Ipak je to Galaxy S8+ , ja sam koristio stakla ali kako bi mjenjao maskice uvijek bi mi se malo otvorilo te napunilo zrakom tako da sam svojom krivicom ostao kući bez rezervne folije ili stakla
sad čekam ovu foliju te svaki dan molim boga da mi ne padne na pod.... pošto jedino imam maskicu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li netko od vas koristio do sada ovo ? nezz kakvi su ovi wireless punjaci,dali ovo moze sjebat telefon...kolega mi je sebi za s7 narucio i sve ok radi.
Ja imam neki iz TomTop-a, bio na nekoj akciji 15$ i radi korektno sa S8+...cak i kroz Spigen masku.
Je li netko od vas koristio do sada ovo ? nezz kakvi su ovi wireless punjaci,dali ovo moze sjebat telefon...kolega mi je sebi za s7 narucio i sve ok radi.
Ne moze sjebati mob. Ja sam koristio one po dolar ili 2 i svi uredno radili sa s6....
Ja imam neki iz TomTop-a, bio na nekoj akciji 15$ i radi korektno sa S8+...cak i kroz Spigen masku.
Narucio sam ovaj cisto radi zajebancije i ukrasa...a tu i tamo da napunim mob dok sam za komp-om.
Ne moze sjebati mob. Ja sam koristio one po dolar ili 2 i svi uredno radili sa s6....
A ne znam...nisam koristio,a nemam bas povjerenja u jeftine pizdarije kad se radi o elektronici opcenito.A vidit cemo.
Skupa ti radi isto u ovom slucaju samo ljepse izgleda.... Ma samo kupi jeftiniji nemas brige.
Ja to redovito koristim ali zaboravi na brzo punjenje. Brzo punjenje radi samo preko direktnog spajanja kabela u mobitel. I to ne bilo kojeg kabela.
Ja to redovito koristim ali zaboravi na brzo punjenje. Brzo punjenje radi samo preko direktnog spajanja kabela u mobitel. I to ne bilo kojeg kabela.
To mi je jasno.Ali sta ce mi brzo punjenje ako odem spavat ili dok sam za kompom.
Koliko je korisna ova opcija Bixby?ovo je nesto kao Siri na iph?
Jel netko ima/o problem sa punjenjem i paljenjem moba?
Danas sam ga ostavio da se isprazni do kraja i sad ga nemogu ni upaliti ni napuniti..... :/
Koristim original punjač i kabel ali probao sam i sa više njih. Kad ga bacim na wireless punjac onda se upali lampica na punjaču kao da se puni...
Njesra!!!
Ja sam oduševljen baterijom na ovom mobitelu, svakim danom sve duže traje. Jesu novi procesori toliko štedljivi ili su dodano software optimizirali, ne koristim nikakav power saving, preko dana koristim mobilni internet i wifi kombinirano, u pozadini mi radi gmail account, Facebook, Instagram, WhatsApp, Viber i još dvije manje bitne aplikacije, uključen Always on Display, ne znam šta su napravili ali sam jako zadovoljan, samo da sa novim updateom ne pokvare.
Jel netko ima/o problem sa punjenjem i paljenjem moba?
Danas sam ga ostavio da se isprazni do kraja i sad ga nemogu ni upaliti ni napuniti..... :/
Koristim original punjač i kabel ali probao sam i sa više njih. Kad ga bacim na wireless punjac onda se upali lampica na punjaču kao da se puni...
Njesra!!!
To još nisam nikad čuo ....
Jesi uspio napuniti bateriju?
Pozdrav.
Od jučer sam novi korisnik s8+.
Prije sam imao xiaomi redmi note 4 i na njemu google acount.
Zanima me zašto mi nije potegnuo wifi mreže i lozinke sa googla, na xiaomi sam imao sinkronizaciju ukljucenu.
Može li se to kako dodati sad?

Jesam, vec sam ga pripremio za servis pa sam ga maknuo sa punjaca i tako je stajao jedno 3-4 sata i reko ko ga sisa idem probati jos jednom pa sam držao power tipku jedno 30ak sec i bacim ga na wireless punjac i nakon par sec pokaze da se puni...
Evo ga normalno sad sve :/
Pozdrav.
Zanima me zašto mi nije potegnuo wifi mreže i lozinke sa googla, na xiaomi sam imao sinkronizaciju ukljucenu.
Jesi unio u novi mob svoju gmail adresu i lozinku i ulogirao se u svoj google account?
Ako jesi morao ti je povući sve počevši od tel. imenika, aplikacija na dalje ....
Ali, da, čini mi se da sam i ja morao ponovo ručno unositi lozinku za Wi-fi na S8+.... Imao sam prije Sony Xperia Z3 i sve sinkronizirano.
Što duže razmišljam čini mi se da na svakom novom uređaju moraš ručno unijeti lozinku za Wi-Fi. Naravno, samo prvi puta.
Pozdrav.
Jesi unio u novi mob svoju gmail adresu i lozinku i ulogirao se u svoj google account?
Ako jesi morao ti je povući sve počevši od tel. imenika, aplikacija na dalje ....
Ali, da, čini mi se da sam i ja morao ponovo ručno unositi lozinku za Wi-fi na S8+.... Imao sam prije Sony Xperia Z3 i sve sinkronizirano.
Što duže razmišljam čini mi se da na svakom novom uređaju moraš ručno unijeti lozinku za Wi-Fi. Naravno, samo prvi puta.
Ulogirao sam se, povukao je aplikacije i imenik, wifi nije.
Imao sam i s6 pred dvije godine i isto je bilo i s njime.
Neznam, možda to tako treba bit.

Kad se vec razgovaralo kablovima, ima li netko preporuku za jeftini brzi punjac s usb to micro usb kablom? Treba mi za spojiti bezicni punjac koji inace uzasno sporo puni. Ne znam kakva je situacija s originalom, ja sam narucio s ebay-a, cak pise "brzo bezicno punjenje", ali di je to od punjenja kablom..
Kad se vec razgovaralo kablovima, ima li netko preporuku za jeftini brzi punjac s usb to micro usb kablom? Treba mi za spojiti bezicni punjac koji inace uzasno sporo puni. Ne znam kakva je situacija s originalom, ja sam narucio s ebay-a, cak pise "brzo bezicno punjenje", ali di je to od punjenja kablom..
Ma zaboravi na brzo bežično punjenje. Već sam napisao dolje. Ja imam original bežični punjač koji se puni originalnim punjačem preko originalnog kabla i nema veze sa brzim punjenjem. Brzo punjenje je moguće samo direktno preko kabela u mobitel. To je moje iskustvo.
Mojem bežičniom punjaču treba dva i pol sata da napuni mobitel a preko kabela samo sat i pol.
Da, tako treba biti.
Ma zaboravi na brzo bežično punjenje. Već sam napisao dolje. Ja imam original bežični punjač koji se puni originalnim punjačem preko originalnog kabla i nema veze sa brzim punjenjem. Brzo punjenje je moguće samo direktno preko kabela u mobitel. To je moje iskustvo.
Mojem bežičniom punjaču treba dva i pol sata da napuni mobitel a preko kabela samo sat i pol.
Da, ma jasno mi je. Fora je i praktično za držati na stolu, ali efektivno baš i ne.
Ali svejedno mi treba dobar punjač za rezervu
Beta 2 puštena Oreo za Galaxy S8/S8+
Ma u svakom slučaju je dobro imati bežični punjač jer kad se puni ponoći potpuno je svejedno dali ga napuni za sat i pol ili za dva i pol sata. Bitno je da ne moraš stalno gurati kabel u mobitel jer na taj način se štiti od mogućeg eventualnog oštećenja utor za kabel.
Bitno je da ne moraš stalno gurati kabel u mobitel jer na taj način se štiti od mogućeg eventualnog oštećenja utor za kabel.
Ja nonstop to radim jer mi je dosta bolja wifi veza na mobitelu pa ju dijelim na laptop. Znači lako se ošteti taj utor?
Ne znam šta drugo da napravim jer na laptopu mi puca wifi nonstop, a bitna mi je stabilna veza..
Ma ne osteti se lako.....Covjek prica preventivno....Ja nikad nisam uspio ostetiti konketor za pnjenje osim kad ga je klinac gurnuo na usta na S2 a popravak kostao 5 USD.... Tj zamjena tog sklopa komplet.....
Zadnjih par dana mi dolazi googlova prognoza, a isključio sam ju u obavijestima. Jel to neki bug ili? Ne kužim zašto je počela dolazit i zašto dolazi kad sam maknuo obavijesti prognoze.
Bitno je da ne moraš stalno gurati kabel u mobitel jer na taj način se štiti od mogućeg eventualnog oštećenja utor za kabel.
Ja nonstop to radim jer mi je dosta bolja wifi veza na mobitelu pa ju dijelim na laptop. Znači lako se ošteti taj utor?
Ne znam šta drugo da napravim jer na laptopu mi puca wifi nonstop, a bitna mi je stabilna veza..
Ma ne ošteti se lako ali, kao što Torent kaže, to velim samo preventivno jer činjenica je da je manja mogućnost oštećenja ako rjeđe guraš kabel u utor.
Meni javlja danas novu aktualizaciju softvera. Piše: G955FXXU1AQJ5/G955FODX1AQJ5/G955FXXU1AQJ5 - VELIČINA 221,16 MB
Nadam se da to nema veze sa ovim Beta 2 koju spominješ.
Meni javlja danas novu aktualizaciju softvera. Piše: G955FXXU1AQJ5/G955FODX1AQJ5/G955FXXU1AQJ5 - VELIČINA 221,16 MB
Nadam se da to nema veze sa ovim Beta 2 koju spominješ.
U HR nije dostupna beta.
Nije to to. Ovo vidim da je October security patch i neke ispravke stabilnosti.
Beta nije dostupna u HR.