Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.766.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Ah ta škola...
yaga01 kaže...

Glavno da ja zivim u j***noj Istri gdje nismo vidjeli ni jedne pahulje snjega.

Ti se žališ {#}

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
14 godina
OriginalEXE kaže...
yaga01 kaže...

Ti se žališ {#}

I ja bi se obožavam snijeg {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Volim i ja snijeg, ali lol...

Btw, čini se da cijeli tjedan ne idem u školu...

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
yaga01 kaže...

Gledaj na to s pozitivne strane.

Ja dnevno očistim 100 kvadrata dvorišta od snjega, što je možda trećina/četvrtina dvorišta, ali za prolaz i korištenje po ovakvom vremenu dosta.

Svaki dan napada novih 5cm. I svaki dan čistim.

A u subotu sam očistio tih 100 kvadrata, ali je bilo 20cm snjega. Ruke navečer nisam baš ni osjećao..

Tak da..je*o snjeg!! {#}

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Reci strom da ti kupi ovo pa ce ti bit zabavno cistit {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
u zd sve ceste poledjene i opet u sk :(
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
Ak neides autom ne buni se.
420chan.org // 7chan.org
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Volim i ja snijeg, ali lol...

Btw, čini se da cijeli tjedan ne idem u školu...

prvi tren nisam ni skuzia, onda vidim da su to zakopani auti... predobro!!!

13 godina
protjeran
8ax kaže...

jesi se mozda sjetio da moze past i razbit se dok hoda jer je sve sklisko...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
17 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

I ja, ali mi paše, nisam fan snijega :)

Roses are grey, violets are grey, I'm a dog. /// These are models (...) Here's Dusty modelling a 14 inch cock in her ass.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Još gore. Bez dereza ne možeš izać iz ulice. Sve je pod ledom, a jedna od najfrekventnijih ulica nije očišćena, katastrofa je, a Kerum nešto glumata tamo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Ah ta škola...

BTW. Koliko znam dosta škola ne radi zadnjih nekoliko dana. Što će biti sa školskim natjecanjima koja su se trebala održati, a nisu?

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
13 godina
odjavljen
MalenoSelo kaže...
8ax kaže...

jesi se mozda sjetio da moze past i razbit se dok hoda jer je sve sklisko...

Mogu i ja pa nikog ne boli k

Katawa Shoujo - GOTY 2012
14 godina

Pa htio bi i ove godine malo snjega, je da sam prosle godine pozalio sto je pao, naime slupali smo se s autobusom kad smo isli kuci iz skole.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...
One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
15 godina
Ah ta škola...

ajme nama kad nas ubiju nadoknadama -.-

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
athlon64 kaže...

ajme vama kad nas ubiju nadoknadama -.-

{#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

stvarno za poludit... ovo produzenje nam definitivno nije tribalo... oni koji nisu mogli do skole nek ostanu, ali drugi su svi mogli normalno...

16 godina
protjeran
wifi kaže...

stvarno za poludit... ovo produzenje nam definitivno nije tribalo... oni koji nisu mogli do skole nek ostanu, ali drugi su svi mogli normalno...

Da, pa nek se snalaze.

• Trotoara nema, uopšte, to su gomile od 120-140cm. Zamisli kako bi super bilo djeci ići cestom, dok divljaci voze Golfove 1, 2 i 3 koji ne koče kako treba ni na suvom.
  • Škola se ne može ugrijati -12 je previše, a ne loži se od 7 navečer do 7 ujutro. 
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
athlon64 kaže...

ajme vama kad vas ubiju nadoknadama -.-

{#}

there i fixed it

uostalom kaže kerum da netriba da iđemo u školu jer nije ni on iša a sad je gradonačelnik {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
wifi kaže...

Nije ni to jednostavno. U mjestu gdje je moja škola ništa nije očišćeno i sve je sami led(posebno oko škole). Vrlo je klizavo pa se vrlo lako može pasti i ozlijediti se. Usto to su tri škole jedna do druge što je minimalno 2000 učenika dnevno tj. oko 1000 po smjeni. Statistički tu mora biti dosta padova i lomova.

No tu je najveći problem što snijeg odnosno led nije očišćen ni 6 dana nakon padanja. Žalosno je da većina ljudi nije očistila snijeg ispred kuća i svojih radnja,obrta itd.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina
Mentalist kaže...
wifi kaže...

Da, pa nek se snalaze.

• Trotoara nema, uopšte, to su gomile od 120-140cm. Zamisli kako bi super bilo djeci ići cestom, dok divljaci voze Golfove 1, 2 i 3 koji ne koče kako treba ni na suvom.
  • Škola se ne može ugrijati -12 je previše, a ne loži se od 7 navečer do 7 ujutro. 

Nemaju svi za Mercedesa {#}, ima tu dobrih ljudi -

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 19:25 (micr0).
15 godina
zelenbic kaže...
athlon64 kaže...

{#}

tia sam rec ajme nama kad nas ubiju nadoknadama.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
zelenbic kaže...
athlon64 kaže...

{#}

tia sam rec ajme nama kad nas ubiju nadoknadama.

Pa i reka si to, lik ti se samo ruga.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Stvarno vam to produženje nije trebalo. Pol ljeta će vam uzet za nadoknadu.

Kod nas puše ko ludo pa putnici ne dolaze, mi ostali dolazimo i ako nas je 6 u školi opet ima škole.

Npr u susjednom gradu Senju, puše najjača bura na jadranu i oni lijepo već 2 tjedna ne idu u školu, a neće morat nadoknađivat jer škole ima, nije nigdje napisano da nema škole, ali oni nemogu doć, opravdat će im i gotovo:))

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Da, pa nek se snalaze.

jel mi govorimo o ST, ili o nekom desetom mistu? u ST je, bar koliko mogu vidit, stanje takvo da se nastava moze odrzat, i po prohodnosti, i po temperaturama u skoli, a ako imas drukciju informaciju, podijeli...

Inace, na razini SD zupanije je odluka vec ujutro bila poznata - da se nastava odgadja, samo se tribalo jos vidit za sam grad Split, a tu mislim da je ipak napravljena pogreska...

captain_soap_McTawish kaže...

Nije ni to jednostavno. U mjestu gdje je moja škola ništa nije očišćeno i sve je sami led(posebno oko škole). Vrlo je klizavo pa se vrlo lako može pasti i ozlijediti se. Usto to su tri škole jedna do druge što je minimalno 2000 učenika dnevno tj. oko 1000 po smjeni. Statistički tu mora biti dosta padova i lomova.

No tu je najveći problem što snijeg odnosno led nije očišćen ni 6 dana nakon padanja. Žalosno je da većina ljudi nije očistila snijeg ispred kuća i svojih radnja,obrta itd.

Isto kao sto sam i gore odgovoria, govorimo o gradu Splitu, govorimo i o osnovnim skolama, gdje dica mogu i dopjesacit do skole (i tribala bi zaboga miloga), govorimo o srednjim u Splitu gdje nebi dosli pojedinci koji su iz udaljenijih mjesta, ali bi mogli svi iz okolinih (busevi voze)... naravno, cure bi morale skinit stikle, pa bi im se pokvaria outfit, ali stigli bi, a muski se ionako veru po stablima, a sad ne znaju vise hodat, mda...

Ako stvarno neka skola u medjuvrimenu nije ociscena, onda je triba ocrnit bez pardona, jer meni koliko je poznato okolisi svih skola u Splitu bi trebali bit rascisceni tijekom zadnja 3 dana (od pon)...

17 godina
neaktivan
Volvox kaže...

u susjednom gradu Senju, puše najjača bura na jadranu i oni lijepo već 2 tjedna ne idu u školu, a neće morat nadoknađivat jer škole ima, nije nigdje napisano da nema škole, ali oni nemogu doć, opravdat će im i gotovo:))

potpuno se slazem s ovim... najpametnija solucija... a ovako ce svi grintat kad bude tribalo to nadoknadjivat, a sad se zale kako "ne mogu doc do skole"... pa nitko ih ne tira, nek dodje ko moze i svi sritni i zadovoljni... bar imaju fuckin fejs, pa nek ga iskoriste za nesto korisno...

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

vjerovatno ćemo to nadoknadit od proljetnih praznika.izgleda da ćemo kuvana jaja za uskrs u školi jest -.-

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
Ah ta škola...

hej ljudi,ovako...naime,idem u ruđer,imam problem sa profesorom nemetom,tko ide,sigurno ga poznaje..

jedan dan nisam napravio točne mjere iz tehničkog crtanja i dokumentiranja i dao mi je 1...ja ga 10 minuta nakon toga pitam zašto mi je dao jedan,dođe on: ti si mi alene,nesimpatičan,ne brini,i ostali će dobit jedan..ja u sebi mislim: ako sam ja tebi nesimpatičan,šta si ti tek onda meni,konju jedan neodgojeni,ti bi kod mene imao milijun jedinica..što preporučate? Da se ne upuštam u konflikte?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice