SMS i missed call navlakuša.

poruka: 5
|
čitano: 1.255
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Prvo se ispričavam na temi jer ju nisam baš najpametnije smjestio a vezana je za sigurnost, ali onu mobilnu. O čemu se radi, jučer mi je oko 23 sati došla poruka (koju sam odmah pobrisao) da sam kao posjetitelj nečega ili imatel nokie tako nešto osvojio 300.000 Eura na NokiLive (tako nešto) natjecanju, te da im se obratim na mail ili nazovem na 4443289.. (tako neki broj uglavnom počinje s 3 četvorke). Mislim nikome ovdje ne moram govoriti da ne nazovu broj ali čisto tako informativnog karaktera post da vas ne zatekne (ili da ne pomislite da ste dobili 300.000 Eura :D). Također sam čuo slučaj da vas cimnu samo na mobitel ti vidiš propušten poziv ideš nazvat broj i naplate ti par tisuća kuna na račun. Inače svi brojevi počinju sa 444 i sličnim "divljim" predbrojevima.
Random chance seems to have operated in our favor.
15 godina
neaktivan

bilo je u provjerenom na novoj tv ... gadovi jedni lopovski

xFire: rebelsy
17 godina
neaktivan
Onda se ispričavam. Nisam znao da je opće poznata stvar pošto uopće ne gledam televiziju :)
Random chance seems to have operated in our favor.
15 godina
neaktivan

ma ne kazem ja nista sto si ti to postao vamo .. neka i treba .. da ljudi vide ...sam kazem da je bilo i u provjerenom kako varaju ljude s tim pozivima il nezz ni ja cim sve ne ...

;)

xFire: rebelsy
16 godina
neaktivan
RE: SMS i missed call navlakuša.

Zato je dobro imati mobitel na bonove, ne mogu ti skinuti više od onoga što imaš na računu :)

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice