Plus nako novog updatea primjetih da mi se na punjenju dosta zagrijava mob
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Plus nako novog updatea primjetih da mi se na punjenju dosta zagrijava mob
Meni nakon zadnjeg update-a radi telefon kao doxa. Jedino taj messenger ne radi. To se pocelo desavati na zadnjem azuriranju same aplikacije. Upravo procitao na reddit-u ovima na Oreo beta 4 radi puno brze sam Iris skener i to poprilicno brzo. Uff jedva cekam, mislim i sad je ok.
Kada smo već kod toga mene već duže vrijeme zeza FB i Messenger app..... dali netko do Vas ima sličnih problema....
Sta mislite koliko se moze dobiti za Samsung DeX?
Kada smo već kod toga mene već duže vrijeme zeza FB i Messenger app..... dali netko do Vas ima sličnih problema....
Isto. Facebook cesto ne zeli ucitati sadrzaj iako imam internet, precesto steka i iskustvo koristenja je jako lose
Isto. Facebook cesto ne zeli ucitati sadrzaj iako imam internet, precesto steka i iskustvo koristenja je jako lose
Dečki, kod kojeg ste teleoperatera vi ?!
Ja sam na T-Com-u, i mogu kazati da su u dva elementa, BROJ 1 trenutno u Hrvatskoj, govorim isključivo o pretplatničkoj tarifi.
Nedavno sam, počelo mi se je obračunavati od 01 prosinca ove godine, prešao na "Najbolju L" gdje sam dobio uz 20GB plus 1GB poklona internet prometa i taxfree uporabu dvije aplikacije po izboru, a ja sam izabrao FaceBook i Messenger!
Nije da ih besplatno bezobrazno reklamiram, ali pozitivno iznenađujuće za mene uz moje svakodnevno slušanje muzike dok hodam plus ostale net aktivnosti, ja od 21GB-a prometa imam još neiskorištenih preko 17GB.
Kako mi je osoblje SZK-a sa druge strane linije kazalo, to će me zadovoljstvo koštati oko 170.00 kuna sa PDV-om, no u to ću se tek moći uvjeriti na računu za siječanj 2018 godinu, pa ako će vam ovi detalj oko FaceBook-a i Messenger-a pomoći, makar malo, vi razmislite o mojem prijedlogu!
Imam istu tarifu kao ti samo ja otplacujem jos i PS4 PRO uz to pa je nesto visa ali sasvim sam zadvoljan uz maxt tv isto
20GB je stvarno puno ja potrosim cca 7,8 mj. max...a zel sam si free Dezzer jer najvise slusam mjuzu...
150kn Tele2
Ide i pjeva... prosli misec napravio 50GB prometa...
Zaboravio kako se uopce pali wifi...
Ja imam magentu od ht-a i sto se toga tice nemam zamjerki. J paketu sam dobio 3gb mjesecno podataka i prvi mjesec su mi odmah povecali na 5gb bez naknade
I ja imam Magentu od HT-a (Maxtv + moja i ženina pretplata na tarifu) a na mobilnoj pretplati smo i žena i ja na staroj tarifi Najbolja imam sve koja je u svemu slična ako ne i ista sa novom L tarifom osim u količini GB podatkovnog prometa. Ja imam 5+1 GB gratis a žena 5+2 GB gratis. Nude mi da pređem na L ali ne želim jer mjesečno ne potrošim ni 2 GB a sa razno-raznim popustima plaćam samo 129 kn sa PDV-om.
I kod mene se aplikacija normalno instalirala i radi.
Sestricna mi kupila J3 2016 a bratic J3 2017.
Nevjerojatno kako je Samsung napredovao u nizem segmentu uredaja, toliko je sustav brzi da mi je zao para koliko sam dao i za S7 i S8.
Mislim da cu ubudce prijeci na A seriju jer nema smisla, novi A5 i A7 za 2018 su isti S8 i S8 plus skoro.

Ekipa, kakvo vam je trajanje baterija sa uključenim AlwaysON u usporedbi sa isključenim, a da pri tome mislim na standby ??
Takoder niti ne trazi akutalizacije automatski?
Moram rucno provjeriti, iako je zadano automatski da preuzme?
Kod operatera ili u slobodnoj prodaji?

Slobodna prodaja, zaboravio sam napisati.
Da je kod operatera, odavno bi se pozdravio s updateima
sa s7 upravo totalno obrnuto :)
prvo tmobile, pa vip i tele2 mozda tu i tamo, pa slobodni, ako ista dobiju.. sa zakasnjenjem..
da, cudno i nevjerojatno, ali istinito
i kod mene nema nadogradnje. Uređaj je iz slobodne prodaje.
Ekipa, kakvo vam je trajanje baterija sa uključenim AlwaysON u usporedbi sa isključenim, a da pri tome mislim na standby ??
Preko noći bez AOD-a 2-3 % a sa jedno 7-8 %.
I meni je jučer stigao novi update.
Mob kupljen u T-HT-u na pretplatu.
Još nema v8 za S8 liniju?
Slobodna prodaja dobila nadogradnju 500 i kusur mb
al nisu svi ....
Slobodna prodaja dobila nadogradnju 500 i kusur mb
se di može pogledati šta je update... osim standardnog "preformance update"
lijen sam za potražiti ...