Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 977.081
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
igy kaže...
Poznavajući Samsung vjerojatno će prije izaći S9 s Oreom a tek onda idu stariji modeli.

Upravo tako. Obično su "major" nadogradnje krenule s poredstavljanjem novog modela.

10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

https://www.phonearena.com/news/16-Samsung-Experience-features-that-make-the-day-to-day-Android-experience-better_id102137

evo kog zanimaju razlike u odnosu na stock..

iako sam ja uvijek za stock, samsungu se mora priznati hrpa mogucnosti.. iako se nesto od toga moze dobiti i na stock putem thirdparty appova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo što nam to donosi Android Oreo : https://goo.gl/XK4amU

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ja ne kuzim po cem se to zove "velika nadogradnja"? Po novom dizajnu tipkovnice s trecinu sekunde brzim pristupom emojima i gifovima ili po bixby-u koji ti kaze kakvo je vrijeme kad te budi, a sad s oreom i svjetli u prigodnoj boji, spektakl.

15 godina
Bas i ja to gledam... Ništa mi nije ostavilo wow efekt. Tipkovnicu sam odmah instalirao od Googlea. Jednostavno mi Samsung nije legla. Ovo s bixby se čini ok, ali isto tako je to moglo biti u običnom update-u same app! Jedino će biti glupo ako će morati biti spojen na WiFi ili podatke dok alarm zazvoni, jer meni preko noći to je sve isključeno :)
Ionako i sada sve leti i radi super, te se nadam da će Oreo poboljšati ionako dobru bateriju! E to bi onda bilo najvažnije :)

P.s. - sve više mi se sviđa taj dex, a i cijena je sada po 300tinjak kn novog na eBayu. Kako se on slaze s 21:9 monitorom? Nisam ni znao da nije do sada podržavao FHD rezoluciju, pa ne znam jel bi primio tih par pixela viška u širinu ili bi moj 29"monitor bio kao 23" (s crnim rubovima)?
I ne znam jel se šta može unaprijediti budući da sam uređaj pokreće taj dex, ali hoće li doći novija verzija paralelno s S9 ili će jednostavno s9 raditi na ovom?
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

S9 bi trebao dobiti svoj Dex Station, doduše više se neće zvati Dex Station nego Dex Pad...

0 0 hvala 1
12 godina
Gale92 kaže...

Najviše me zanima ovaj Dual Messenger, budući da imam Dual SIM mobitel, pa se nadam da ću moći imati dva accounta za Whats Up ili Viber

10 godina
DzigiBau kaže...
Gale92 kaže...

Ja ne kuzim po cem se to zove "velika nadogradnja"? Po novom dizajnu tipkovnice s trecinu sekunde brzim pristupom emojima i gifovima ili po bixby-u koji ti kaze kakvo je vrijeme kad te budi, a sad s oreom i svjetli u prigodnoj boji, spektakl.

pa sam 8.0 u odnosu na 7 ne donosi neke velike promjene, pogotovo u izgledu.

izgled kao izgled, tu i tamo neka sitnica i glupost, najbitnije je da radi jos brze, jos fluidnije, i da baterija traje malo duze..

ljudi ocekuju cuda, ili ne znam sta, pa ono kao ne mogu docekati.. kao da ce dobiti novi mob, a na kraju nece ni skuziti koju verziju imaju ispod..

tako da opustite se i uzivajte u koristenju uredaja

14 godina
odjavljen
sdomic kaže...

Najviše me zanima ovaj Dual Messenger, budući da imam Dual SIM mobitel, pa se nadam da ću moći imati dva accounta za Whats Up ili Viber

Ja ti imam dual SIM mobitel, recimo Note 8 ima dual messenger aplikacije, a S8+ mi to nije imao. Za whatsapp mi je najbolje koristiti GBWhatsapp za jedan broj, a obican Whatsapp za drugi

10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

dvoumim se jako između S8 i Pixela 2 XL, jel ima netko nekakav savjet? zadnja dva moba su mi bila S3 i S4, koristim ovaj S4 dosta dugo, i stvarno je sad već u banani, tako da moram hitno mijenjati, nije mi na njemu bilo sjajno to što ima toliko glupih aplikacija po defaultu koje nisam ni jednom koristio, a kolko sam shvatio google pixel nema takvih gluposti, al je opet skuplji, nemam blage šta da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

dvoumim se jako između S8 i Pixela 2 XL, jel ima netko nekakav savjet? zadnja dva moba su mi bila S3 i S4, koristim ovaj S4 dosta dugo, i stvarno je sad već u banani, tako da moram hitno mijenjati, nije mi na njemu bilo sjajno to što ima toliko glupih aplikacija po defaultu koje nisam ni jednom koristio, a kolko sam shvatio google pixel nema takvih gluposti, al je opet skuplji, nemam blage šta da radim

Prvo gdje uopće misliš kupit Pixel?

Ako ga misliš kupit na njuškalu onda se po meni ne isplati i prije bi kupio S8. S8 nađeš za 4000kn i manje a Pixel 2 XL ti je oko 6500kn.

Ja sam ti imao S8 a sad imam Pixel 2 XL i zbog cijene bi uzeo S8. 

Svoj Pixel sam nabavio preko ebay.de za 4600kn i ta cijena mi je ok., ali ove cijene s njuškala ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 13:52 (R36).
10 godina
R36 kaže...
Cansee kaže...

Prvo gdje uopće misliš kupit Pixel?

Ako ga misliš kupit na njuškalu onda se po meni ne isplati i prije bi kupio S8. S8 nađeš za 4000kn i manje a Pixel 2 XL ti je oko 6500kn.

Ja sam ti imao S8 a sad imam Pixel 2 XL i zbog cijene bi uzeo S8. 

Svoj Pixel sam nabavio preko ebay.de za 4600kn i ta cijena mi je ok., ali ove cijene s njuškala ne.

da dosta je skuplji, da ga nađem za 4600 kn odma bi ga uzeo, ali gdje god sam gledao koštaju minimum 6000 kn, dok samsung s8 mogu kupiti nov novcat za 4700 kn, sad sam baš gledao

13 godina
neaktivan
Cansee kaže...

da dosta je skuplji, da ga nađem za 4600 kn odma bi ga uzeo, ali gdje god sam gledao koštaju minimum 6000 kn, dok samsung s8 mogu kupiti nov novcat za 4700 kn, sad sam baš gledao

Ma nađeš S8 na njuškalu za 3800kn.

13 godina
neaktivan

8800kn 

Pa za 8800kn kupim dva Pixela 2 XL.

Kad sam ih zvao za maskicu kao i Mobis - rekli su da ih nemaju...tako da sumnjam da su prodali i jedan Pixel. Pa koja bi budala dala 8800kn za mob.

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Dati 8800kn za Pixel 2 pored novih Note 8 za 5000kn na njuskalu je debilizam. Doduse da dobijem Pixel 2 XL za 4600kn kao kolega nebi se ni sekunde mislio

0 0 hvala 0
17 godina
Opet sam uzeo S8, ovaj put obični. U očekivanju Orea. :) Baterija nije baš nešto dobra. Dosta lošija od S8+ rekao bih i nekih 20% lošija od S7 edge koji sam imao između dva uređaja. Tek je par dana prošlo i na nekih max 3 sata SOT i oko 14 sati ukupno. Nadam se da će se još malo stabilizirati nakon nekog vremena. Inače, znao sam u što ulazim nakon S8+ :). Osobno mi puno više odgovara ova veličina uređaja. S8+ je bio prevelik.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sil kaže...
Opet sam uzeo S8, ovaj put obični. U očekivanju Orea. :) Baterija nije baš nešto dobra. Dosta lošija od S8+ rekao bih i nekih 20% lošija od S7 edge koji sam imao između dva uređaja. Tek je par dana prošlo i na nekih max 3 sata SOT i oko 14 sati ukupno. Nadam se da će se još malo stabilizirati nakon nekog vremena. Inače, znao sam u što ulazim nakon S8+ :). Osobno mi puno više odgovara ova veličina uređaja. S8+ je bio prevelik.

Ovo je očito jako subjektivno, odnosno ovisi od osobe do osobe. Npr. ja sam prešao sa običnog S7 na S8+ i sada ne mogu zamisliti da imam manji mobitel, a prije nego što sam ga uzeo isto me bilo jako strah da će biti prevelik.

17 godina
Naravno da je subjektivno. S8+ traži previše rada sa obje ruke za moj ukus. Mnogima to ne smeta. Probao sam iPhone 8 poslije S8+ i bio je premalen za bilo što drugo osim neke standardne komunikacije. Za to je bio idealan. Obični S8 je dobra mjera što se veličine tiče. Možeš dosta stvari odraditi s jednom rukom i nemam osjećaj da nosim tablet u džepu. :) Ali eto, baterija izgleda da nije baš sjajna sudeći po ovim prvim danima korištenja. Znam da treba malo vremena da se situacija stabilizira... Bit će izgleda ok, ali ništa posebno što se tog segmenta tiče. Čekam Oreo da vidim što će popraviti. U prvom redu, očekujem dobitak što se tiče fluidnosti korištenja.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Mislis da je to bio pametan potez sobzirom da je S9 iza ugla :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sil kaže...

Jako lose trajanje baterije, nesto ti ocito sise vise nego bi trebalo..

17 godina
Koristim isti set aplikacija tako da je usporedba s prošlim uređajima ok. Za svaki slučaj sam instalirao GSAM pa ću vidjeti ima li anomalija.

Što se tiče S9, prvo ću vidjeti kakva je situacija i ima li smisla prelaziti na devetku. Po najavama što sam imao priliku čitati, bit će to dosta dobar uređaj. Inače, meni je S7 edge u nekim scenarijima radio bolje nego S8. :) Tako da prelazak sa S7 na S8 nije nešto što preporučujem ljudima. Ja sam imao dobru situaciju za zamjenu pa sam odlučio opet pokušati sa osmicom. U principu, interesira me kako će raditi Oreo. Trebalo bi to biti ok.
14 godina
Sil kaže...
U principu, interesira me kako će raditi Oreo. Trebalo bi to biti ok.

po svemu sudeći više će biti novina u svezi vizualnosti no samih značajki u radu: https://goo.gl/9DPoQh

11 godina
FanBoy kaže...
Sil kaže...
Osobno mi puno više odgovara ova veličina uređaja. S8+ je bio prevelik.

Ovo je očito jako subjektivno, odnosno ovisi od osobe do osobe. Npr. ja sam prešao sa običnog S7 na S8+ i sada ne mogu zamisliti da imam manji mobitel, a prije nego što sam ga uzeo isto me bilo jako strah da će biti prevelik.

I kod mene ista situacija,sa s6 edge i iphone 6s na samsung s8 plus,ne primjetim da je veci od ovih.U pocetku je neobicno bilo,a nakon par dana naviknes se i sad nebih na manje nesto,a uopce ga ne primjetim u dzepu niti mi smeta,sasvim normalno.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Kako se može proširiti kada se šalje MMS da mogu poslati više privitaka, za sada mi je ograničeno na 300KB....

odnosno dal se to i može povećati....

UPDATE: Isto tako zanima me kada će biti omogućen Edge za Nas....

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 9:32 (Gale92).

0 0 hvala 0
10 godina
Gale92 kaže...

Kako se može proširiti kada se šalje MMS da mogu poslati više privitaka, za sada mi je ograničeno na 300KB....

odnosno dal se to i može povećati....

UPDATE: Isto tako zanima me kada će biti omogućen Edge za Nas....

ako se ne varam tih 300kb je ogranicenje operatera / sustava

a edge skini na apkmirror

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Napokon i meni stigla maskica Incipio (po preporuci kolege s foruma @DwightSchrute)

nekoliko slika https://imgur.com/a/MD8TE

Maskica je zaista vrhunska....

2 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Napokon i meni stigla maskica Incipio (po preporuci kolege s foruma @DwightSchrute)

nekoliko slika https://imgur.com/a/MD8TE

Maskica je zaista vrhunska....

Original? Odlična cijena... Meni su ove interesantne: https://www.incipio.com/collections/esquire-series.html Bilo bi dobro probati nešto malo drugačije.

14 godina
Sil kaže...

Original? Odlična cijena... Meni su ove interesantne: https://www.incipio.com/collections/esquire-series.html Bilo bi dobro probati nešto malo drugačije.

Da Da, bio je na popustu ali svako malo vrate original cijenu. Za sada sam zaista zadovoljan...

11 godina

ja sam uzeo rhinoshield za s8 i s8+ i mogu reći da mi se cini super maskica...na s7e sam imao nillkin koja ga je manje stitila po rubovima, pao mi je na pločice i razbio se ekran, tako da 30$ za maskicu koja mi stvarno stiti mob od pada mi nije puno dati...Pao mi s8+ jednom na cestu (hodao, tipkao i zabio se u prometni znak :-DDD) i maskica ga spasila...tako da moja preporuka po iskustvu je rhinoshied. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice