Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.341.896
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Ali nikad necu reci nikad. Jer tko zna koji ce me mob privuci na iOS. Ali kao i do sada, kupivat cu sto mi odgovara i to je to. A ocito da mi vec duze Android odgovara (osim nadogradnji katastrofa)...

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kojih nadogradnji? 7 je na putu.... Ne trebaju ti tolike nadogradnje kao na IOSu. Na androidu kad dobijes nadogradnju dobijes nesto korisno osim rednog broja..... Na nexusu stizu svaki mjesec redovno ali security pach.... Stavi na papir sta si sve dobio na IOSu sa svim tim silnim nadogradnjama pa ces vidjeti da sve to vec imas na S7 i mnogo vise....

10 godina
Torent ne da mi se prepucavati kao djete sa glupostima. I stalno se ponavlja i zna da ako na iOS-u postoji problem da ga se u roku max 7 dana rjesi i dobijes nadogradnju. Na G3 ono "na zalost matrag je zaustavljeno" mi je dnevno 15x izbacivalo i tako nevjerojatnih 12mj. Kad izade novi iOS dobiju ga svi odjednom. A kad je android N izasao, je li sluzbeno mozda barem na 7%uredaja. Ja samo eto o tim stvarima govorim i nista drugo ne usporedujem. Ali zaboravi ovu temu ne zelim ovdje o iOS-u. Pogotovo ako ga nisi koristio. Ako jesi onda znas na sto mislim. Ugl sa s7 sam prezadovoljan.
9 godina
odjavljen
Nisi mi jasan. Hvala ios kritikujes android a kupis s7. Pa sto nisi ostao na ip7 onda. Ko da sam te ja tjerao da naoustis ios. Pokušam ti pomoci a ti ovako... Uzivaj....
13 godina

Ljut je jer nema zadnji batch emojijija :(

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Terent ajd odi malo vislje i procitaj tko me pitao za iOS inkome sam odgovorio. Galinjo zna o cemu se radi. Sto si se ti nasao prozvan da moras komentirat. Pazi, ti mi htio pomoc u odabiru... Imao s7 presao na 6s da vidim ima li kakvog pomka od kad sam bio na iOS i to je to. Vratio se na s7 i jos zaradio. Mislim oko gluposti se prepiremo. Samo sam covjeku odgovorio. Imao sam jako dugo obje platforme i valjda mogu procjeniti.
16 godina
neaktivan

Evo da stavim i slike Spigen S7 Rugged Armor.
Maska je A1, 200kn u importanne centru ako tko treba. Na netu se nađe i jeftinije.

Guma je fleksibilna, ali ne previše, nije kao one jeftine prozirne maske, ali def nije hard case.

Za moj ukus možda malo predebela, ali grip je odličan, ne packa se, gumbi rade odlično i prekriva cijelu površinu mobitela i sve rubove, tako da preporučujem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 9:12 (sokre999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BTW, jel ima neko kaljeno staklo koje lijepo sjedne. Ovo koje mi je čovjek u dućanu stavio ima halp efekt od ravno 4mm! 

Izgleda katastrofa. 

Jel nillkin staklo valja?

Imao sam super iskustva s nillkin na drugim mob, al kak S7 ima malo zaobljen ekran na kraju očito je teško napraviti to staklo kak treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 9:08 (sokre999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
I ja koristim taj case, odličan je, ali za moj ukus malo previše bulka dodaje. Zaštita od udaraca se čini super za sad.
12 godina
Da li garancija pokriva i slušalice koje dođu uz mobitel?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Trebam preporuku zaštite za ekran i jako dobre maskice za S7 Edge, imali tko kakvi savjet? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
29.11. Predao zahtjev za micro sd 128gb, 12.12. Su me obavjestili mailom da im potvrdim podatke za dostavu, kartica dostavljena danas 22.12.

0 0 hvala 1
11 godina
Prebacio se sa honora 8 na galaxy s7. Nadam se ugodnom druženju.

Drżite li always on displaz ukljucen ili iskljucen? Preporuka neke crne teme?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
krtola kaže...
29.11. Predao zahtjev za micro sd 128gb, 12.12. Su me obavjestili mailom da im potvrdim podatke za dostavu, kartica dostavljena danas 22.12.

Ja sam predao zahtjev 26.11. , obavjestili me isto tako emailom da im potvrdim podatke al nisam jos dobio karticu 

16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
krtola kaže...

Ja sam predao zahtjev 26.11. , obavjestili me isto tako emailom da im potvrdim podatke al nisam jos dobio karticu 

Gdje se može predati taj zahtjev?

9 godina
neaktivan
14 godina

Promocija vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 2. studenog do 18. prosinca, a registracija traje do 30. prosinca 2016.

12 godina
neaktivan

Ponovih se i ja nedavno s Galaxy S7 Black Onyx i vrlo sam zadovoljan. Baterija, što mi je najbitniji faktor kod mobitela, je odlična. Za zaslon i kameru također imam samo riječi hvale.

Odmah sam naručuio Spigen SlimArmor, case koji sam imao i na Galaxy S5 2 godine bez ikakvih problema. Plaćena je 30eur preko amazon.co.uk, ali smatram da se isplati.

thebatman kaže...
Prebacio se sa honora 8 na galaxy s7. Nadam se ugodnom druženju.

Drżite li always on displaz ukljucen ili iskljucen? Preporuka neke crne teme?

Isključio sam AOD odmah prvi dan jer mi se ne sviđa. Uključio sam opciju Easy screen turn on tako da mogu samo rukom prijeći preko senzora, te će se uređaj "probuditi".

Crne teme: Material_Black (trenutno koristim), Blue And Black, Material Dark.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 4:36 (kpavl).
14 godina
neaktivan
Imao sam plasticni neki sto su imali u santa domenici ok je za ogrebotine ali ako je sudjeno rqzbit ce se i s njime i bez njega jednako. Tempered glass uopce ne preporucam i ako ga mozes naci jer je nezgodan za ovakav ekran.
Bewke
15 godina

Stigao mali update...

12 godina
Meni u Tmobile nikakav update.
Vip je ovaj mjesec vec dva pustio
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

takodjer debili 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Je li tko dobio na S7 ovu nadogradnju sto je Galinjo objavio? Ili opcenito je li tko danas na S7 dobio bilo kakvu nadogradnju?

0 0 hvala 0
10 godina
Je li tko dobio na S7 ovu nadogradnju sto je Galinjo objavio? Ili opcenito je li tko danas na S7 dobio bilo kakvu nadogradnju?

0 0 hvala 0
16 godina
mp3david kaže...

Pa ja sam u tele2 od 4. mjeseca, uzeo sam s7 i dobio sam samo jedno ili dva update-a do sada.

Strašno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 16:02 (Crljo).
13 godina
neaktivan
iDelete kaže...

Ja sam dobio neku od 275 mb 

10 godina
galaxyboy, danas si dobio ili prije?
15 godina
Crljo kaže...
mp3david kaže...

Pa ja sam u tele2 od 4. mjeseca, uzeo sam s7 i dobio sam samo jedno ili dva update-a do sada.

Strašno.

Moj je bio tele 2 i nista nisam dobivao...koma sa nadogradnja...flashao nebrendirani i sad dobivam odmah kad se pusti u europi...

14 godina
neaktivan

Danas dobio cca 270 MB, s7 edge, kupljen u VIP-u, Poland ( XEO ).

15 godina

To je december patch.....koji je pusten odmah poslije 1.12 u europu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice