Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 971.782
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
ROXX kaže...
A to što je AQK7 CSC SEE nema veze?
Jer je ovaj AQL5 njemački CSC DBT?
Nije baš da se snalazim al ajd :D

onda radije nemoj raditi to, već sačekaj službeni dolazak..... da nebi što "pokvario" te time bio u nemogućnosti korištenja moba..... topla preporuka samo 

16 godina
neaktivan
Ja na svom nemam problema sa baterijom. Realno izdrzi 2 dana (ako ne drkeljam po njemu stalno).

Preko noci se isprazni nekih 4-5%, s tim da je 4G uvijek upaljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
My phone was on AQK7, (belgian proximus version) i flashed the german rom AQL5 with Odin, then updated to crap via micro sd and it's fine, but wiped the phone flashing the german rom

Evo sa xda odgovor
10 godina
Rig kaže...
Da to se i kod mene događa nisam bas odusevljen, prije sam imao s7 i bio puno fluidniji

da, zanimljivo je da je moj s7edge puno fluidniji nego s8 iz tmobile trenutno 

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

iz tmobile pa naravno kad je nakrcan bloatwareom

ali s7e nije fluidniji od s8 koji je otkljucan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

moj s7e je iz tmobile. bez ikakvog bloata, animacije, zvuka, pocetne slike, bilo cega od tmobile 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Prvi problemi na Oreu.

Kad recimo stisnem na widget da vidim vremensku prognozu, ne dogodi se ništa. Mogu stisnuti i deset puta i ništa. Ali se onda nakon desetak sekundi vrijeme otvori svih deset puta koje sam ja stisnuo. Probao sam i sa drugim launcherom i ista stvar.

Isto mi se događa i sa pozivima. Kad me netko zove, ja stisnem odgovori ali nula bodova i isto je kada ja idem nekog pozivat. Onda pokušava 10 puta nazvat odjednom isti broj. To me živcira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Možda si trebao čekati OTA? Inače, probaj očistiti cache u recovery.
13 godina
Sil kaže...
Možda si trebao čekati OTA? Inače, probaj očistiti cache u recovery.

Valjda je isti vrag kad su pustili već nadogradnju u par država i sve imaju istu oznaku tako da ću istu dobiti i preko OTA.

Probat ću obrisat cache.

8 godina
neaktivan
Znal ko u cemu je problem par puta mi se desilo dam sat za skolu u 06:00 tako nes i uopste ne zvoni par puta sam zakasnio il je do mene il nez sta je..I desava mi se kad ocu npr uc u nesto klikam par puta nista se ne desava...
Radi se o s8+

0 0 hvala 0
17 godina
Probaj third party. Koristim Timely godinama. U principu, ne bi više niti koristio alarm koji nema nekakvu vrstu potvrde za gašenje (u mom slučaju matematički zadatak).
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Kada se očekuje dolazak nadogradnje, za nas koji imamo "otključane" uređaje...

0 0 hvala 0
13 godina
@Tornjo..imaš li instaliranu ovu app za prognozu?
http://www.devexpert.net/weather/faq
Luc
13 godina

Opet ista stvar.

Pola sata radi dobro i onda neće.

8 godina
neaktivan
Ne
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nastavljaju misec dana nakon početka prodaje s9-ke.

sad san bisan na sebe jer san popušija da će ove godine bit' drukčije :@@@

lol
14 godina

treba se vratit na iPhone i nema brige

13 godina
Gale92 kaže...

treba se vratit na iPhone i nema brige

Hvala ali ne. Izdržao jedno popodne s 8icom..Nije to za mene... :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.2.2018 13:20 (Purger155).
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

jel mi može netko malo pojasniti glavnu razliku između s8 i note8, osim one olovke? je li note 8 sad nešto vidno brži ili ima bolju kameru?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.2.2018 13:58 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

mrvu jer ima 2gb vise kod mutya inaace su oba brzi

reza nesto ostrija i boja je volumeniziranija jer podrzava hdr10+ i dv

kamera bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja ne kuzim ljude koji su da prostite na izrazu, uzje**ni toliko radi te nadogradnje na oreo. Promjene ne mogu biti sitnije i nebitnije, a koliko sam procitao u clancima i forumima ni autonomija nije znacajnije poboljsana, mozda minimalno. Mobitel je brz i leti svakako, uvjeren sam da nikakvu razliku necu primjetiti.

A jos su mi jaci teski geekovi koji manualno instaliraju nadogradnju odredenim postupcima (koje ne razumijem, priznajem) prije nego je izasla za njihov model i pritom riskiraju bugove i losu optimizaciju sustava, a ocito je da nesto ne stima s oreom kad ga je samsung povukao, pa ne bi ga izbacivali uopce da su htjeli cekati s9, ovo im je samo losa reklama.

U svakom slucaju, puno pametnijim potezom smatram cekanje i prve manje nadogradnje (ispravka bug-ova) pa tek onda update-ati na oreo nego ko nestrpljivo dijete jedva cekati tamo neku "veliku" nadogradnju.

Sasvim mi je svejedno dosao danas ili za 2 mjeseca

3 0 hvala 0
17 godina
Oh CRAP
12 godina
neaktivan

I iz Tmobile-a su svi otključani.

12 godina
neaktivan
4mal kaže...

iz tmobile pa naravno kad je nakrcan bloatwareom

ali s7e nije fluidniji od s8 koji je otkljucan...

I iz Tmobile-a su svi S8/S8+ otključani.

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ima vec preko 2 godine da su svi mobiteli kod operatera otkljucani, takav je zakon.

Sto se tice S7 vs S8, sestra ima S7, jako je brz i fluidan ali S8 je razina iznad

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Po pitanju bloatwarea od strane Tmobilea, to ovisi kako naletite...Primjerice, prošle godine sam uzeo S8+ iz Tcoma (kupljen u A.mallu, T-Centar) i bio je totalno čisti aparat, CSC kod je imao SEE i to me oduševilo...zgrožava me ona Tmobile startup animacija prilikom paljenja, aplikacije se još i nekako maknu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Morao sam vratiti na Nougat. Vidim da su sad po xda počeli pisati da im se isto događa da treba tridesetak sekundi da se napravi poziv. Ne mogu vjerovat da nakon beta programa, oni naprave tu grešku. Katastrofa su po pitanju nadogradnji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

kupio sam danas s8, novi, sve mi je ok al mi je vrlo problematično spuštanje postaavki od gornjeg dijela uređaja, dakle kad prođem po zaslonu prstom od dolje prema gore odma mi se pojave sve instalirane aplikacije, ali kada isto to napravim od gore, dakle kada prstom povučem od gore prema dolje kako bi vidio notifikacije i postavke uspije mi 1 od 20 puta. je li netko imao kakva iskustva s time, nagađam da je to do zaštitnog stakla koje sam stavio, valjda nije do uređaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Napravi ovo pa ces u app ulazi samo povlakom prema gore ali ne i dole 

Chekiraj brzo otvori plocu sa obavjestima...

P.s welcome to the club 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.2.2018 0:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice