali S.Š. ali hoću reći da se preko stadiona uvijek vodila politika i interesi a navijači su usmjeravani,uvijek se traži pedro,ne vjerujem novinarima pogotovo,ti se sa time ne slažeš i to je u redu,meni se neda nikoga zastupati

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

gle,kasnije sam i ja shvatio zašto smo skandirali S.Š. ali hoću reći da se preko stadiona uvijek vodila politika i interesi a navijači su usmjeravani,uvijek se traži pedro,ne vjerujem novinarima pogotovo,ti se sa time ne slažeš i to je u redu,meni se neda nikoga zastupati

Ne zastupam nikog, ne klanjam se nikom. Ja sam protiv. Ali ne Dinama, ne kluba, jer jedan covjek nije klub.

Kaj se novinara tice, stari moj, ne mozemo bit na licu mjesta i cut svojim usima. Jako cesto i previse puta novinari seru, ali ima i previse video zapisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 1:25 (Tallahasee).
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ispricavam se na duplom postu Namigiva

Eto postalo je sluzbeno. BBB su izasli s priopcenjem: http://www.vecernji.hr/vijesti/ujedinjeni-bbb-porucili-mamicu-odlazi-dosta-je-clanak-177676

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11
17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Zoran Mamić: Dovodimo stranca

Vincente del Bosco

Peace and Love _ Frankenstein Build
17 godina
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

I Zidak je popi..... Mislim do sada jedini koji je u svim situacijama podrzavao Dinamo. Ko god da je pravi krivi navijac Dinama, mislim da na njegove clanke nema puno zamjerki. I njemu je Zekina smjena prelila casu. Znaci ipak je - DOSTA! Za sve koji barem malo vole Dinamo.

16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

I Zidak je popi..... Mislim do sada jedini koji je u svim situacijama podrzavao Dinamo. Ko god da je pravi krivi navijac Dinama, mislim da na njegove clanke nema puno zamjerki. I njemu je Zekina smjena prelila casu. Znaci ipak je - DOSTA! Za sve koji barem malo vole Dinamo.

Baš me zanima da li se Kora slaže s time...Osmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice