Comodo Internet Security

poruka: 60
|
čitano: 17.062
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Comodo Internet Security

Djeco draga, ja ne znam što se vi odmah "ljutite" kad vam čovjek kaže što valja,a što ne?! Mislite li pak da je upravo Vaše sigurnosno riješenje idealno,neka Vam...nitko to ne osporava,a u krajnjem slučaju,ne postoji idealna zaštita, već je bolje imati koktel softwarea koji se nadopunjuju u svrsi što bolje zaštite Vaših PC-ja. O ukusima je nezahvalno raspravljati, a isto tako ni o praktičnoj primjeni,jer nema svatko podjednaku programsku postavku svojih Windowsa,niti koristi iste programe u svome radu. Ovom prigodom napominjem da mi nije bila(niti će biti) namjera kudit antivirusna rješenja jer svatko zna da je bilo kakva zaštita uvijek bolja od nikakve i prema tome,osobno mi je drago da se brinete za svoje kompove,te savijesno i svjesno doživljavate ozbiljnost internetske komunikacije i svakojake pošasti koje vrebaju iz spomenute. Kako dalje ne bi ova rasprava prerasla u običnu pučku svađu,iskreno se nadam kako ćemo zanemarit sitne razlike i navike nas pojedinaca i pridonijeti harmoniji IT-zajednice! (u prijevodu: možda sam malo pretjero..sorry!)

Peace! Respect!

15 godina
neaktivan
Re: Comodo Internet Security
Problem je u tome što si generalno popljuvao proizvod bez ijednog argumenta što i kako ne valja. A takvih je uvijek bilo, sjeti se logica.... Pokaži nam primjerom što ne valja pa možemo dalje diskutirati... BTW, mislim da "djeca" ipak imaju više znanja i iskustva od tebe...pogotovo glede korištenja CIS-a.
Moja anti-malware zaštita:CIS+Panda URL Filter
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 10:29 (siketa).
13 godina
protjeran
siketa kaže...
Problem je u tome što si generalno popljuvao proizvod bez ijednog argumenta što i kako ne valja. A takvih je uvijek bilo, sjeti se logica.... Pokaži nam primjerom što ne valja pa možemo dalje diskutirati... BTW, mislim da "djeca" ipak imaju više znanja i iskustva od tebe...pogotovo glede korištenja CIS-a.

..to govori u svoje ime..ak je tebe vrijeme pregazilo,mene nije,niti neće!! :p

15 godina
neaktivan
Još ne vidim tvoje argumente...imaš li ih uopće?
13 godina
protjeran
siketa kaže...
Još ne vidim tvoje argumente...imaš li ih uopće?

..ne moram se ja tebi objašnjavat,ipak si ti mlađi :p ...a argumente čemo jednog dana u birtiji ako treba..kako i doliči starim lafovima!

..a sad idemo nešt radit,ak nemaš ništ protiv?!

15 godina
neaktivan
Jel se vama isto čini da je epos=logic?
14 godina
neaktivan
siketa kaže...

Možda malo zbog ovog:

..imam Ja brdo argumenata,al mi se neda nabrajat...uostalom,zašto bih

15 godina
neaktivan

eposovo nepoznavanje Comodoa najviše se očituje u tome što ga naziva "gušter".

Svaki CIS-ovac zna što znači Comodo, tj. odakle mu ime.

I sigurno nije došlo od Komodo (gušter).

13 godina
protjeran
siketa kaže...

eposovo nepoznavanje Comodoa najviše se očituje u tome što ga naziva "gušter".

Svaki CIS-ovac zna što znači Comodo, tj. odakle mu ime.

I sigurno nije došlo od Komodo (gušter).

hahahaha..kak ste svi zabrijali na ovo,a ja nebitne stvari brzo zaboravljam...manite se ćorava posla! :p

15 godina
protjeran
siketa kaže...

Moguće. Logic je zadnji put na Forumu bio prijaven negdje u srpnju i od tada se vodi kao "neaktivan ". Ako je tako onda je odustao od onog crackanog Nod-a jer epos tvrdi da je na nekakvom koktelu kojekavih sigurnosnih proizvoda. Dva smo saznali, a tko zna što još koristi od vrhunskih programa tipa Spyware Terminator ( za Aviru priznajem da je dobra ), a nama dječici to ne želi reći i savjetovati nas da ne živimo u teškom neznanju. Iako nisam fan Comoda bilo mi je muka čitati postove u kojima čovjek bez ijednog argumenta lagano pljucka po tom proizvodu tvrdeći ujedno kako mu to nije i nikada i neće biti namjera.

13 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
siketa kaže...

Moguće. Logic je zadnji put na Forumu bio prijaven negdje u srpnju i od tada se vodi kao "neaktivan ". Ako je tako onda je odustao od onog crackanog Nod-a jer epos tvrdi da je na nekakvom koktelu kojekavih sigurnosnih proizvoda. Dva smo saznali, a tko zna što još koristi od vrhunskih programa tipa Spyware Terminator ( za Aviru priznajem da je dobra ), a nama dječici to ne želi reći i savjetovati nas da ne živimo u teškom neznanju. Iako nisam fan Comoda bilo mi je muka čitati postove u kojima čovjek bez ijednog argumenta lagano pljucka po tom proizvodu tvrdeći ujedno kako mu to nije i nikada i neće biti namjera.

http://www.virusbtn.com/vb100/archive/compare?tab=onDemand&id=37&id2=72&id3=10&id4=93&id5=94&id6=9

15 godina
neaktivan
13 godina
protjeran

..aha,vidim kolko se razumiješ u sigurnost...čak ti je i stranica zaražena koju si ponudio!! {#}

15 godina
moderator
epos kaže...

..aha,vidim kolko se razumiješ u sigurnost...čak ti je i stranica zaražena koju si ponudio!! {#}

ma o čemu ti to?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
13 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
epos kaže...

ma o čemu ti to?

McAfee Advisor se crveni od stida, od spomenute stranice! xD ..eto o čemu pričam :p  ..i ako mislite da ste u pravu tu svi,a pola svijeta ne; varate se!..uostalom,briga me.

15 godina
moderator
epos kaže...

McAfee Advisor se crveni od stida, od spomenute stranice! xD ..eto o čemu pričam :p  ..i ako mislite da ste u pravu tu svi,a pola svijeta ne; varate se!..uostalom,briga me.

sve što imam za reći na tvoje gluposti je ovo:

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
13 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
epos kaže...

sve što imam za reći na tvoje gluposti je ovo:

..za nekoga tko je poprilično dugo ovdje,očekivao sam malo više znanja o sigurnosti; ali Vi i dalje surfate stranicama sumnjive kvalitete,tako da nemam više što raspravljati.

EOL

THE END

17 godina
neaktivan
epos kaže...
..za nekoga tko je poprilično dugo ovdje,očekivao sam malo više znanja o sigurnosti; ali Vi i dalje surfate stranicama sumnjive kvalitete,tako da nemam više što raspravljati.

EOL

THE END

jesi li fcking pročitao što kaže site advisor i zašto je stranica označena kako jest?

nisi jer si troll, testovi na toj stranici koje se može downloadirati i koji su otvorenog koda (leak testovi, nikad čuo?) usrani mcafee označava kao malware, dakako sa testovima se ne možeš zaraziti, ali tehnike koje se pojavljuju u testovima mogu poslužiti za izradu malwarea, ukoliko nisi čuo za leak testove ili za stranicu koju si s ponosom prokazao kao malwareoliku je tvoj problem neznanja neupućenosti i proizlazećeg trolerstva

uzmi taj svoj poluHIPS rađe koji imaš na PCu i testiraj s tim testovima koji oponašaju malware pa ćeš vidjeti koliko ti je ST leakast...

isto se možeš zapitati zašto site advisor nije na URLvoidu npr...

P.S. iako sam te zapisao u potpisu, zaboravio sam te i postaviti na listu autora koje ignoriram, sada ću to konačno ispraviti...

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos
15 godina
protjeran
epos kaže...
XXX-Man kaže...
epos kaže...

Eto saznali smo i drugi vrhunski proizvod iz Vašeg koktela sigurnosnih prizvoda koje koristite uz Aviru. Da, McAfee bi se itekako trebao crvenjeti od stida ali iz drugog razloga, a ne iz ovog što ste ga naveli.  

epos kaže...
XXX-Man kaže...
epos kaže...

EOL

THE END

Kakve veze ima "staž " na Forumu sa znanjem o računalnoj sigurnosti. Može netko imati 1 dan i biti puno korisniji od nekog sa 1000 dana ali je bitno da u toj temi ne blebeće i ne trkelja bez argumenata donesenih na vlastitim iskustvima. Za sada Vam je i bolje da više i ne pokušavate raspravljati o toj temi, možda ste bolji u recimo prometnoj sigurnosti, tko zna.

15 godina
neaktivan
Čuj, lik je u dva dana skupio 42 TD. Valjda mu je postalo jasno koliko je stručan s ovakvim komentarima... Kakve stvari se najavljuju za šesticu! Uffffffff.......
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 9:08 (siketa).
13 godina
siketa kaže...
Čuj, lik je u dva dana skupio 42 TD. Valjda mu je postalo jasno koliko je stručan s ovakvim komentarima... Kakve stvari se najavljuju za šesticu! Uffffffff.......

100% Logic!

15 godina
protjeran
siketa kaže...

Eto malo sam brzinski pregledao što pišete na Comodu forumu. Te najave za šesticu su behavior blocker, cloud ( Valkyrie ), full sandbox, web filter, KillSwitch i autorun integrirani u CIS ili ima još nešto što se krije kao zmija noge ili nisam dobro gledao. Ako je tako biti će to impresivan proizvod dostupan svima.  

15 godina
neaktivan
Kao mogućnost se spominje i povratak Threatcasta (community), a još jedna info je jedan novi feature, o kojem se do danas nije znalo...
13 godina
protjeran
Comodo Internet Security

.."cloud" tehnika će upropastit svijet,samo je pitanje vremena!...i,da..više se neću javljat ovdje ali ne zbog Vas koji se možda naslađujete,već zbog činjenice da bisere pred....ma,aj zbogom!! :p

PC je kanta, a windowsi smeće u njoj!!
15 godina
neaktivan
epos kaže...

.."cloud" tehnika će upropastit svijet,samo je pitanje vremena!

Da, zato je svi polako i uvode (eto, i Avira će od slijedeće verzije) jer su glupi i nemaju pojma.

Zapošljavaju neznalice i luzere, bez trunke znanja o sigurnosti, a u managementu rade sve guske u magli (ili u cloudu?).

O, veliki prosvjetitelju, što nam je činiti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 9:20 (siketa).
14 godina
neaktivan
epos kaže...

.."cloud" tehnika će upropastit svijet,samo je pitanje vremena!...i,da..više se neću javljat ovdje ali ne zbog Vas koji se možda naslađujete,već zbog činjenice da bisere pred....ma,aj zbogom!! :p

Nadamo se da ćeš održati reč...

17 godina
neaktivan
epos kaže...

.."cloud" tehnika će upropastit svijet,samo je pitanje vremena!

Jel to ono 21.12.2012?
Ajd bar znamo radi čega će svijet propasti, ne trebamo se bojati zagađenja, klime, asteroida... ;)

15 godina
Comodo Internet Security

ovako imam problema sa comodo firewallom ,stalno mi se ruši plus defence plus nešto blokira kompjuter,kad sam izlazio na internet nešto sam stisnuo no i sad imam problema,dali da ga deinstaliram ili stavim neki drugi otpoust ili neki treći

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
15 godina
neaktivan
Stavi logove i screenshotove postavki. Malo detaljnije opiši problem. Skeniraj s MBAM i Hitman Pro.
13 godina
protjeran
Comodo Internet Security

skinuo sam cis sa njihove stranice,instalirao prezadovoljan sam samo se treba paziti sta instalira, lak na resursima i ne LAGA igre. imao sam aviru totalni davez ako ne vjerujete sta pricam evo malo dokaza :

i rezultati testa na av-test :

http://www.av-test.org/no_cache/en/tests/test-reports/?tx_avtestreports_pi1%5Breport_no%5D=132351

btw imam high-end pc plus mi je steam ukjucen

Black.Assassin
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice