Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 971.888
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ove ogromne robotske maskice opravdavam samo u slučaju ako osoba radi neki fizički posao sa mobom u džepu ili ako je jako jako nespretna i mob pada svako malo, drugačije stvarno ne razumijem ljude koji kupuju ovakve ogavne maskice i pretvore mob u jednu ružnu ciglu. Dajte kupite si onaj tpu prozirni od 0.3 mm i neku folijicu i bok, mob je zaštićen od grebanja i ako barem malo pazite na njega nebude mu ništ i izgledal bu još uvijek odlično nakon 2-3 godine.

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+

rhinoshield nije debela maskica (točnije samo obrub jer ide samo preko ruba mobitela, pozadina je prazna), a za razliku od drugih izgleda da stvarno stiti uređaj...deklariran je pad sa 11ft (ccc 3,3m) visine i da mu ne bude ništa...s7e sam imao cca 6 mjeseci sa nillkin maskicom kad mi je prvi put pao (iz džepa, sa stolice na pločice) i to je prezivio), a koji tjedan kasnije dok sam hodao u kuhinji sam ga vadio iz džepa i pao mi drugi put na pločice, ovaj put se razbio. popravak 2.500kn. pa si ti sad misli. ja sam ga odlučio prodati i uzeti s8+.

16 godina
Dan1234567890 kaže...

rhinoshield nije debela maskica (točnije samo obrub jer ide samo preko ruba mobitela, pozadina je prazna), a za razliku od drugih izgleda da stvarno stiti uređaj...deklariran je pad sa 11ft (ccc 3,3m) visine i da mu ne bude ništa...s7e sam imao cca 6 mjeseci sa nillkin maskicom kad mi je prvi put pao (iz džepa, sa stolice na pločice) i to je prezivio), a koji tjedan kasnije dok sam hodao u kuhinji sam ga vadio iz džepa i pao mi drugi put na pločice, ovaj put se razbio. popravak 2.500kn. pa si ti sad misli. ja sam ga odlučio prodati i uzeti s8+.

Moj post nije bio namijenjen direktno tebi, nego općenito ljudima koji kupuju ogromne maskice (tipa incipo s prošle stranice i slično tome)

11 godina
Ja sam se referirao na tvoje da maskica bude 0,3mm, TPU prozirna, jer takvu, još malo deblju, nillkin sam imao i kao da nisam... A običan pad sa 1m visine iz džepa...
15 godina

9.0 sigurno a vjerojatno i 10ku

12 godina
neaktivan

2 0 hvala 4
15 godina
Crap :D

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samo pitanje kad će kod nas. Kad je krenuo nugat, čekao saam ga mjesec dama da sleti...

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Sad treba čekat da operateri odrade svoje....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja cu,kada dođe oreo verzija za CRO tmobile,skinut sa sammobilea i flashat direktno na mob,sa factory resetom. Znam da ce mi tako mob najbolje radit

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pa skini njemacki, ne vidim problem cekanja istog

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jel se vama dogadja da scrolanje unutar aplikacija onako nekde glatko? Nego trza..

Ima osjecaj da nejde bas fluidno 

0 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Imam S8 cca mjesec dana i ok je, veličina je taman, ekran i brzina ok, no baterija koma, izdrži dan, možda dan i pol... jednom sam otišao spavati sa cca 25% ujutro je mobitel bio ugašen... alarm naravno nije zvonio. Nadam se da će s Oreom popraviti to malo. I fingerprint je prosjek, dosta puta fulava a kako imam ispucalu kožu zadnjih par dna ne radi nikak, moram ga rekalibrirati.

0 0 hvala 0
17 godina
Da, baterija na S8 nije baš neka sreća. U principu, iz GSAM statistike sam zaključio da je meni najveći problem loš 4g signal na poslu. Ali ako je signal ok, nemam problem s baterijom u standby.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da to se i kod mene događa nisam bas odusevljen, prije sam imao s7 i bio puno fluidniji
9 godina
neaktivan
Da to se i kod mene događa nisam bas odusevljen, prije sam imao s7 i bio puno fluidniji
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

ajd da ponovim opet istu izjavu kao i zadnjih par godina; samsung pocne radit onako kako treba (brze, fluidnije) tek nakon godinu dana od izlaska :)

vise me brine ovo https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s8-plus-project-treble-support-oreo-836203/

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.2.2018 13:08 (digitall).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Je li kome stigao oreo?

0 0 hvala 0
13 godina
Flashao sam onaj što je izašao u Njemačkoj. Uglavnom, razlika između bete 6 i ove je nebo i zemlja po pitanju baterije. Imao sam 6h19m SOT. Cijeli dan je mob bio na WiFi ali nadam se da će bar bit 5h sa 4G. Na godišnjem sam pa to ne mogu testirati.

Osjeti se da je sve malo brže ali to može biti jer sam ga vraćao na tvorničke postavke. Recimo, notification bar se spušta bez laga kao prije, phone aplikacija ima manji delay nego prije kad se otvara itd. Uglavnom, ok je.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Picpic kaže...
Je li kome stigao oreo?

meni za sada ništa... ali sam ja kupio uređaj preko t-mobile pretplate, pa sada ne znam dali on podlježe pod tmobile ili je "open".... i koliko će se čekati nadogradnja....

15 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+ - Rasprava
Jedva cekam taj Oreo da vidim kakva je baterija, buduci da citam da je bolje nego sta je bila!
Evo c/p s xda:
Some feedback:

- battery life is great even though I just flashed it yesterday
- better information on the battery
- better fluidity
- adhell 2 not working anymore (alternatives?)

Premda, ne znam zasto se neki zale. Mene je baterija i sada na S8 odusevila (niti jedan mobitel prije mi nije izdrzao dan koristenja cak i nakon 7-8 mj starosti)
17 godina
Autonomija ovisi o načinu korištenja, uvjetima (jačina signala)... S8 ima prosječnu autonomiju ili čak ispod prosjeka. Barem je takva situacija kod mene.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja iskreno sumnjam da ćemo dobiti Oreo prije kraja ožujka / početka travnja.

0 0 hvala 0
17 godina
siljo90 kaže...
Flashao sam onaj što je izašao u Njemačkoj. Uglavnom, razlika između bete 6 i ove je nebo i zemlja po pitanju baterije. Imao sam 6h19m SOT. Cijeli dan je mob bio na WiFi ali nadam se da će bar bit 5h sa 4G. Na godišnjem sam pa to ne mogu testirati.

Osjeti se da je sve malo brže ali to može biti jer sam ga vraćao na tvorničke postavke. Recimo, notification bar se spušta bez laga kao prije, phone aplikacija ima manji delay nego prije kad se otvara itd. Uglavnom, ok je.

koji si flashao odavdje 

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8-plus/SM-G955F/DTM/

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

S linka koji si dao niti jedan, sve je to Nougat.

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

evo jedan brzinski uvid u ono što donosi Oreo po ovome što se vidi, po meni osobno ništa spektakularno

Isto tako želio bih pitati gdje se mogu naći originalni wallpaperi od s8/8+ ono nebo i planine jer njih nema u uređaju.....

0 0 hvala 0
13 godina
Imaš ovdje u prvom postu za S8 i S8+. Dosta jednostavno. Samo moraš bit na AQL5 verziji trenutno. Ako nisi, moraš prvo to stavit pa tek onda dalje.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/how-to/discussion-oreo-final-t3746561
15 godina
Znači samo skinem AQL5 i flasham preko AQK7?
I onda na CRAP?

0 0 hvala 0
13 godina
Točno.
15 godina
A to što je AQK7 CSC SEE nema veze?
Jer je ovaj AQL5 njemački CSC DBT?
Nije baš da se snalazim al ajd :D

0 0 hvala 0
E-mail: