- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kojih nadogradnji? 7 je na putu.... Ne trebaju ti tolike nadogradnje kao na IOSu. Na androidu kad dobijes nadogradnju dobijes nesto korisno osim rednog broja..... Na nexusu stizu svaki mjesec redovno ali security pach.... Stavi na papir sta si sve dobio na IOSu sa svim tim silnim nadogradnjama pa ces vidjeti da sve to vec imas na S7 i mnogo vise....
Ljut je jer nema zadnji batch emojijija :(

Evo da stavim i slike Spigen S7 Rugged Armor.
Maska je A1, 200kn u importanne centru ako tko treba. Na netu se nađe i jeftinije.
Guma je fleksibilna, ali ne previše, nije kao one jeftine prozirne maske, ali def nije hard case.
Za moj ukus možda malo predebela, ali grip je odličan, ne packa se, gumbi rade odlično i prekriva cijelu površinu mobitela i sve rubove, tako da preporučujem.
BTW, jel ima neko kaljeno staklo koje lijepo sjedne. Ovo koje mi je čovjek u dućanu stavio ima halp efekt od ravno 4mm!
Izgleda katastrofa.
Jel nillkin staklo valja?
Imao sam super iskustva s nillkin na drugim mob, al kak S7 ima malo zaobljen ekran na kraju očito je teško napraviti to staklo kak treba.
Trebam preporuku zaštite za ekran i jako dobre maskice za S7 Edge, imali tko kakvi savjet?
Drżite li always on displaz ukljucen ili iskljucen? Preporuka neke crne teme?
Ja sam predao zahtjev 26.11. , obavjestili me isto tako emailom da im potvrdim podatke al nisam jos dobio karticu
Ja sam predao zahtjev 26.11. , obavjestili me isto tako emailom da im potvrdim podatke al nisam jos dobio karticu
Gdje se može predati taj zahtjev?
Do 18.12. Si trebao prijavit uređaj
Do 18.12. Si trebao prijavit uređaj
Promocija vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 2. studenog do 18. prosinca, a registracija traje do 30. prosinca 2016.
Ponovih se i ja nedavno s Galaxy S7 Black Onyx i vrlo sam zadovoljan. Baterija, što mi je najbitniji faktor kod mobitela, je odlična. Za zaslon i kameru također imam samo riječi hvale.
Odmah sam naručuio Spigen SlimArmor, case koji sam imao i na Galaxy S5 2 godine bez ikakvih problema. Plaćena je 30eur preko amazon.co.uk, ali smatram da se isplati.
Drżite li always on displaz ukljucen ili iskljucen? Preporuka neke crne teme?
Isključio sam AOD odmah prvi dan jer mi se ne sviđa. Uključio sam opciju Easy screen turn on tako da mogu samo rukom prijeći preko senzora, te će se uređaj "probuditi".
Crne teme: Material_Black (trenutno koristim), Blue And Black, Material Dark.

Vip je ovaj mjesec vec dva pustio

takodjer debili
Pa ja sam u tele2 od 4. mjeseca, uzeo sam s7 i dobio sam samo jedno ili dva update-a do sada.
Strašno.
Ja sam dobio neku od 275 mb
Pa ja sam u tele2 od 4. mjeseca, uzeo sam s7 i dobio sam samo jedno ili dva update-a do sada.
Strašno.
Moj je bio tele 2 i nista nisam dobivao...koma sa nadogradnja...flashao nebrendirani i sad dobivam odmah kad se pusti u europi...
Danas dobio cca 270 MB, s7 edge, kupljen u VIP-u, Poland ( XEO ).
To je december patch.....koji je pusten odmah poslije 1.12 u europu...