Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.013
|
čitano: 8.156.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...

Da ali vi niste ni doktori ni simeon panda,a gledajući slike pojedinaca,ni vježbači. Na netu ima svega i svačega,sinoć piše da je jabuka zdrava,drugi dan da nije.

Kao i vi pojedninci koji tvrdite da liku od 50kg ne treba gejner jer će se umastit,a niti ne znate šta je gejner nego vam je neki lik na nekom forumu napisao da je gejner bacanje para,i sad vi tu kopirate

A di sam ja sta njemu napisao za gainer ? Nisam bio u temi konkretno da nekome savjetujem barem mjesec dana vec sam samo odgovorio na tvoju izjavu.

Gaineri su realno bacanje para,prava hrana iznad svega,inace je jako zdravo unositi gaineri koji je pun dekstroze pa ujutro odmah malo gusteracu sokirati sa 50-100 gr secera,poslije treninga itd.,

https://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/Gaineri.aspx

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

gainer je isto obicna kalorija, nista vise... Ali 4000 kcal je za 50 kg lika, previse!!! u startu.. Treba postepeno dizati kalorije, a ne odmah na 4000.. jer ce se samo mastiti .tijelo jednostavno NE MOZE iskoristiti suficit od 1000+ kalorija (1500 prije bih rekao)

16 godina
Rast mišića i visina

3000 kcal na 50kg i 175 je sasvim dovoljno za debljanje , i ne vidim kakav je to problem unijeti 1000kcal ,evo ja sam sada pojeo 500g tjestenine ,umaka s meson ,jedan jogurt i malo kruha ,nikakav problem ,a za pocetak uopce nije ni bitno po meni da to bude clean bulking ,ne bas najesti se 500g secera ali ovako nesto kao sto sam ja naveo mislim da je ok ,uz vjezbanje po mogucnosti sa sto vecim tezinama , kile dolaze bez problema , previse filozofiranja ne vodi nicemu , kad bude sam vidio po tijelu da se previse masti skuplja ,malo stanes ,vise proteina ugljikohidrata cisto da odrzis tezinu ,skines malo masti i opet ,kroz godinu dana bez problema se dode do neke tezine koju zelis ne ocekuj sada bas da ces imati 175 i 75 ali 65 je lako moguce i izgledat ces poprilicno dobro a i imati ces sa cime raditi u buducnosti 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

http://polleosport.hr/sportska-prehrana/gaineri/myomax-4540-g

E ovo je gejner,onome kome lova nije problem,ovaj je u samim vrhu gejnera.

ko želi kvalitetnu mišićnu masu ovo je best proizvod, zaboravite na one jeftine gejnere.. 

prošle godine uz ovaj proizvod i sređenom prehranom sam dobio nekih 5 kilograma u 20 dana,nakon što sam ga prestao koristit ispišao sam vodu koji je navuko kreatin i ostalo je nekih 4 kila...bomba

17 godina
Rast mišića i visina

kolika graja oko gainera i kalorija...

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne uzimajte nikakve gejnere, s njima samo nabijate salo oko stomaka i slaufe, jer su sami seceri i zaslađena smeca.

14 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

Ne uzimajte nikakve gejnere, s njima samo nabijate salo oko stomaka i slaufe, jer su sami seceri i zaslađena smeca.

Znaci ako pijem samo gejner i ne jedem nista osim toga i dalje ce mi ici direkt u salo jel?

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

hvala na upozorenju,možda si spasio neke članove da ne budu pretili,masni i unište si svoj izgled zbog faking gejnera

14 godina
DuMe kaže...

ko želi kvalitetnu mišićnu masu ovo je best proizvod, zaboravite na one jeftine gejnere.. 

prošle godine uz ovaj proizvod i sređenom prehranom sam dobio nekih 5 kilograma u 20 dana,nakon što sam ga prestao koristit ispišao sam vodu koji je navuko kreatin i ostalo je nekih 4 kila...bomba

Kakva je to nekvalitetna mišićna masa? lol

Ti si baš počeo lupati gluposti. Da nisi poludio od svih tih suplemenata?  Ne znači da ako imaš dobar izgled da si pokupio svu pamet svijeta.

13 godina
neaktivan
intexuz kaže...
xFx889 kaže...

Znaci ako pijem samo gejner i ne jedem nista osim toga i dalje ce mi ici direkt u salo jel?

Moras jest jbt, nemos od gejnera zivit, gejner gledaj kao smiksane cokolade i cipsevi i te gluposti, rađe si kupi protein neki a isto kostaju i manje ces potrosit, 30 grama proteina uzimas dok gejner se uzima oko 300 grama, znaci vreca od  400 tinjak kn ti nece ni mj dana trajat.Ako bas zelis gejner onda nemoj pretjerivat s njim, i iskombiniraj ako ti fali koji obrok , dorucak ili nesta. 

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

da, dobio si 4 kg misica u 20 dana.. Taj gainer radi bolje od anabolickih steroida

btw kupovati gainer ciljano je bezveze. OSIM ako si zaista ono mrsav lik, kost i koza,  i bilo koja kalorija ti je potrebna..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 22:45 (exer1234).
14 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

3000 kcal na 50kg i 175 je sasvim dovoljno za debljanje , i ne vidim kakav je to problem unijeti 1000kcal ,evo ja sam sada pojeo 500g tjestenine ,umaka s meson ,jedan jogurt i malo kruha ,nikakav problem ,a za pocetak uopce nije ni bitno po meni da to bude clean bulking ,ne bas najesti se 500g secera ali ovako nesto kao sto sam ja naveo mislim da je ok ,uz vjezbanje po mogucnosti sa sto vecim tezinama , kile dolaze bez problema , previse filozofiranja ne vodi nicemu , kad bude sam vidio po tijelu da se previse masti skuplja ,malo stanes ,vise proteina ugljikohidrata cisto da odrzis tezinu ,skines malo masti i opet ,kroz godinu dana bez problema se dode do neke tezine koju zelis ne ocekuj sada bas da ces imati 175 i 75 ali 65 je lako moguce i izgledat ces poprilicno dobro a i imati ces sa cime raditi u buducnosti 

je pojeo si sigurno 500grama tjestenine odjednom 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
loky4i4 kaže...

Pa ako nije nista jeo cijeli dan, onda nije problem pojest 500 grama

14 godina
neaktivan
xFx889 kaže...

nema sanse da je pojeo lonac tjestenine u jednom obroku

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nema smisla sa vama u raspravu,držite se vi onda svojih metoda "nabijanja" kilaže..  vidi se po vama kako izgledate i koliko svoje "znanje" primjenjujete na sebi.. hehe :)

Ja sam dao momku savjet a sad nek on odluči kak želi.. to je to za mene u vezi gejnera :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

cuj, znanje  i izgled nisu bas toliko povezani... Po tome bi onda Phil Heat bio najveci znalac, dok bi jedan Alan Aragon bio noob :D 

u to kako izgledas, igra mnogo vise faktora

17 godina
neaktivan
xFx889 kaže...
cod4gamer kaže...

Možda 500g kuhane tjestenine, sto bi bilo nekih 150-200g prije kuhanja, ovisno o brasnu...

500g neobrađene tjestenine izađe na 2000cal cca, odnosno na kilu i po kad se skuha...

Da se razumijemo, vjerujem da ima pojedinaca koji mogu toliko pojest, lako moguće da je i OP među njima, u tom slučaju svaka čast.

Ja osobno nikad ne kuham više od 150g, što izađe na vrškom pun tanjur (integralne tjestenine).

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Možda 500g kuhane tjestenine, sto bi bilo nekih 150-200g prije kuhanja, ovisno o brasnu...

500g neobrađene tjestenine izađe na 2000cal cca, odnosno na kilu i po kad se skuha...

Da se razumijemo, vjerujem da ima pojedinaca koji mogu toliko pojest, lako moguće da je i OP među njima, u tom slučaju svaka čast.

Ja osobno nikad ne kuham više od 150g, što izađe na vrškom pun tanjur (integralne tjestenine).

vidis nije mi to palo na pamet.mozda on vaga kuhanu i pecenu hranu hahah

mada cisto sumnjam da je i pojeo uistinu cistih 500grama tjestenine.previse je to za jedan obrok+meso i kruh.

11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ako ti nemozes neznaci da netko drugi nemoze...Ima svakvih ljudi nismo svi isti.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

u 1 obroku jako tesko... u jednom danu, 500 sam jeo bez problema + 500g sira

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

ako ti nemozes neznaci da netko drugi nemoze...Ima svakvih ljudi nismo svi isti.

kilu ipo hrane u jednom obroku je jako tesko i zahtjevno pojest.mozda ako se bavi kakvim prejedanjem u svrhu natjecanja onda svakako al ovako u normalnim okolnostima vrlo tesko da je to istina.

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

kilu ipo hrane u jednom obroku je jako tesko i zahtjevno pojest.mozda ako se bavi kakvim prejedanjem u svrhu natjecanja onda svakako al ovako u normalnim okolnostima vrlo tesko da je to istina.

pa i nije.. REdovito jedem preko 1kg hrane u obroku , svaki dan (pwm) , naravno to je 1.5kg skuhane hrane, a ne 1.5kg mjereno prije kuhanja..

evo sad bas jedem obrok od 750g , sad sam mjerio... i to je okrivno nesto vise od pola obroka kojeg jedem inace.. Dakle 300g mesa, i krumpira.. (a krumpir ima dosta volumena) ,dok se meso vecinom i smanji

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 0:04 (exer1234).
14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

pa i nije.. REdovito jedem preko 1kg hrane u obroku , svaki dan (pwm) , naravno to je 1.5kg skuhane hrane, a ne 1.5kg mjereno prije kuhanja..

a hebemu zivot neka se momak snimi kako jede lonac tjestenine pa cemo rijesit dilemu 

14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

a hebemu zivot neka se momak snimi kako jede lonac tjestenine pa cemo rijesit dilemu 

zavisi .. 1kg kuhane tjesteninie bi mogao pojesti.. 1kg suhe, ne bi..  

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

zavisi .. 1kg kuhane tjesteninie bi mogao pojesti.. 1kg suhe, ne bi..  

tjestenina je zastina.barem meni, sumnjam da bi mogao pojest toliko al ajd mogao bi pokusat

17 godina
exer1234 kaže...
DuMe kaže...

da, dobio si 4 kg misica u 20 dana.. Taj gainer radi bolje od anabolickih steroida

btw kupovati gainer ciljano je bezveze. OSIM ako si zaista ono mrsav lik, kost i koza,  i bilo koja kalorija ti je potrebna..

Ha et, ovaj čovjek ok izgleda, poznat je, firma mu prodaje suplemente, pa opet kaže ..

jer jasno unutra je uglavnom šećer taj koji dodaje "kalorije", nema kompletirane dnevne macro i micro...
Evo i u ovom Dumeovom super najboljem gaineru kojeg je linkao:
"Ugljikohidratni dio mješavina je maltoznoga dekstrina i dekstroze.." moram li prevoditi što je to?
Evo i Rich Piane, znam da je on hodajuća reklama za doping, ali ako je izgled bitan za preporuku... ne priča bezveze:

Dakle svi kažu: gledajte ponajviše papati pravu hranu. Ako suplement predstavlja većinu dnevnih kalorija onda to više nije 
suplement, tj dodatak prehrani - nego je postao glavna prehrana, a to je onda promašena poanta. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 1:07 (overhaul).
17 godina

@Silwncer

Na tvoju masu i visinu je 2500 kalorija na dan nekakav plus od recimo 300 kalorija.
Ako je kila = 7700 kalorija, onda budes u mjesecu od 30 dana nabrao 9000 kalorija = 1.16 KG.
Treniraj redovno i dizi kilazu ovim tempom da ne budes debelo prase. One price o 4k kalorija su stupidne i ako budes tolko unosio onda budes za godinu dana na 85 kila a 25 bude mast. Ako oces biti debela svinja onda se trpaj sa 4k ili ako oce lean bulkat onda odi na 2,5 do maximalno 3k kalorija. Za godinu dana mozes nabrat 14 kila ako si mlad i izgledat ko lean mean fucking machine. 64 kile na 175 cm ciste misicne mase je jebeno dobro, a za dvije godine mozes biti na plafonu (mozes ici iznad toga ali po meni je to za tebe plafon, mozda cak i 75 kila je optimalno) od nekih 80 kg i izgledat bolje od 99% svijetske populacije. Npr. meni je brat od 186 sa 90 kila izgledao losije nego sad kad ima oko 85 a na oba dvije mase je oko 6% masti. Nakon neke mase ljudi pocnu izgledat neprirodno napumpani i to je meni ruzno za vidjet. Jedino ako ciljas na to a to je tvoj izbor.

Bitno je uzet si vremena i sve to odradit planski inace budes do ljeta prestao vjezbat ili se budes do kraja godine uprasio ko debela svinja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 9:28 (NEW_MAN).
15 godina
Rast mišića i visina

kad čovjek posluša što priča ovaj Rich Piana u ovom videu gore, rekao bi da to priča neki dobar dečko sa sela, a u biti lik đankoza totalna, zlouporaba svih supstanci. meni je simpatičan kao osoba, zanimljiv čovjek. a izgleda kao iz nekog stripa o super junacima

http://social.xfire.com/users/kiki3000
15 godina

Prije nego odem danas po myprotein whey...

Jedna anketa; koji okus? (molim samo da glasaju oni koji su probali dotican okus/e, i smatraju ga dobrim)

Inace bi i ja po ocekivanju, otisao na kokos cokolada... Obozavam oboje, al po netu pise da od kokosa ni k.. da nije to to!

5 cokolada-kokos
3 vanilija
0 jagoda
2 cokolada
15 godina
Rast mišića i visina

Moram samo prijavit da sam impresioniran sa Ronnie Colemanom. Mislim vjerovatno je vama to dosadna spika ali ja sam tek ušao u to pa tek sad kužim to. Ono je nešto nevjerovatno. On ne da ima genetiku, on ima genetiku za 3 čovika. Ono je doslovno razbacivanje sa genetikom (pogledajte ga kad je bio mlad). Arnie ima estetiku ima siluetu (što nije problem kad ima skoro metar devedeset) ali onaj Ronnie stvarno ostavlja bez daha. Pa on bi moga glumit svemirca nekog na filmu. I naravno nije sve to samo steroidi i genetika već lik nije normalan kako vježba, sa kojim kilažama radit itd. Životinja od čovika.

Meni je bolji od Phila Heatha i svih ostalih.

http://social.xfire.com/users/kiki3000
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice