Konfigurcija za igre

poruka: 9
|
čitano: 3.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Konfigurcija za igre

molim vas moze li mi ko reci jel ovo dobra konfiguracija ako neko misli da nesto promjenim jer bi mi komp bio bolji za igre bio bi mu zahvalan

maticna:  intel core i 5 atx 2.66 ghz,4 DDR3     cjena 1096 kn

procesor; intel core i 5 750  cjena 1540 kn

graficka: xfx 5850  cjena 2362 kn ili vtx 5850 cjena 2160

memorija 2x kingston ddr3 sd ram 2048 mb 1600MHC  cjena 478kn 478kn

hard d: segate 750 gb cjena 600kn

dvd sony cjena 209

kuciste: inter tech midi tower atx cjena 243 kn

tipkovnica liogitch deluxe 250 84

mis logitech 59

power supp. intertech it e650w cjena 347 kn

monitor imam doma vec pa mi netreba on je 22 na resoluciji 1600

sve me izaslo oko 7500 kn iskreno nembi bas puno diza cjenu preko te

e sad zanima me isplati li se uzet vtx grafixku nisam cua za tog proizvodjaca pa ako mi neko moze rec isplati li se to uzet jer je graficka jeftinija za 200 kn

ovo su cjene iz 1 ducana u splitu pogledat cu naravno na jos mista ali otprilike je to to

hvala na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Konfigurcija za igre

uh slucajno sam posta 2 puta moja greska sorry

16 godina
neaktivan
Konfigurcija za igre

Krivo si napisao proizvođača i model matične ploče.Rađe uzmi tvrdi disk iz Samsungove F3 serije ili od Western Digitala Caviar serije(black po mogućnosti).Najgori dio konfiguracije je definitvno napajanje.Najbolje bi bilo Corsairovo napajanje od 450W,odn.Seasonic,Fortron,Antec...Ne uzimaj šrot napajanja jer samo može poći po zlu.Odmah se vidi kolika mu je učinkovitost ako prodaju 650W za 350Kn.

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfigurcija za igre

Evo ti jedna konfa od ADM-a (oni dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj), ovo je definitivno best buy. S ovime si miran 2-3 godine sigurno Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Evo ti jedna konfa od ADM-a (oni dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj), ovo je definitivno best buy. S ovime si miran 2-3 godine sigurno Namigiva

odlična!

samo što bi ja stavio napajanje cx400 i hard disk samsung f3 1 tb...najbrži hdd!

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
lordlojkus kaže...

odlična!

samo što bi ja stavio napajanje cx400 i hard disk samsung f3 1 tb...najbrži hdd!

Evo uzmi ovo što sam ti složio (uz pomoć stipice_zd). Samo harda nema pa uzmi u Linksu ovaj LINK a ostatak konfe je u slici:

17 godina
odjavljen
lordlojkus kaže...
stipica_zd kaže...
lordlojkus kaže...

odlična!

Evo uzmi ovo što sam ti složio (uz pomoć stipice_zd). Samo harda nema pa uzmi u Linksu ovaj LINK a ostatak konfe je u slici:

ovaj disk mi je baš ružan za razliku od wd-a

15 godina
M4X kaže...

Taj disk je vjerovatno best buy među diskovima. Tako da nije uopće bitno kako izgleda.

16 godina
neaktivan
M4X kaže...

ne izlgeda uopće onako kao na slici, barem ne onaj od 500 gb..ja ga imam...

a i da je ružan, nije važno jer je bolji...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice