Izasao Avast 5!

poruka: 162
|
čitano: 44.681
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Izasao Avast 5!
Igy.voy kaže...

Meni se čini kao da mi dosta usporava kompjuter... Nisam siguran, ali da li neko ima sličan problem?

Probaj install CCleaner programa pa počisti malo hard od smeća ako ti usporava. Čisto sumnjam da je Avast otkad ga poznam...?Nevinašce

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
16 godina
tintin kaže...

...stavljena nova verzija i super je

...imam pitanjce u vezi PUP opcije..po defaultu je isključena, ostaviti tako ili uključiti (čemu zapravo to služi) ?

...zna li tko?

16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

potentially unwanted programs  
potencijalno nepoželjni programi..uključi si to ako hoćeš..ako gnjavi možeš ga isključit..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 9:47 (seneka).
16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Zadnjih par dana koristim novi Avast i moram reći da sam prezadovoljan, smatram da nije ni bolji a ni gori od komercijalnih AV-a i da pruža sasvim pristojnu razinu zaštite.

U svakom slučaju bolje je imati free Avast nego crackani NOD32 i slično...

Follow the white rabbit.
15 godina
Nevals kaže...

Zadnjih par dana koristim novi Avast i moram reći da sam prezadovoljan, smatram da nije ni bolji a ni gori od komercijalnih AV-a i da pruža sasvim pristojnu razinu zaštite.

U svakom slučaju bolje je imati free Avast nego crackani NOD32 i slično...

imam i ja free avast,a ni original nod nije bog zna što

16 godina
protjeran

Khhhm imam jedno pitanje, imam Avast Profesional dosao mi je kao antivirusno rijesenje kad sam kupio racunar i imam licencu jos 1600 dana, takodzer kao firewall sam dobio Outpust Pro, e sad da li ce se Avast 4.8 nadogradit na 5.0?Ili ako nece da li serial key sto sam dobio uz ovaj avast ce funkcionisat i na 5.0 ediciji.Ne bih da gubim vec placen program.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
15 godina
neaktivan
311008 kaže...

Khhhm imam jedno pitanje, imam Avast Profesional dosao mi je kao antivirusno rijesenje kad sam kupio racunar i imam licencu jos 1600 dana, takodzer kao firewall sam dobio Outpust Pro, e sad da li ce se Avast 4.8 nadogradit na 5.0?Ili ako nece da li serial key sto sam dobio uz ovaj avast ce funkcionisat i na 5.0 ediciji.Ne bih da gubim vec placen program.

Avast! 4.8 Professional se automatski nadograđuje na avast! 5 Pro.

Možda je jedino problem što avast! ima licenciranje na 1, 2 ili 3 godine, tako da je ova licenca na 1600 dana malo sumnjiva.

http://avast.software.hr
15 godina
protjeran
avast.software kaže...
311008 kaže...

Možda je jedino problem što avast! ima licenciranje na 1, 2 ili 3 godine, tako da je ova licenca na 1600 dana malo sumnjiva.

ma to ti je piratski kod,općepoznat.

17 godina
Izasao Avast 5!

Eto tu je test najnovije verzija Avast Free i kak se on uspjesno bori protiv gamadi. Jasno Malware je friski i sa MalwareDomainList na kojoj nemojte isprobavat linkove sami ak ne znate kaj delate i ak imate samo zastitu u vidu klasicnog antivirusa znaci bez HIPS i Sandbox , jer samo antivirus nije dosta za zastitu niti pod razno a to treba uvjek napomenut danas. Ko oce nek prebaci na 720p da se bolje vidi ak komp to moze progutat se razme.Cool

16 godina
protjeran
lisac kaže...
avast.software kaže...
311008 kaže...

ma to ti je piratski kod,općepoznat.

Ako je piratski onda za to je kriva firma. Ali meni pise da jos vrijedi tacno 1667 dana.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

svaka čast avastu,dobro blokira eksplicitne stranice

15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Eto tu je test najnovije verzija Avast Free i kak se on uspjesno bori protiv gamadi. Jasno Malware je friski i sa MalwareDomainList na kojoj nemojte isprobavat linkove sami ak ne znate kaj delate i ak imate samo zastitu u vidu klasicnog antivirusa znaci bez HIPS i Sandbox , jer samo antivirus nije dosta za zastitu niti pod razno a to treba uvjek napomenut danas. Ko oce nek prebaci na 720p da se bolje vidi ak komp to moze progutat se razme.Cool

..po ovome što se vidi na ovome videu to je ocjena oko četvorke 7 od 1o.....nije loše.......bravoSmijeh

Meni je Avast s verzije 5.0.396 nadogradio na verziju 5.0.418 ne znam dali i kod drugih i dali je to sad nešto poboljšano ne znam vidječe se!Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 13:23 (TonyM).
15 godina
neaktivan

Preneseno s Avast foruma:

We have just released a new program update to avast 5 (version number 5.0.418). You can go to this update from previous v5 builds by invoking the program update feature from within the avast GUI. Alternatively, you can download a full installer from our website (http://www.avast.com/free-antivirus-download#tab4) -- please note that the partner sites, such as download.com, may take a day or two to get updated.

Change log (incomplete list):
- stability improvements in the Behavior Shield
- improved compatibility with MBAM Pro (Windows XP)
- improvements in the rootkit scanner
- solved a vulnerability in AavmKer4.sys (Windows 2000/XP only) - special thanks to Tobias Klein
- ProAV + IS: solved a problem with Acrobat hanging when opening pdf files directly from IE
- firewall: low-level packet rules are back in the Expert settings
- improvements in the licensing engine
- new languages: Traditional Chinese, Swedish, Korean, Bulgarian, Hungarian. This makes the current number of supported languages 16

All users of the previous v5 builds are recommended to upgrade.

17 godina
odjavljen
Izasao Avast 5!

koristim avast 5 i nakon brisanja nortona 360 računalo mi odmah radi brže i smanjilo se vrijeme paljenja

a je*en*ca mi je kad upalim računalo i onda me obavijesti ženski glas: "Virus databes is updated"

i neki drugi programi bi mogli uvest glasovnu podršku ili neke upute,zanimljivo je a i korisno

16 godina
neaktivan
Ja se prepadnem kad čujem taj glas, ali baš je fora ;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

U zadnje vrijeme sam dosta puta instalirao ljudima Avast i zasad mi nisu javili nikakve poteškoće.

Samo neki su se žalili na ono što Šef iznad kaže jer su zaboravili da im je komp pojačan pa je bilo skakanja sa stolice:)

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
15 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...
Šef kaže...

U zadnje vrijeme sam dosta puta instalirao ljudima Avast i zasad mi nisu javili nikakve poteškoće.

Samo neki su se žalili na ono što Šef iznad kaže jer su zaboravili da im je komp pojačan pa je bilo skakanja sa stolice:)

Nemam Avast, ali kad sam imao iskljućio sam zvuk. Nekako se uplašim uvijek...Smijeh

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
I ja sad instaliravam Avast. Prvo sam susjedu stavio Aviru, ali su uvijek iskakala upozorenja o virusima (i kompaniji), a on ne zna što napravit. To je nalazio onaj Guard, a Luke Filewalker nije našao skoro ništa na skeniranju. Stavim ja onda Avast, Quick scan i nađe sve, pobriše i više ne gnjavi. Avast FTW! :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

Tjedan dana sam spremao malware fajlove koje Avast nije detektirao (iz dobro nam znanih izvora Namigiva) i slao ih svaki dan njihovom labu.

Prošlo je već 8-9 dana od prvih submitova, ali fajlovi se i dalje ne detektiraju. Iznenađen

Isti su provjereni na VirusTotalu gdje ih je većina drugih AV-ova detektirala.

16 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

siketa,

Da li si dobio kakav odgovor od njih?

Jesi li pokusao sta preko avast-ovog foruma?

Mozda tako ubrzas stvari...

15 godina
neaktivan
Avira

Moze mala pomoc! Instalirao sam avira antivirus. Kada kliknem na kljucic pise mi: enter default password, sto znaci napisi zadanu lozinku. Pa sad je pitanje koja je to zadana lozinka??

15 godina
neaktivan
Nautilus kaže...

siketa,

Da li si dobio kakav odgovor od njih?

Jesi li pokusao sta preko avast-ovog foruma?

Mozda tako ubrzas stvari...

Na žalost, nisam ostavljao svoju email adresu kod submita pa mi ne mogu odgovorit.Sramim se

Pasivan sam član foruma....Neodlučan

15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

AVAST je majka SVIH ZAŠTITA.

mama mi je gej a otac lezbijka
17 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Izišla je nova beta.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
16 godina
protjeran
Izasao Avast 5!

Puno je bolji od kada je u verziji 5!

15 godina
neaktivan

Moram potvrditi tvoje mišljenje siketa.

Ponukan BUG-om 208 instalirao sam AVAST i pokazao mi se kao smeće.

Na mom laptopu nije našao niti jedan virus iako je tu prije bio instaliran NOD32 koji je bio star tri ili četiri godine (više se ne sjećam), a za kojeg svi govore da nevalja ništa. Eto sudeći po novom AVAST-u izgleda da je NOD32 broj jedan, s obzirom da sam na internetu uvijek, a na računalu zbog posla desetak sati na dan.

Na drugom računalu koje nema nikad nije imalo antivirusni program pronašao je jedan virus i to je bio zaražen file nedavno skinut sa P2P mreže.

E sad ako je ovo točno onda izgleda da su tvorci virusa posustali (na oba računala je windows XP) pa nam više i nisu potrebni antivirusni programi.

Od kada sam instalirao AVAST oba su se računala znatno usporila. Odaziv se na bilo što više ne čeka u milisekundama nego u sekundama, a firefoxu i IE-u treba i četiri sekunde da mi otvore prvu stranicu, isto tako za svaki program koji pokrećem.

Uz sve to kad je instalirao zadnji update antivirusne baze tražio je da restartam računalo. Smiješno.

Doduše sam izgled je ulickan i lijepa novost je glasovno upozorenje, ali ako će mi radi njega računalo biti sporije nego kad je zaražen virusima onda to nema smisla.

Javite ako je netko primjetio ove stvari.

Ukoliko je brišem ga, a u protivnom ostavit ću ga još desetak dana nebi li došao sebi.

15 godina
neaktivan

@duledux

Jučer je izašao update na v 5.0.507. Pokušaj s tom verzijom.

Čuj, uvijek će biti korisnika koji će imati problema (pogledaj samo službene forume)...dosta toga ovisi i o ostalim aplikacijama koje imaš instalirane na računalu.

Mogu se javiti međusobni konflikti ili preklapanja u funkcionalnosti koje rezultiraju usporenim ili bugovitim radom.

Ali ova moja primjedba ovisi čisto o brzini i sposobnosti ekipe iz Alwila da spomenute malware fajlove ugrade u bazu, budući da heuristika nije svemoguća.

Edit: izašao je novi MRG on-demand test...Avast je prošao prilično dobro (98,7% detekcije u Pro verziji)

http://malwareresearchgroup.com/wp-content/uploads/2009/01/MRG-On-Demand-Scan-Test-april-2010.pdf

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 11:41 (siketa).
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

meni je novi avast srusio xp,... instaliram ga , trazi restart pocne normalno dizat windowse i taman kad treba welcome kad ono bsod i tako svaki put dodje do tog i srusi se nece da digne windowse . napravim repair windowsa ista stvar . i na kraju reinstalacijom rijesio...  misleci da se mozda desila greska sa installerom za vrijeme instalacije avasta ( mozda upis nekih podataka u registry ili konflikt u kernelu i sl..) instaliram opet avast, restart opet isti problem,opet reinstalacija.... od tada avast 5 nikad vise na moj komp.. a sa verzijom 4.8 nikad nisam imao problema.mislio sam ga instalirat na sedmici da vidim sta ce se desit,ali nije mi se dalo pa sam instalirao aviru jer neda mi se opet radit reinstalaciju ;)Namigiva

inace ljudi se ne zale na te probleme sa avastom,pa zato neznam sta se u mene desilo!

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 14:09 (robx).
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

Ja sam prezadovoljan s avastom 5.0 imao sam aviru ali ona mi je obrisala drivere graficke kartice nemorate vjerovat ali mi je to rekao serviser imao sam nod 32 4.0 ali on mi je usporio kompjuter za 40% i sada sam preso na avast 5.0 Internet Security

Avast 5.0 Internet Security the best

LR
15 godina
odjavljen
AVAST 5 kaže...

Ja sam prezadovoljan s avastom 5.0 imao sam aviru ali ona mi je obrisala drivere graficke kartice nemorate vjerovat ali mi je to rekao serviser imao sam nod 32 4.0 ali on mi je usporio kompjuter za 40% i sada sam preso na avast 5.0 Internet Security

Avast 5.0 Internet Security the best

Samo ako je licenciran dobar je, niti jedan AV piratski nije dobar.

Ja nemam potpis!?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice