Jer je ovaj AQL5 njemački CSC DBT?
Nije baš da se snalazim al ajd :D
onda radije nemoj raditi to, već sačekaj službeni dolazak..... da nebi što "pokvario" te time bio u nemogućnosti korištenja moba..... topla preporuka samo
onda radije nemoj raditi to, već sačekaj službeni dolazak..... da nebi što "pokvario" te time bio u nemogućnosti korištenja moba..... topla preporuka samo
da, zanimljivo je da je moj s7edge puno fluidniji nego s8 iz tmobile trenutno
iz tmobile pa naravno kad je nakrcan bloatwareom
ali s7e nije fluidniji od s8 koji je otkljucan...
moj s7e je iz tmobile. bez ikakvog bloata, animacije, zvuka, pocetne slike, bilo cega od tmobile
Prvi problemi na Oreu.
Kad recimo stisnem na widget da vidim vremensku prognozu, ne dogodi se ništa. Mogu stisnuti i deset puta i ništa. Ali se onda nakon desetak sekundi vrijeme otvori svih deset puta koje sam ja stisnuo. Probao sam i sa drugim launcherom i ista stvar.
Isto mi se događa i sa pozivima. Kad me netko zove, ja stisnem odgovori ali nula bodova i isto je kada ja idem nekog pozivat. Onda pokušava 10 puta nazvat odjednom isti broj. To me živcira.
Valjda je isti vrag kad su pustili već nadogradnju u par država i sve imaju istu oznaku tako da ću istu dobiti i preko OTA.
Probat ću obrisat cache.
Kada se očekuje dolazak nadogradnje, za nas koji imamo "otključane" uređaje...
Opet ista stvar.
Pola sata radi dobro i onda neće.
Klasika...svake godine ista priča...
https://www.sammobile.com/news/samsung-stops-galaxy-s8-android-8-0-release-new-version-being-developed/
nastavljaju misec dana nakon početka prodaje s9-ke.
sad san bisan na sebe jer san popušija da će ove godine bit' drukčije :@@@
https://www.sammobile.com/news/samsung-stops-galaxy-s8-android-8-0-release-new-version-being-developed/
treba se vratit na iPhone i nema brige
treba se vratit na iPhone i nema brige
Hvala ali ne. Izdržao jedno popodne s 8icom..Nije to za mene... :D
jel mi može netko malo pojasniti glavnu razliku između s8 i note8, osim one olovke? je li note 8 sad nešto vidno brži ili ima bolju kameru?
mrvu jer ima 2gb vise kod mutya inaace su oba brzi
reza nesto ostrija i boja je volumeniziranija jer podrzava hdr10+ i dv
kamera bolja
Ja ne kuzim ljude koji su da prostite na izrazu, uzje**ni toliko radi te nadogradnje na oreo. Promjene ne mogu biti sitnije i nebitnije, a koliko sam procitao u clancima i forumima ni autonomija nije znacajnije poboljsana, mozda minimalno. Mobitel je brz i leti svakako, uvjeren sam da nikakvu razliku necu primjetiti.
A jos su mi jaci teski geekovi koji manualno instaliraju nadogradnju odredenim postupcima (koje ne razumijem, priznajem) prije nego je izasla za njihov model i pritom riskiraju bugove i losu optimizaciju sustava, a ocito je da nesto ne stima s oreom kad ga je samsung povukao, pa ne bi ga izbacivali uopce da su htjeli cekati s9, ovo im je samo losa reklama.
U svakom slucaju, puno pametnijim potezom smatram cekanje i prve manje nadogradnje (ispravka bug-ova) pa tek onda update-ati na oreo nego ko nestrpljivo dijete jedva cekati tamo neku "veliku" nadogradnju.
Sasvim mi je svejedno dosao danas ili za 2 mjeseca
I iz Tmobile-a su svi otključani.
iz tmobile pa naravno kad je nakrcan bloatwareom
ali s7e nije fluidniji od s8 koji je otkljucan...
I iz Tmobile-a su svi S8/S8+ otključani.
Ima vec preko 2 godine da su svi mobiteli kod operatera otkljucani, takav je zakon.
Sto se tice S7 vs S8, sestra ima S7, jako je brz i fluidan ali S8 je razina iznad
Po pitanju bloatwarea od strane Tmobilea, to ovisi kako naletite...Primjerice, prošle godine sam uzeo S8+ iz Tcoma (kupljen u A.mallu, T-Centar) i bio je totalno čisti aparat, CSC kod je imao SEE i to me oduševilo...zgrožava me ona Tmobile startup animacija prilikom paljenja, aplikacije se još i nekako maknu...
kupio sam danas s8, novi, sve mi je ok al mi je vrlo problematično spuštanje postaavki od gornjeg dijela uređaja, dakle kad prođem po zaslonu prstom od dolje prema gore odma mi se pojave sve instalirane aplikacije, ali kada isto to napravim od gore, dakle kada prstom povučem od gore prema dolje kako bi vidio notifikacije i postavke uspije mi 1 od 20 puta. je li netko imao kakva iskustva s time, nagađam da je to do zaštitnog stakla koje sam stavio, valjda nije do uređaja