Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.766.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Hacker002 kaže...
Jabulani kaže...

Sad mi je na kraju žao(koji sam idiot bio). Prosjek mi je 3.46,a mogao sam bez problema imat 4,00 {#} Al ništa gotovo je,druge godine stisnut.

nisi mogo tu jednu ocjenu navuc da pise da si prosao sa vrlo dobrim..epic fail!

Iz likovnog sam trebao 5 imati,ali mi je profesor(koji neznam kako je uopće uspio bit profesor),zaključio 4, i ja ga pitam kako?zašto? i na kraju sam još završio na razgovoru kod pedagogice.

17 godina
Ah ta škola...

pa jbt reci razredniku/ci da ti fali jedna ocjena da prodjes sa 4, povisit ce ti netko na sjednici sigurno, moraju

17 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
lzgr kaže...
dedaa kaže...
lzgr kaže...

Znam,al opet... 8 godina skoro svaki dan zajedno... {#}

Suosjecam, ipak je 8 godina razdoblje za pamtiti :)
Uslikat cu vam majicu, i vi uslikajte ako imate :) 

Imat cemo je i mi {#}

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

pa jbt reci razredniku/ci da ti fali jedna ocjena da prodjes sa 4, povisit ce ti netko na sjednici sigurno, moraju

Ma gotovo je sada,druge godine stisnut i bit će nešto.

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Uvijek upali (barem kod mene (3. Ruđera prošao sa 4.76=55555555555 jedan od rijetkih u razredu sa 5 (3 odlična, mali milijun 4, 1 *3, 0 popravnih, 0 padanja godine)) :DDDDD

Al sam pijan, ne zamjerajte mi :DDDDDDDDD

My web site ( <3 ): http://midzan21.com TorrentHR.Org User ==> TorrentHR.OrG Power User :D THR in <3
15 godina
xDinichx kaže...

5+5+5+5+5+5+5+5+5+5+5+5+4+3+3

70/15 = 4,666

1 razred - tehničar za rčunalstvo :D

U mene isto samo šta je gimnazija. Kemija i matiša 3 i engleski 4.

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...
xDinichx kaže...

5+5+5+5+5+5+5+5+5+5+5+5+4+3+3

70/15 = 4,666

1 razred - tehničar za rčunalstvo :D

U mene isto samo šta je gimnazija. Kemija i matiša 3 i engleski 4.

kod mene povijest i tehničko crtanje 3, a tjelesni 4 :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
15 godina
odjavljen
Ah ta škola...

E ljudi danas je bio dan škole i obično je da se onda djele nagrade za postignuća(u našoj) i ja se vratio s 5 pohvalnica i novim kompom. Yeeeeaaaahhh!!! (Najbolji sam)

</Hvaljenje>

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

a kako je tek meni, ahhah povijest,hrvatski,poduzetništvo,mat,logika,taj.p,teh.kom,knjigovodstvo...auf

na kraju san pa Tajničke Poslove i Hrvatski!  7 sat danas odgovara za godinu i nije me bacio! 

Odi na google i upiši SEARCH...:)
17 godina
bobica257 kaže...

E ljudi danas je bio dan škole i obično je da se onda djele nagrade za postignuća(u našoj) i ja se vratio s 5 pohvalnica i novim kompom. Yeeeeaaaahhh!!! (Najbolji sam)

</Hvaljenje>

Super je to, a i super je takva škola, kod nas da si kak dobar dobiješ ništa :P.

Svaka ti čast, samo nemoj da ti ego udari u glavu previše, jer koliko god da si dobar, uvijek postoji netko bolji.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Još uvijek nemam taj osjećaj da je škola gotova...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

</Hvaljenje>

Valja biti samouvjeren, ali kad te prvi put netko strefi ciglom u glavu...

Svaka čast uglavnom, iako je osnovna ništa prema srednjoj, a tu ne mislim pretežito na gradivo iako i to ima veliki utjecaj. Smatram da najveći utjecaj imaju godine na učenje, jednostavno me sad NIMALO ne zanima, i prije nekako...

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

evo ljudi kad svi pišete svoje ocjene evo i ja ću:

geografija i engleski 4 sve ostalo 5 ( 68/14=4,86)

što me najviše veseli jedini imam 5 iz matematike i fizike od svih drugih razreda...

inace sam 2. razred tehničke škole

al hebo pričanje kad dođe svjedodžba onda se bum hvalio {#}

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
Ah ta škola...

Joooooooooooooooooooj NEEEEEEE!!!!

Moram doć sutra upisivat ocjene s razrednicom u 8 i 30. Jooooj neeeee!!!

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Joooooooooooooooooooj NEEEEEEE!!!!

Moram doć sutra upisivat ocjene s razrednicom u 8 i 30. Jooooj neeeee!!!

NHF

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 21:31 (cuspajz).
15 godina
Ah ta škola...

Ne treba meni pisat NHF, ja se nikad na nikoga nisam naljutio jer sam neposvadljiva osoba. Zato sam ženskoj populaciji iz razreda najdraži {#}.

I don't give a fu*k
16 godina
protjeran
Vapor kaže...

Ne treba meni pisat NHF, ja se nikad na nikoga nisam naljutio jer sam neposvadljiva osoba. Zato sam ženskoj populaciji iz razreda najdraži {#}.

Nije dobro imat sve zenske prijatelje...Tu onda nema barenja :D

WP
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Evo juče završila škola pa mi tako stari ponovno uključio internet,više nemoram kod brata...

Ja sam prošao sa vrlo dobrim,a da nije bilo one babe od deset kila botoksa u licu iz matematike prošao bih s 5,ma je.. je onaj ko ju zaposlio

Dino
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 10:53 (Dinče).
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

</Hvaljenje>

Svaka ti čast, želim ti sreću u daljnjem školovanju, ali nemoj biti previše hvalisav ;) ...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 12:00 (nj0fra).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Super mi je kako svi iz osnovne i srednje pisu ocjene ali nitko s faksa to ne radi {#}

Mali mi je bad sta vidim da se svi maturanti uglavnom orijentiraju prema elektrotehnickim smjerovima, nitko u humanisticke ili prirodne znanosti, ali valjda za ocekivat na Bug forumu {#}

14 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
bobica257 kaže...

</Hvaljenje>

Samo nemoj da ti ego udari u glavu previše, jer koliko god da si dobar, uvijek postoji netko bolji.

Ako ga vec nije udario ;)

16 godina
Sunburn kaže...

Super mi je kako svi iz osnovne i srednje pisu ocjene ali nitko s faksa to ne radi {#}

Mali mi je bad sta vidim da se svi maturanti uglavnom orijentiraju prema elektrotehnickim smjerovima, nitko u humanisticke ili prirodne znanosti, ali valjda za ocekivat na Bug forumu {#}

Ja idem za kemijskog tehnicara(na faks).

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
Ah ta škola...

Dosadno mi je xD

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
protjeran
Sunburn kaže...

Super mi je kako svi iz osnovne i srednje pisu ocjene ali nitko s faksa to ne radi  {#}

Mali mi je bad sta vidim da se svi maturanti uglavnom orijentiraju prema elektrotehnickim smjerovima, nitko u humanisticke ili prirodne znanosti, ali valjda za ocekivat na Bug forumu  {#}

A vidi nesto, za humanisticke smjerove na ovom brdovitom balkanu slabo je potraznja.Recimo ja sam imao mogucnost da zavrsim politicke i drustvene nauke, al sa tim faxom mogu si dupe brisat da prostis na izrazu.Kod nas je fol ''NE PAMETUJ'' tako da kod nas to ne ide bas najbolje.Niko ne zavrsava matematicki PMF fax sam nego upisuju i informaticki smjer.Za humanisticke smjerove treba mnogo vise novca nego za tehnoloske, recimo za moj smjer komunikacijski tehnicar(nekadasnji PTT) dovoljno je imati racunar i na njemu ces naci milione i milione materijala za naucit i na dohvat ruke.A kolegica mi upisala arheologiju, i za njeno skolovanje potrebno je oko 10 000 e.Ne skolarine, ali potrebno je putovati, ici na iskopine, obavljati experimente u labaratoriju a kada ga zavrsi svi znamo da se kod nas proslost toliko zanima da 60% ljudi zna sta je Drugi svijetski rat, ali ne zna kada je on poceo tako da humanisticke nauke polahko padaju u zaborav i teze ka nestanku al tako je to{#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Samo me interesuje sto ce tata uraditi ako prodjem cetvrticom.

Svaki dan govori da ne smijem proci cetvrticom i da mi on nece placati fakultet, vec je dosadan.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

3.8 prosjek 3. razred opce gimnazije.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Svaki dan govori da ne smijem proci cetvrticom i da mi on nece placati fakultet, vec je dosadan.

lol

16 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Na fax ne ides da bi udovoljio starcima, u skolu ne ides da bi se tata ponosio tobom ili da ti mama nosi knjizicu po kucama  {#} nego ides za svoje dobro i za svoju buducnost stoga ne radi nista za druge, jer ce te to opici po glavi kad budes mator i osjedio{#}

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina
Mentalist kaže...

Stavi ga na deathlist {#} hint ostalima, pogledajte njegov mojPC

Peace means I'm reloading my gun.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 17:09 (sirka666).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Skupit će se donacije u suradnji s BUG redakcijom, ne smije takav mladi um da propadne.

Mes que un Club! FCBarcelona!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice