Djeco draga, ja ne znam što se vi odmah "ljutite" kad vam čovjek kaže što valja,a što ne?! Mislite li pak da je upravo Vaše sigurnosno riješenje idealno,neka Vam...nitko to ne osporava,a u krajnjem slučaju,ne postoji idealna zaštita, već je bolje imati koktel softwarea koji se nadopunjuju u svrsi što bolje zaštite Vaših PC-ja. O ukusima je nezahvalno raspravljati, a isto tako ni o praktičnoj primjeni,jer nema svatko podjednaku programsku postavku svojih Windowsa,niti koristi iste programe u svome radu. Ovom prigodom napominjem da mi nije bila(niti će biti) namjera kudit antivirusna rješenja jer svatko zna da je bilo kakva zaštita uvijek bolja od nikakve i prema tome,osobno mi je drago da se brinete za svoje kompove,te savijesno i svjesno doživljavate ozbiljnost internetske komunikacije i svakojake pošasti koje vrebaju iz spomenute. Kako dalje ne bi ova rasprava prerasla u običnu pučku svađu,iskreno se nadam kako ćemo zanemarit sitne razlike i navike nas pojedinaca i pridonijeti harmoniji IT-zajednice! (u prijevodu: možda sam malo pretjero..sorry!)
Peace! Respect!