Konfiguracija do 7000 kn - Intel

poruka: 89
|
čitano: 11.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
RE: Konfiguracija do 7000 kn - Intel
Zdravac kaže...

Evo, nakon pročitanih svih savjeta, malo je ipak prevagnula konfa sa SSD-om, jer sam si ga oduvijek želio uzeti (ok, bar od prošle godine! Plač

E sad, s obzirm da me ipak muči ovih 400 kn preko 7 000, da li ima jednako kvalitetna matična, ali za ipak malo manje love?
I da li je napajanje od 400 w dosta?

ako nemislis overclockat svejedno ti je koja matična evo jedna best buy koja je podosta jeftinija od ove samo kaj nema sata3 http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_314&products_id=7534  ASRock P55 PRO

i rađe uzmi ove rame jer ti rami 1600mhz netrebaju jer ako ne overclockas proc radit će ti rami na 1333mhz tak da bzvz potroseni novci 

evo uzmi ove od kingmaxa http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=7540

da napajanje ti je dosta jako

evo ustedel si preko 500kn

EDIT: enneloop me prestigao

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 14:27 (BobbyZ).
15 godina
protjeran

nemože taj ram na tu ploču to je dual channel a na te ploče i procesor ide triple channel memorija

nek umjesto tog tvog rama uzme ovo  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_160_246&products_id=6457

15 godina
neaktivan

konfa sa i7 je uglavnom za profi radove, tako da nema smisla davati preko 1000 kn za MBO i 2000 za proc. i5 je čisto dovoljan.

1 x Asrock P55 PRO - Intel P55, socket LGA1156, ATX, Dual Channel 4x
1 x Procesor Intel i5 750, 2.66GHz, 8MB cache, socket 1156
2 x DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
1 x Sapphire HD 5670, 1GB GDDR5 128bit, VGA+DL-DVI-I+HDMI, PCI X
1 x HDD WD 1Tb, 1002FAEX , SATA 6 Gb/s, 64MB Cache, WD Caviar Black
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x CoolerMaster Elite 332, black - silver, (W)191 x (H)421 x (L)484
1 x Corsair SSD 64GB Nova Series, 270MB/s Read 130MB/s Write
7.168,00Kn

a žao mi je što ne stane intelov SSD od 80GB, jer je stvarno vrh.

edit: vidim da ti ne treba pržilica znači to 150 kn manje. ako ti je dosta 500 GB harda onda odi na kantinu sa ovom pločom i grafom, ako ne onda ostavi ovako.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 14:56 (ATiGamer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...

Evo, nakon pročitanih svih savjeta, malo je ipak prevagnula konfa sa SSD-om, jer sam si ga oduvijek želio uzeti (ok, bar od prošle godine! Plač

E sad, s obzirm da me ipak muči ovih 400 kn preko 7 000, da li ima jednako kvalitetna matična, ali za ipak malo manje love?
I da li je napajanje od 400 w dosta?

uzmi ono šta sam ti ja složio samo zamijeni 4850 sa 5670......netreba ti onako skupa matićna koju si ti stavio par postova ispod  pogotovo ako ne misliš OC-at jer je to onda bacanje novaca..i ocu matićnu kad svi već forsiraju taj p55 chipseat http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_314&products_id=7534

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 14:53 (kanta).
15 godina
neaktivan

Evo, poslušao sam savjete; - uz manji HDD Samsung F3 (preporuka kolege Kanta) sam do 7000 uspio ugurati i Intel SSD 80 Gb, sa matičnom grafom i RAMom po preporuci kolege ATIgamer
I još bi sa svoje stare konfe mogao iskoristiti HDD (160 Gb neki, ne sječam se više koji) za nekakve backup podatke...

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 15:19 (Zdravac).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, vezano uz ovu zadnju konfu, da još pitam konkretno, vezano uz full hd - ak netko ima iskustva;

Ako, npr gledam prek satelita (planiram kupiti i SkyStar HD2 karticu) 1 full HD program - Da li ga mogu i snimati, odnosno da li ima dovoljno snage za to?

Isprika svima ak sam malo dosadan, ali eto - za konkretne odgovore možete i doći na pivu! Namigiva

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 16:03 (Zdravac).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...

Ako, npr gledam prek satelita (planiram kupiti i SkyStar HD2 karticu) 1 full HD program - Da li ga mogu i snimati, odnosno da li ima dovoljno snage za to?

naravno da može....ma sam ti pitaj sve što te zanima

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
15 godina
neaktivan

Razlog zašto se nisam pohvalio sa novom konfom je taj što sam ipak morao malo odgoditi kupnju.

sad po 2. puta molim pomoć.

Novac je isti - dakle cca 7 000 kn, ali sad se dvoumim da li ipak uzeti AMD konfiguraciju?!

Molio bih cjenjene forumaše za komentare što mislite o ovoj konfi (dolje slika iz ADM-a)?

Najviše me zanima da li ima jeftinija a isto kvalitetna matična ploča s obzirom da ne mislim raditi OC, ali bi bilo ok da ima USB 3.0 i sata3

Drugo me zanima SSD - 60 GB mi je dosta, ali neznam da li ima dobar kontroler, trim...

Ima koji bolji za cc 1000 kn?

Treće - za HDD mi je bitno da bude tih (za brzinu je tu SSD), pa ak ima koji tiši za tu lovu - može i 500 GB - dovoljno je!

Četvrto - Da li je isplativije uzeti proc. 1055T ili možda 1075T?

Peto - Kartica? 

Šesto - Napajanje? - S obzirom da će mi komp stajati u dnevnoj sobi u ormariću (samo zadnja strana otvorena) mislio sam uzeti ovo - dosta jače nego treba, a s ciljem da će biti tiše.

...ili je još uvijek bolja konfa sa intel procesorom?

Napominjem da igrice možete zaboraviti jer ih jednostavno ne igram! Bitna mi je tišina, a da ipak bude prilično jaka konfa. Prvenstveno će služiti kao HTPC spojen na plazmu, gledanje i snimanje HD sat. programa... render videa s kamere..., 

I bitno mi je da se može regulirati (kontrolirati) brzina vrtnje ventilatora.

Evo, raspišite se - Svaki konstruktivan prijedlog, savjet je dobrodošao!

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 21:53 (Zdravac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, točno kak sam si i mislio - upit je postan u 18.52 jučer, a do sada ni jednog odgovora. Jednostavno u moru tema forumašima se neda čitati ispočetka temu da bi skužili novo pitanje o konfiguraciji na zadnjem postu.

ALI BITNO DA MI JE MODERATOR (F1-Ivo) ZAKLJUČAO NOVU TEMU s upitom. A prije otvaranja teme lijepo sam poslao drugom Moderatoru (LUXX) upit/molbu da ipak otvorim novu. (2 teme o konfiguraciji bi bile u razmaku od 4 mjeseca) - Mislim da bi bilo opravdano.

OK, neću komplicirati - Budem se snašao već!!!

Pozz

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 11:01 (Zdravac).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...

Evo, točno kak sam si i mislio - upit je postan u 18.52 jučer, a do sada ni jednog odgovora. Jednostavno u moru tema forumašima se neda čitati ispočetka temu da bi skužili novo pitanje o konfiguraciji na zadnjem postu.

ALI BITNO DA MI JE MODERATOR (F1-Ivo) ZAKLJUČAO NOVU TEMU s upitom. A prije otvaranja teme lijepo sam poslao drugom Moderatoru (LUXX) upit/molbu da ipak otvorim novu. (2 teme o konfiguraciji bi bile u razmaku od 4 mjeseca) - Mislim da bi bilo opravdano.

OK, neću komplicirati - Budem se snašao već!!!

Pozz

Trebao si samo otvoriti novu temu a ne reaktivirati staru. Ovako su dvije teme sa istim pitanjem preblizu jedna drugoj. Moj odgovor na pitanje ce ici kasnije jer trenutno mi je guzva na poslu. U medjuvremenu ti mogu reci da ti je predlozeno napajanje teski overkill i graficka kartica takodjer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 11:46 (Commodore).
15 godina
neaktivan

Trebao si samo otvoriti novu temu a ne reaktivirati staru. Ovako su dvije teme sa istim pitanjem preblizu jedna drugoj. Moj odgovor na pitanje ce ici kasnije jer trenutno mi je guzva na poslu. U medjuvremenu ti mogu reci da ti je predlozeno napajanje teski overkill i graficka kartica takodjer.

Ma znam ali sam mislio zbog tišine da se neće opteretiti pa neće ni biti bučno!

- inaće, sam sam sklepao konfu čitajući ostale teme!

A bilo bi super kada bi se moglo spustiti cjenovno - Onda bi mi ostalo još za SkyStar HD2 jupiii!

A naći će se tu i tamo nekih zahtjevnijih poslova za grafičku, pa sam mislio nova je serija i bude potrajala prilično dugo (s obzirom da ne igram)

S obzirom da će komp biti u ormariću - mislio sam uzeti neko najjeftinije kučište (cca 100 kn) i skinuti sve stranice ( i tak se neće vidjeti) i onda bi ventilatore naštimao na minimum (ili kak se već podešava)!

A pretpostavljam da Intel konfe sličnih karakteristika nema za te novce?

Ok, čekam savjet...

pozz.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 13:28 (Zdravac).
15 godina
protjeran

Evo, vrhunske performanse, podrska za sve nove standarde (USB 3, SATA 6Gbps), DVB-S/DVB-T kartica, Blue ray player/DVD rewriter + tisina.

Trgovina PROTIS

Bez TV kartice i Blueray playera je ispod 7000

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 18:04 (Commodore).

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Jeftinija verzija (nije za overclock) sa istom TV karticom i DVD umjesto Blueray.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Evo, vrhunske performanse, podrska za sve nove standarde (USB 3, SATA 6Gbps), DVB-S/DVB-T kartica, Blue ray player/DVD rewriter + tisina.

Trgovina PROTIS

Bez TV kartice i Blueray playera je ispod 7000

jednostavno je, UZIMAJ TO i SIGURNO nećeš pogriješiti.....svaka čast Commodore!

the PeRo
15 godina
neaktivan

Aha, prva mi se sviđa.

Imam jedno pitanje vezano uz kučište; - Da li je bolje uzeti neko najjeftinije cca 100 kn i skiniti sve stranice (s obzirom da se neće vidjeti), pa da ima manju zagušljivost zraka jer će komp biti u ormariću, pa se bojim da se ne grije previše!

Da li će predloženi RAM raditi na 1600 ili 1333 ( s obzirom da ne planiram OC)?

I oš jedno pitanje; može li se bolje/brža konfa složiti za iste novce ali Intel?

U biti; Šta mi je bolje uzeti?

I još jedno pitanje za napajanje - Dečko iz dučana mi preporučuje SCYTHE 600 W sa 14 cm ventilatorom, pa me zanima koje je kvalitetnije?

Danas sam malo obišao dućane tu u VŽ, pa jedni preporučuju Intel i5, a drugi AMD!

btw. hvala na preporuci!

btwbtw. od tunera ću uzeti SkyStar HD2, DVBT mi ima plazma.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:05 (Zdravac).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...

Aha, prva mi se sviđa.

Imam jedno pitanje vezano uz kučište; - Da li je bolje uzeti neko najjeftinije cca 100 kn i skiniti sve stranice (s obzirom da se neće vidjeti), pa da ima manju zagušljivost zraka jer će komp biti u ormariću, pa se bojim da se ne grije previše!

Da li će predloženi RAM raditi na 1600 ili 1333 ( s obzirom da ne planiram OC)?

I oš jedno pitanje; može li se bolje/brža konfa složiti za iste novce ali Intel?

U biti; Šta mi je bolje uzeti?

I još jedno pitanje za napajanje - Dečko iz dučana mi preporučuje SCYTHE 600 W sa 14 cm ventilatorom, pa me zanima koje je kvalitetnije?

Danas sam malo obišao dućane tu u VŽ, pa jedni preporučuju Intel i5, a drugi AMD!

btw. hvala na preporuci!

btwbtw. od tunera ću uzeti SkyStar HD2, DVBT mi ima plazma.

Nije bolje skinuti sve stranice jer su na stranicama ventilatori koji stvaraju protok zraka u kucistu. hladnije ce ti komponente biti u kucistu sa pravilno postavljenim ventilatorom nego u otvorenom kucistu + sto prigusuje buku graficke i procesora. O zastiti od prasine nema smisla ni govoriti. Pripazi samo da ti u toj polici bude bar 5 cm viska sa lijeve strane i 5cm povise.

Prva konfiguracija je slozena tako da mozes OC-at kad ti se prohtije. Procesor do 4.0 a memoriju do 2000. Ako ne OCas memorija ce ti raditi na 1333 ali razlika u cijeni je tako mala da se sigurno isplati uzeti brzu jer nikad ne znas hoces li u buducnosti trebati jace racunalo, a i kad/ako je budes prodavao vecu razliku ces postici nego sad kad je nova.

Za predlozeno napajanje zaista ne znam. Ja se drzim corsaira godinama i imam samo ugodna iskustva. 140mm ventilator bi trebao znaciti da je tih, ali ja imam jednog 140mm Anteca koji nimalo nije tih, tako da nije pravilo.

I Intel i5 (konfiguracija bi te izasla 200 kn skuplja) i AMD X4 i AMD X6 su vise nego dobri za tvoje potrebe s tim da je X6 u obradi videa (premiere, after efects....) najbolji izbor. Ja imam i5 konfiguraciju no da danas kupujem kupio bi X6 (kojeg nije bilo kad sam kupovao).

Kad vec uzimas TV karticu zgodno bi bilo da ima i DVB-T (posto kostaju otprilike isto) jer ti ona omogucava i snimanje zemaljskog signala (dok gledas jedan program snimas drugi i puno drugih mogucnosti), a to sa ugradjenim tunerom u TV-u ne mozes. TV ti ni ne mora biti upaljen da bi nesto snimio. Racunaj da je u vrijeme utakmica na programu turska sapunica, pa ako imas zenu shvatit ces o cemu pricam :). Ja sam svoju jedvo nagovorio da gleda seriju kad zavrsi utakmica.

Prilikom slaganja drzao sam se ponude jednog ducana i njihovog trenutno raspolozivog hardwarea. Sve se to moze i nijansu bolje sklepat ako ces kupovat na vise mjesta pa sam sastavljat.

15 godina
neaktivan

OK, puno hvala!

Sutra popodne ću otići još jednom do dućana (tu mi je nekak najbovoljniji D-Links) kod nas.

...pa ću vidjeti šta imaju na lageru.

Svakak će biti AMD X6, matična koju si predložio, a ovo ostalo kak budu imali (u okviru onoga što si predložio)

Jedino me još muči grafička jer bi stvaaarno htio ovu novu HD6850, a još ju nemaju u D-Linksu.

Da li se isplati još malo pričekati ili uzeti GTX460 (uzeo bih sa 1GB memorije)?

I mučilo me je ovo sa bukom i hlađenjem, ali si me umirio! ;-)

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 20:50 (Zdravac).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kupujes li za gotovinu ili karticom?

Btw, i GTX460 768MB je prejaka za tvoje potrebe. Karticu iznad 500 kn kupuju jedino igraci jer njihova prednost jedino u igrama dolazi do izrazaja. Sa GTX460 (pa i 450) si miran duze vrijeme a u nekim programima nVidia puno bolje radi od Ati (AMD). Obje imaju podrsku za dx11 a nvidija ima i neke tehnologije i algoritme koje ATI nema. Kupovina jace kartice za tebe je bacanje para.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 22:14 (Commodore).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa mislio sam gotovinom, ali skoro pa nigdje nema popust, pa sam ipak odlucio Dinersom na 6, 7 rata (beskamatno)

A slažem se za grafičku, al sam i siguran da sad jedno vrijeme sigurno neću ulagati u komp. Trebam još i AV reciever, pa zvučnike, ...
Tako da što sad kupim, to je to sljedećih nekoliko godina.
Zdravac

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...
Pa mislio sam gotovinom, ali skoro pa nigdje nema popust, pa sam ipak odlucio Dinersom na 6, 7 rata (beskamatno)

A slažem se za grafičku, al sam i siguran da sad jedno vrijeme sigurno neću ulagati u komp. Trebam još i AV reciever, pa zvučnike, ...
Tako da što sad kupim, to je to sljedećih nekoliko godina.

Ponavljam, za svoje potrebe ne treba ti bolja graficka slijedecih 5 godina. Posto ne igras, Nvidija ti je bolji izbor i da isto kostaju. Ne bacaj pare uzalud.  PROTIS i ADM su ti ducani u kojima ces za gotovinu proci bar 20% jeftinije. ADM ti ima besplatnu dostavu i sklapanje racunala.

15 godina
neaktivan

E, 500 W nebude malo i za tu GTX460?  EDIT: ok, sad vidim po prijašnjim postovima da neće biti malo

Još samo jedno pitanje - WD Cawiar blue - Kakav je? (obično vidim da svi uzimaju Caviar black!?

Sad sam slagao košarice i u D-Linksu je puno skuplje. - Onda će biti većinom Protis u kombinaciji sa D-Linksom (SSD Mushkin 60 GB 1099 kn i SkyStarHD2 599 kn) + Kerman (sat. rotator i sat antena)

Uglavnom se uklopilo u cifru koju sam i mislio dati. Bogataš

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 10:04 (Zdravac).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...

E, 500 W nebude malo i za tu GTX460?

Još samo jedno pitanje - WD Cawiar blue - Kakav je? (obično vidim da svi uzimaju Caviar black!?

Sad sam slagao košarice i u D-Linksu je puno skuplje. - Onda će biti većinom Protis u kombinaciji sa D-Linksom (SSD Mushkin 60 GB 1099 kn i SkyStarHD2 599 kn) + Kerman (sat. rotator i sat antena)

Uglavnom se uklopilo u cifru koju sam i mislio dati. Bogataš

Corsair 500 je na 50% dovoljan za tu konfiguraciju pod maximalnim opterecenjem. Sto se SSDa tice preporucio bi ti OCZ Vertex2 60GB kojeg trenutno imaju u Protisa.

Caviar Black uzimaju oni kojima je to primarni HDD. Posto ti imas SSD bolja opcija ti je Blue jer se manje grije, puno je tisi a razlika u brzini vidljiva je jedino u sintetickim testovima. U real life neces to primjetiti.

15 godina
neaktivan

OK, onda će biti OZC 64 GB SSD

E, zadnje pitanje i onda idem u shoping, hehe;

- Regulacija brzine vrtnje ventilatora se regulira softwerski ili to ide automatski?

I koje mi kučište preporučuješ (do cca 350 kn)? - Nemora biti lijepo nego funkcionalno zbog protoka zraka. - ak ima i jeftinije, a da je funkc., tim bolje!

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 10:34 (Zdravac).
16 godina
protjeran
Zdravac kaže...

- Regulacija brzine vrtnje ventilatora se regulira softwerski ili to ide automatski?

I koje mi kučište preporučuješ (do cca 350 kn)? - Nemora biti lijepo nego funkcionalno zbog protoka zraka.

mozes ju regulirat i ti, moze i automatski

http://pvtorrent.org REGISTRACIJE OTVORENE
15 godina
protjeran
Zdravac kaže...

I koje mi kučište preporučuješ (do cca 350 kn)? - Nemora biti lijepo nego funkcionalno zbog protoka zraka. - ak ima i jeftinije, a da je funkc., tim bolje!

Kuciste sam ti naveo u konfiguraciji. Kosta 356 kn. nije valjda tih 6 kn problem?

Ventilatori se reguliraju, automatski, softwareski a mozes kupiti i posebni regulator (npr. Scythe Kaze master) koji ide u 5,25" utor na kucistu i tu rucno podesavas ventilatore i ocitavas temperature.

SSD nemoj uzimati OCZ 64 GB (Onyx) jer je to stara serija nego uzmi onaj koji sam ti odmah preporucio jer je puno bolji i brzi (a i skuplji):

OCZ Vertex2 60GB

14 godina
neaktivan

Imam isto manje više interesa za ovakvu konfiguraciju ,jedino što mi je interes drugačiji,naime imam stari komp kojem je došlo vrijeme da ga zamjenim najviše na njemu sam obrađivao video snimke uglavnom obiteljske filmiće (djeca,putovanja i sl.)Najviše radim u premiere elements e sad budući da sam kupio HD kameru u nedoumici sam što uzeti za obradjivanje HD videa AMD ili Intel, nvidia grafička ili ati pa ako netko ima iskustva sa preporukom isto otprilike do 7000 kn.

15 godina
protjeran
Cruser_77 kaže...

Imam isto manje više interesa za ovakvu konfiguraciju ,jedino što mi je interes drugačiji,naime imam stari komp kojem je došlo vrijeme da ga zamjenim najviše na njemu sam obrađivao video snimke uglavnom obiteljske filmiće (djeca,putovanja i sl.)Najviše radim u premiere elements e sad budući da sam kupio HD kameru u nedoumici sam što uzeti za obradjivanje HD videa AMD ili Intel, nvidia grafička ili ati pa ako netko ima iskustva sa preporukom isto otprilike do 7000 kn.

Intel i7 930/950 ili AMD X6 1090T/1055T

priblizne performanse, priblizna cijena.

Graficku Nvidia 456/460GTX

Maticnu sa podrskom za USB 3.0

Dobar SSD

Veliki HDD za storage

u biti ista ova konfiguracija koju sam njemu preporucio samo izbaci Blue ray i TV karticu. 

15 godina
neaktivan

Kuciste sam ti naveo u konfiguraciji. Kosta 356 kn. nije valjda tih 6 kn problem?

Aha, sorry, nisam vidio kučište. Previše sam se zagledao u Proc, matičnu i ssd! - Naravno da nije, hehehe! Znači taman sam i pogodio omjer cijene i kvalitete, hehe!

OK, mislim da je sad sve dogovoreno, pa kad kupim (idući tjedan, javim se i pozivam na pivo i čevape Cool

thank's

Zdravac
15 godina
neaktivan

Oprostite, malo sam prešao 7.000kn.

Ovo je moj odabir u ADM-a.

Dosta mi je više prescotta i agp Rade, krajnje je vrijeme za dx11 i quad core.

Imao sam na umu potrošnju:) elek. ene. i više-manje tih rad.

Sapphire HD 6850, 1GB GDDR5 256bit, Dual Link DVI + HDMI + DP.............1.570,01 kn

Procesor Intel i5 760, 2.8GHz, 8MB cache, socket 1156, BOX,SLBRP...........1.395,00 kn

Gigabyte P55-USB3, s1156, Intel® P55, 4x DDR3 2200/1333/1066...............789,99 kn

HDD WD 1TB, WD10EALS , 7200 rpm, SATA II, 32MB Cache, WD CaviarBlue..460,01 kn

Napajanje Corsair CX Series, 500 Watt, ATX, ATX12V v2.3............................460,01 kn

Tipkovnica Cooler Master Slim X i Neo-E miš, USB, miš Ergonomski................199,99 kn

CoolerMaster Elite 335, black, (W)185 x (H)413 x (L)486 mm, 6kg.................299,00 kn

LG E2250V-PN, 22" LED LCD, 16:9, 1920x1080, 5 ms, 5000000:1, 170......1.390,00 kn

DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R.................150,00 kn

DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1333MHz, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A.................620,00 kn  7.334,01 kn

Nemam nekog iskustva pa su komentari dobrodošli...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 2:24 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice